19.09.2011
sabah:
1 parça katmer
2 zeytin
salatalık,domates
1 tatlı kaşığı bal
öğlen yemeği hazır o nedenle yazabilirim ne yiycem belli:)))
öğlen:
1 çorba kasesi kuru fasulye
1 dilim kızarmış ekmek
akşama daha karar vermedik akşam üstüye doğru yazarım.
su içiyorum
spor zannetmiyorum(
spora daha başlıyamadım ama en kısa sürede başlıycam.
ipek tek kelimeyle süper olmuşsun aman dikkat et bundan sonra sakın geri alma benim gibi
ya aç kalmak isitiyorum bu fotoğrafları gördükten sonraaa
neyse bu hafta sıkayım biraz kendimi baklaım cumaya kadar bi değişikli olcakmı((
kendimden bahsedeyim biraz 26 yaşımdayım 3.5 yıldır evliyim ve artık bir bebek istiyoruz kilolarla hamile kalmak istemediğim için bian önce zayıflamam lazım. çalışıyorum bu yüzden öyle düzenli bi yemek programım yok şu an elma diyeti yapmaya çalışıyorum vücut biraz sarsılsın bakalımne olcak sonra spor ve düzenli bi diyetle (desteklerinizle) kilo vermeyi planlıyorum
evet kızlar hepinize merhaba bu gruba davet edildim ve burdayım beni yönlendirirseniz çok sevinirim hep beraber eriyelim bakalım sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
evet kızlar hepinize merhaba bu gruba davet edildim ve burdayım beni yönlendirirseniz çok sevinirim hep beraber eriyelim bakalım sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
20.09.2012
sabah:
1 dilim kızarmış ekmek(üzerine 1 tk. tereyağı sürdüm)
öğlen:
marulla çiğ köfte yedim
akşam:
sadece salata yiycem
akşam yemeklerini hafifletmek bende çok işe yarıyo verdiğim kilolarıda bunun sayesinde verdiğimi düşünüyorum akşamları ne kadar hafif şeyler yersem okadar çabuk kilo veriyorum tabi kişiye göre değişebilir bu
bu nedenle ben tekrar başlamak istiyorum akşam yemeklerini hafifletmeye:)))
kendime hedef belirledim kızlar kurban bayramına kadar hedef kiloma inmek istiyorum şuan itibariyle 5 kilom var umarım başarabilirim:)
çok az olmadı mı bu menü? bi de su ve sporu yazmamışsın canımm. ona göre veriyim boncuklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?