Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kendimden bahsedeyim biraz 26 yaşımdayım 3.5 yıldır evliyim ve artık bir bebek istiyoruz kilolarla hamile kalmak istemediğim için bian önce zayıflamam lazım. çalışıyorum bu yüzden öyle düzenli bi yemek programım yok şu an elma diyeti yapmaya çalışıyorum vücut biraz sarsılsın bakalım ne olcak sonra spor ve düzenli bi diyetle (desteklerinizle) kilo vermeyi planlıyorum

aralar yokk bi de spordan kırdım

teşekkür ederimmm inşallah geri almam dicem ama bugün öğlen burger king akşam da tavuk döner yedim tabi bitiremedim ikisini de, yarım yarım.
sabah da 1 tane zeytinyağlı biber dolması yedim kahvaltı niyetine. su 1 lt.

hoşgeldin canımm gelmene çok sevindim :) umarım kalıcı olursun. önce bi deneme süren var. Eğer düzenli paylaşım yaparsan seni gruba alıcam inşallah :) her gün yediklerini toplu olarak buraya yaz, perşembe sabahı da tartılıp kilonu yaz. eğer perşembe tartılmayı unutursan cuma sabahı da yazabilirsin.
onun dışında sayfada paylaşım çok olsun diye herkesin mesajlarını sayıyorum. her hafta en az mesaj atanı görüyorum. 3 hafta üst üste sonuncu olanı diskalifiye ediyorum ama buna yeni başladığım ilk listeyi daha yapmadım. bi de her hafta takımda bir eşimiz oluyo. eşinin menüsünü yorumluyorsun, o da seninkini. biririnizi motive etme amaçlı

kendimi de tanıtayım ben ipek. takımın kaptanıyım, ama en küçüğüyüm :)) 19 yaşındayım, boyum 1.58, 55 kilodan 49a düştüm. 55ken çok fenaydım herkes benle şişko diye dalga geçiyodu az bi kilo gibi görünüyo ama boyum kısa olduğu için görünüşte bayaa fazlaydı. şimdi iyiyim ve mezun olmak üzereyim ama takımı bırakamıyorum ha bi de yarışmaya istanbuldan katılıyorum :))

Ben bu gün üniversiteye başladımm ama benimki akşam okulu olduğu için akşam 5te başlayıp gece 10da 11de falan bitiyo. Gündüz de çalışmayı düşünüyorum o sebeple gündüz giremeyeceğim artık. Böyle geceleri okuyup cevap veririm size. Bi kaptan gönüllüsü çıkarsa da mezun olucam hayırlısıyla.

ipekcim yediklerine veriyorum
suyu biraz daha fazla içmeye çalış özellikle istanbuldasın aslında sıcak orası biraz daha fazla su içebilirsin bizim burası çok serin o nedenle su içmekte baya zorlanıyoruz.

ipekcim okulunda da başarılar sana ilk günler ne kadar güzeldirya kıskanıyorum seni keşke zamanı geri alabilsek:)))
gerçi her yaşın bi güzelliği var ama.....

20.09.2012
sabah:
1 dilim kızarmış ekmek(üzerine 1 tk. tereyağı sürdüm)
öğlen ve akşamı öğleden sonra yazarım aslında toplu olarak yazmak daha iyi ama neyse daha sonra öle yaparım artık.
bu arada ara yapamıyorum zaten sabah ve öğlen iyi yediğim için aralarda canım bişey istemiyo zorlamanında bi anlamı yok sanırım o nedenle ara yapmıyorum ipekcim.
bu hafta bi program yapıcam kendime öğünlerin daha hafif olduğu bi program ozaman arlardada bişeyler yerim.

evet kızlar hepinize merhaba bu gruba davet edildim ve burdayım beni yönlendirirseniz çok sevinirim hep beraber eriyelim bakalım sonucu sabırsızlıkla bekliyorum

hoşgeldin,, inş sağlıkla kiloları verip bebeğine kavuşursun, çıtır bi anne olursun..
paylaşımın bol olsun..

elma diyeti fln önermiyorum ben, dengeli beslenmek önemli, başta iyi kilo vermek için protein ağırlıklı beslenme çok işe yarıyo.
ben 10 kilo verdim sonra kilo verişim durmasın diye karatay diyetine başladım, aç kalmak yok bu diyette.
netten oku biraz senin kilonda çok işe yarar

20.09.2012
sabah:
1 dilim kızarmış ekmek(üzerine 1 tk. tereyağı sürdüm)
öğlen:
marulla çiğ köfte yedim
akşam:
sadece salata yiycem
akşam yemeklerini hafifletmek bende çok işe yarıyo verdiğim kilolarıda bunun sayesinde verdiğimi düşünüyorum akşamları ne kadar hafif şeyler yersem okadar çabuk kilo veriyorum tabi kişiye göre değişebilir bu
bu nedenle ben tekrar başlamak istiyorum akşam yemeklerini hafifletmeye:)))
kendime hedef belirledim kızlar kurban bayramına kadar hedef kiloma inmek istiyorum şuan itibariyle 5 kilom var umarım başarabilirim:)

daha önce düzenli olarak kalori sepetine yazıyodum ne yiyip içtiğimi hesaplıyodum ama bu aralar bırakmıştım sanırım tekrar başlasam çok iyi olucak bu arada bilmeyenlerede burdan tavsiye olsun kalori sepeti diye bi site var ilgilenenler bi uğrasın (yeni arkadaşlar)

Sabah:
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 ceviz
Domates, salatalık

Akşam
1 kase tarhana çorbası
köfte, az patates
Yoğurt
roka

20 dk koşu, su 2 lt

karanfil şekerim nerdesin, menülerin nerde
benim menülerimin boncukları nerde
ben nerdeyim
herkes nerde

çok az olmadı mı bu menü? bi de su ve sporu yazmamışsın canımm. ona göre veriyim boncuklarını

SLM kızlar banucan salı menüm

sabah 3 4 ceviz 1 gevrek

öğle 4 5 parça ciğer 1 dl ekmek salata

ikindi 7 8 kaşık kuru fasulye 1 dl ekmek yoğurt

akşam kıymalı ıspanak yoğurt 1 dl ekemk 1 dl ince mozaik

su tamam spor 1 saate yakın yavaş yürüyüş...

pztesiyide paylaşayım

sabah 3 4 ceviz 1 gevrek

öğle 1 simit çay

ikindi neskafe kış çayı

akşam 2 dl ekmek arnavut ciğeri 10 12 tane salata

su ve spor tamam....

S A cım görünmüyorsun hydır nerelerdesin ...

günaydın kızlar nasılsınız?
ipekcim ben menülerimi artık akşamları yazıcam çünkü sabah yazıyorum bi bütünlük olmuyo en iyisi akşam yazayımda sende ona göre boncukla suyu sporu akşam yemeği falan hepsi içinde olur.

spora başladım sonunda artık akşamları yürüyüşe çıkıcam spor olmadan kesinlikle hiçbişey bi işe yaramıyo.

selam kızlar nasılsınız.
bu hafta aynı duruyorum gibi. ya da 300 gr fln vericem ancak
çok hızlı vermem doğru değil bu kilodan sonra ama haftada 1 gitseydi hayır dimezdim:90:

yürüyüş kesmiyo beni koşuyorum artık, her bi tarafımı ağrıtıyo
totom ağrıyodu dün
sanırım farklı farklı kaslar çalışıyo
ve spor yaptıkça tartıda sabitleniyorum.
bikaç gün spor yapmazsam inişe geçiyo tartı
kas yaptığımı düşündüm inş doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…