Günaydııınn :)9
sabah sabah ojemi sürerken size yazayım dedim... pazar günü burda isviçrede kınam vaarr.. merak etmeyin elbisem oluyooo önemli olan türkiyede kınalık ve gelinliğin olmasıı...
bugün aynaya baktımda çok tipsizim ya kendime bol bol hakaret ettim...
bugün çok azzz yicemm akşama haber veririrmmmm
herkese günadın nasılsınız arkadaşlar kendimi bu gün çok enerjik hissediyorum ne kadar güzel bi gün:)
diğer sayfayı şöle bi okudum ve geldim
mattikacım küsme sakın bu aralar herkes yoğun heralde fazla giremiyoruz ama kendi adıma konuşuyorum haftaya ne yedim ne yaptım herşeyi düzenli olarak yazıcam.
gülaycım bu arada sen nasılsın sende menü yazmıyosun artık.
ne güzeldi ya eşleşirdik menülere yorumlar yapardık vallaha mattika haklı çok boşladık formu çoookkkk.
s_a kına verisimlerini bekliyoruz canım
ipek yok ortalarda msj saycaktı ama, ne olduğu önemli değil ama bi yaptırım lazım bize
güzel kilo veriyorum ama arada yoruluyorum, yorulunca gaz veren motive eden yok burda
Günaydııınn :)9
sabah sabah ojemi sürerken size yazayım dedim... pazar günü burda isviçrede kınam vaarr.. merak etmeyin elbisem oluyooo önemli olan türkiyede kınalık ve gelinliğin olmasıı...
bugün aynaya baktımda çok tipsizim ya kendime bol bol hakaret ettim...
bugün çok azzz yicemm akşama haber veririrmmmm
ipek ortalarda yok çünkü bikaç gün arkadaşında kaldı, eve dönünce de bilgisayarı bozuldu ve tamire gitti. Kaldım bilgisayarsızz. Yarın da doğum günüm o yüzden giremem galiba ama cuma sabahı burdayım bu sefer tam dönüş yapıcam.
Ramazandan sonra gelicem diyip gelmeyenlere napalım peki? vafers, aliye falan çok iyi üyelerdi ama dönmediler maalesef.
ben de terziye götürdüm pantolonları, daraltıcak bakalım. hepsi bol oluyo çok mutlu olmuştum ama bi baktım giycek bişey kalmamış
yenisini almak için de 3-4 kilo daha vereyim dedim, kaldım öle
benim de çok bol gelenler bi garip olmuş daralınca, giyilir ama sevmedimmattika bende düşündüm daraltırayım diye ama benimkiler artık daralcak durmda değil çok bol fazla daralırsa modelleride bozuluyo o nedenle yenisini almak zorunda kaldım:))
tabi buda bahanesi oldu hiç sevmem aslında alışverişi
menümü yazayım bu günkü
sabah:
1 salatalık yedim
2-3 erik
öğlen:
3-4 kaşık yemek
kavurma(4 kaşık)
cacık
ara:
2 erik
akşam:
daha karar veremedim:))
yavaş yavaş düzene giriyorum sanki kızlar ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?