Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dün çok hafif şeyler yedim bu gün kendimi çok iyi hissediyorum kendime gelmeye başlıyorum sanırım
neydi o öle pudingler şöbiyetler aayyyyyy fenalık gelmişti neyseki tatlılara veda ettim toparlanabilirim artık.
annemde geldi beraber başladık diyete insanın yanında biri olunca daha iyi motive oluyo annemde benimle beraber 79 kilodan 68 kiloya düştü yani benden çok daha başarılı şimdiki hedefiyse 65 vallaha ona baktıkça gaza geliyorum:))
benden çok daha fazla spor yapıyo bisiklete biniyo plates yapıyo evde kalmanın avantajları yani.

günaydın kızlarrrrrrr

bizim okul telşımız vardı uğrayamadım

sabah tartılmayaı unuttum yarın sabah tartılıp yazarım inşallah

öff alışşamadım daha çocukların yokluğuna,sabahtan okula gidiyolar,saaat 15 e kadar yoklar,çok canım sıkılıyo nete bile girmek istemiyorum,işe verdim kendimi ,temizlik yapıp duruyom günde 2-3 kere okula gidiyom,alışverişe gidiyorum vakit geçirmeye çalışıyorum

yemekte yiyemiyorum boğazıma bişeyler düğümleniyo,belki kilo vermişimdir ,yalnız onlar uyuduktan sonra gece 10 dan sonra çok acıkıyorum bişeyler yiyorum onuda bıraksam olucak

brova annene

onuda bizim takıma al bare ilk üçe girebilelim

hoşgeldinn

umarım kısa zamanda verirsin kilolarını

elma diyetine devamm mı

akşam yemeklerine dikkat etmen gerekiyo gerçekten en tehlikelisi akşam yemekleri ne oluyosa onlardan oluyo umarım sendekide geçici bişeydir.
can sıkıntısından bazen insan yemeğe sarılıyo anlıyorum seni.

ipek kızcak bize:)))
bende bugün tartılmayı unuttum neyse artık yarın sabah tartılır yazarım.
tartıda noluur istediğim şeyi göreyim ya

bugün tartıldım güzel sayılabilir bişey çıktı ama yarına belki daha güzel çıkarım
yarın yazayım kilomu

22.09.2011
sabah:
cornfleks+süt(1 kase)
ara:
1/2 şeftali
1 salatalık
öğlen:
1 adet kırmızı biber dolması
1 ç.kasesi taze fasulye
kavun
ara:
1 küçük dilim kek
akşam:
bikaç balık kraker
ara:
2 fincan ikisi bi arada nescafe
su tamam
spor yok

slm kızlar nasılsınızzz

banucan perşembe

sabah saat 6 gibi 1dl ekmek 1 dl peynir

saat 11 de tarhana çorbası 1 dl ekmekle

saat 3 gibi nefif bir masa vardı önümde ama ben yemedim tatlarına baktım

valla nasıl dayandım bilmem 8 9 çeşit vardı masada

3 küçük dolma 2 kaşık patates salatası
1 kuarbiye yarım börek çay arkadanda türk kahvesi

akşam evde saat 8 gibide 3 4 kaşık çorba yarım tabak ıspanak yemeği kıymalı
3 4 kaşık yoğurt 1 dl ekmek

gece dayanamadım 1 gofret

saat 11 gibide 1 dl ekmek 1 dl peynir

su tamam spor yok valla

ipekcim sabah tartıldım çok istikrarlıyım yani aynıyım :)))aynı geç beni demekten yoruldum ama....................

ama haftaya en çok kilo veren ben olucam

a e olun....

hele bi yarın sabah kiloları yazmayın
ben yarın 2-3 arası gelirim yine, geç yattığım için geç kalkıcam çünkü.
banucan umarım haftaya en çok veren sen olursun

bu hafta hastalandım vücudumda şişlikte var o nedenle fazla takıntı yapmadım kiloyu tahmin ediyodum fazla çıkıcamı neyse artık haftaya inşallah 52 ye düşücem nasıl olsa hedefim bayrama kadar 48 olmak 5 kilom var fazla zorlamak istemiyorum kendimi daha 40 küsür günüm var ozamana kadar rahat rahat hedefe ulaşırım herhalde:))

hayırlı cumalr

kilom aynı

okuldan geldim 11.30 da yine okula gidicem 3 te gelicem ders falan derken uğramaya çalışırım

Kızlar Salı günü türkiyeye gittim :))))) hiç hesapta yoktu aceleden size bile haber veremedim.. yarın geri dönüyorummm :)))

iş yerinden beklenmedik şekilde tasarruf için bazı kişileri bi kaç günlüğüne izin verilince bende fırsat bu fırsat geldim buralara şu düğün işlerine endim el atayım dedim..

Tabi türkiyede biraz kaçırdım :)

ama size yeni kilomu azıcıkta olsa gururla paylaşıyorum...

79. 3 tümm

şimdi 78 imm

şimdide şu burda olmadığım günlerde ki mesajlarınıza biraz göz gezdiririiiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…