Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese günadın nasılsınız arkadaşlar kendimi bu gün çok enerjik hissediyorum ne kadar güzel bi gün:)
diğer sayfayı şöle bi okudum ve geldim
mattikacım küsme sakın bu aralar herkes yoğun heralde fazla giremiyoruz ama kendi adıma konuşuyorum haftaya ne yedim ne yaptım herşeyi düzenli olarak yazıcam.
gülaycım bu arada sen nasılsın sende menü yazmıyosun artık.
ne güzeldi ya eşleşirdik menülere yorumlar yapardık vallaha mattika haklı çok boşladık formu çoookkkk.

dünkü menümü yazayım bari bi açılış yapayım
sabah:
1 dilim köy ekmeği(kızarmış)
üzerine çok az (1 çağ kaşığı tereyağı sürdüm)
1 tane zeytin
öğlen:
4-5 adet patates kızartması
5-6 köfte
1/2 dilim ekmek
ara:
maden suyu
akşam:
1 kıymalı pide
2 bardak ayran
ara:
1 dilim yaş pasta
benim dehşet menümm inanamıcaksınız ama hepsini ben yedim:))))

s_a kına verisimlerini bekliyoruz canım

ya sor evet bende cok boşladım menü yazmıyorum düzenli değil ama bugn ne yediysem yazıcam en azından görürümm...ben bugun 45 kilı domates daha aldım onla uğrasıcamm ev domates tarlası gibi

s_a kına verisimlerini bekliyoruz canım

Ah canııım resimleri buraya koymayacam ama facebookta eklerseniz oraya yüklerim haftaya fotolarııı....

kızlar ben şişko gelin olmak istemiyorummmm yardım ediiin beni 1 ayda eritecekbi öneride bulunuuunnn yoksa

günaydın kızlar :79:

unutmadan hemen yazayım dünkü menümün kalan kısmmını akşam yemeğinde de kısır yedim
bugün sabah:
1 dilim ekmek
salatalık,domates
4 zeytin
minik pi parça tulum peyniri
2-3 parça sucuk
öğlene ne yicemi bilmiyorum daha sonra yazarım artık
bu aralar hiç yürüyüş yapamıyorum ama haftaya başlıycam sporada

selam kızlar, adında diyet olan herşeye gıcığım ya uyuz oldum bıraktım karatayı
yine püf noktalarına uyarım ama öğlen ne yemem lazımmış listede ne varmış bana göre değil
ağırlık aldım 1 er kiloluk biraz kol bacak sallayıp yorulayım en iyisi.
ya da koşsam mı yarım saat, spor yapmayınca huysuzlaşıyorum ya bağımlı mı oldum ne

ipek yok ortalarda msj saycaktı ama, ne olduğu önemli değil ama bi yaptırım lazım bize
güzel kilo veriyorum ama arada yoruluyorum, yorulunca gaz veren motive eden yok burda

Merhabaaalaaarr...

Kızlar hemen bugünkü menümü paylaşıyorummm

Sabah: salatalık 2 diyet kraker
öğlen: 4 diyet kraker, salata, peynir
arada: 2 diyet kraker ve peynir
akşam: Mantı yedim fakat daha çok suyundan altım 5 6 tane tane vardı..

birazdan sporumuda yapıcam mutlakaaa :)

slm kızlar nasılsınız n e var ne çok

ben iyiyyim

sabah 1 dl tost ve çay

öğle yarım simit 1 bardak ayran

akşam 5 6 kaşık çorba 7 8 kaşık etli pilav 3 4 kaşık irmik helvası
1 bardak kola

sonrada 1 çikolatalı gofret

su tamam

spor 1 saat yürüyüş

işte öle

a e olun...

ipek yok ortalarda msj saycaktı ama, ne olduğu önemli değil ama bi yaptırım lazım bize
güzel kilo veriyorum ama arada yoruluyorum, yorulunca gaz veren motive eden yok burda

ipek ortalarda yok çünkü bikaç gün arkadaşında kaldı, eve dönünce de bilgisayarı bozuldu ve tamire gitti. Kaldım bilgisayarsızz. Yarın da doğum günüm o yüzden giremem galiba ama cuma sabahı burdayım bu sefer tam dönüş yapıcam.

Ramazandan sonra gelicem diyip gelmeyenlere napalım peki? vafers, aliye falan çok iyi üyelerdi ama dönmediler maalesef.

ben midemi küçülterek kilo verdim sen de azalt iyice verirsin mutlaka :) gerçi zaten az yiyorsun ama biraz da spor kassan elinden geleni yapmış olursun. evlenirken ayakkabının altına isim yazcaksan bizi de yaz heheheh :90:

Ben kilo vermeye çalışırken bi şeyi hesaba katmamışımm. Şu anda bana kıyafetlerim olmuyo hepsi bi garip duruyo. Pantolonlarımın falan bol gelmesi beni mutlu ediyo ama bu sefer de giyecek kıyafet kalmadı her gün ne giycem diye 10 tane şey değiştiriyorum yarışmaya ilk geldiğimde 38 bedendim ama şimdi 34 beden oldum desem beni döver misiniz? :26: mezun olmam lazım ama sizi bırakamıyorum.

selam kızlar nasılsınız?
ipekcim bu arada doğum gününü kutluyorum canım ne güzel en güzel yaşları yaşıyosun şuanda emin ol 30 dan sonra doğum günleri hiç beklenmiyo:)))

ipek pantolon konusunu hiç açma sabah 6.5 ta kalkıyorum tam yarım saat ne giysem diye düşünüyorum pantolonlarımın çoğu 40 yada 38 beden ama felaket görünüyolar aslında başlangıçta bu durumdan büyük bi zevk alıyodum giyip giyip çıkarıyodum ama artık sıkmaya başladı sürekli bişeyler alıyorum ama yetmiyo:))
alışveriş canavarı oldum çıktımya nereye gitsem pantolon alıp çıkıyorum umarım tam tersi olmaz ay düşünmek bile istemiyorum.dolabı 36 bedenle dolduruyorum şimdilerde

doğum günün şimdiden kutlu olsun, suhanın dediği gibi senin yaşlarda doğum günleri de bi başka olur tadını çıkar
çiroz olmadın di mi kilo verip de
küçük beden bulmak da sıkıntıdır, ama alışırsın, iyi hissettiğin kiloda olmak en güzeli gerisi olur gider

ben de terziye götürdüm pantolonları, daraltıcak bakalım. hepsi bol oluyo çok mutlu olmuştum ama bi baktım giycek bişey kalmamış
yenisini almak için de 3-4 kilo daha vereyim dedim, kaldım öle

ben de terziye götürdüm pantolonları, daraltıcak bakalım. hepsi bol oluyo çok mutlu olmuştum ama bi baktım giycek bişey kalmamış
yenisini almak için de 3-4 kilo daha vereyim dedim, kaldım öle

mattika bende düşündüm daraltırayım diye ama benimkiler artık daralcak durmda değil çok bol fazla daralırsa modelleride bozuluyo o nedenle yenisini almak zorunda kaldım:))
tabi buda bahanesi oldu hiç sevmem aslında alışverişi

menümü yazayım bu günkü
sabah:
1 salatalık yedim
2-3 erik
öğlen:
3-4 kaşık yemek
kavurma(4 kaşık)
cacık
ara:
2 erik
akşam:
daha karar veremedim:))
yavaş yavaş düzene giriyorum sanki kızlar ne dersiniz??

benim de çok bol gelenler bi garip olmuş daralınca, giyilir ama sevmedim
alcam artık yenisini, ama nerden baksan 5-6 tane almam lazım işe hep pantolon giyiyorum
okadar pantolonu bulup beğenip alması da dert, okul da açılıyo

sabah protein yersen daha hızlı kilo veriliyo, yumurta peynir vs. denedim onayladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…