Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

e afiyet olsun diyelim bizde

pastalar börekler
birde öğün atlamışsın

vallaha canım çok iyi anlıyorum seni benim kızımda bu yıl 2 ye geçti bide erken başladı okula 1 yıl geçen yıl canım çıktı benimde 2 saat hiç kalkmadığımız olurdu masadan eeee diye diye bi hal olurdum kalkardım biraz balkona çıkardım o soğuk çarpardı yüzüme bi nefes alırdım geri girerdim sakinleşmek için çok sinirli bi yapım var çocuğu etkilememk için neler yapardım anlatamam.
sakin olmak gerekiyo en zor dönem şimdi sizin için .
arkadan oğlan geliyo benim artık onuda babası çalıştırsın diyorum çünkü bütün enerjimi aldı ilki benim:))
Allah sana sabır versin ama fazlada sıkma kendini eninde sonunda öğreniyolar şimdi diyorum fazla stres yapmışım diye.

geçmiş olsunnn

kaç yaşında çocukların

beniğm oğlumda çok sık hasta oluyodu bademcikleri alındı biraz rahatladık,şimdi sadece burun akıntısı var inşallah hasta olamayız bizde

kız 7 oğlan 4
çok sağol canım aman dikkaet et okuldan kappıyolar salgın varmış bu aralar hastane doluydu çocukla.

geçmiş olsun canım.. okul başladı ya gezer durur hastalıklar artık.
bi sınıfta o kadar çocuk..

sağol canımya bu sene hastalık erken başladı bizde bakalım bütün kış napıcaz bide burası çok soğuk oluyo Allah yardımcımız olsun artık.
Neysekii sınıf yönünden şanslıyız ikisinin sınıfıda kalabalık değil ama bi kişi hasta olsa hepsi sıradan oluyo onu engelleyemiyoruz.

27.09.2011 minenin menüsü
sabah:
çilekli süt(72 kal.)
1 adet galeta
ara:
1 salatalık
1/2 elma
1 galeta
öğlen:
3-4 kaşık yoğurt
patlıcan yemeği(1 porsiyon)yağsız
ara:
1 ayran(daha içmedim ama içicem masamda hazır bekliyo
akşam:
balık(istavrit)
salata
ara:
1 nescafe
akşam ne yiyeceğim belli olduğu için yazdım akşamalrı giremiyorum nete çocuklarla uğraşmaktan.

suhan canım geçmiş olsun mevsimsel bu okulda tüm çocuklar hasta haliyle bizede bulaşıyo
krakercim o eeee leri biz 30 çocuğa yaptırıyoruz ama inan aile desteği çok önemli sizin gibi veliyi bulmak zor sabret sonu çok güzel olucak gelelim bana
sabah bir kase nesft
okulda 3 fincan ada çayı (makum ses çıkmıyo çok konuşmaktan boğazım helak oldu)
3 adet bisküvi
saat 3de bir tabak nohut yemeği salata
saat 5te 2 bardak çay

benim acilen okulda yeme işini halletmem lazım yoksa gerçekten öğünler güme gidiyo sonrada gözüm dönüyo

kuzucuklaarr :)

SA nın dün yediklerii

sabah: hiiçbişey
öğlen: 1 parça tavuk göğsü ve haşlanmış peynirli sebze
arada: biraz ananas
akşam: kaşar peynir ve diyet kraker

2 litre su

Sa nın bugün yediklerii:

sabah: hiçbişey
öğlen: limon soslu makarna ve ananas
arada:1 elma
akşam: 1 sandwich peynirli ve yumurtalı

2.5 litre su içtim

düğüne az kaldııı

sabah güzel bi kahvaltı yap, öğleni hafif geçir akşam yeme. eğer illa bi öğün atlıcaksan akşamı atla.
sabahı atlayarak verdiğin kilo sağlıklı olmaz.

ipekcim mesaj sıralaması yapmışsın tek tek saymışsın ellerine sağlık sen olmasan biz ne yaparız
bu arada okulun nasıl alışabildinmi?

alıştım sayılır yavaş yavaş öğreniyorum üniversite nasıl bi yermiş :) yollar çok uzun sürüyo tam 2 saat gidiyorum 2 saat de dönüyorum. Toplam 4 saat yol.

ellerine sağlık canım, uğraşmışsın.
gülay yani karanfil çocuklar hasta bu hafta gelemicem demişti, o da mazeretli..

evet şimdi hatırladım okumuştum onu da. o zaman bu hafta banucan sonuncu oldu bakalım.

ben idare ederim de takımdan ayrılmak istiyorum derken?

bu arada ben yine takımdan ayrılamıyorum çünkü kilo aldım biraz daha burdayım yani :) ama takımı çok aksatıyorum, okulum akşam okulu olduğu için vaktim olmuyo kızmıyosunuz dimi? (

sabah güzel bi kahvaltı yap, öğleni hafif geçir akşam yeme. eğer illa bi öğün atlıcaksan akşamı atla.
sabahı atlayarak verdiğin kilo sağlıklı olmaz.

Ah canım keşke böyle dediğin gibi yapabilsem ama sabah çok az vaktim olduğu için erken kalkıpta güzel bir kahvaltı yapamıyorum....

sağol canım aman sende dikkat et kendine bulaşıcıymış tek tek dolaşıyo hastalık.
menün fena sayılmaz ama nohut dışında pek yemek yok menüde mesela meyve yok aralara onlarıda eklesen iyi olur canım.

sabahtan menümü yazyım kızlar böle yapınca menüye daha iyi sadık kalıyorum zorunlu hissediyorum yani kendimi:)))
28.09.2011 Minenin menüsü :81:
sabah:
1/2 elma
1 havuç
su
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
salata
ara:
süt(200 ml)
akşam:
salata
1 kase mercimek çorbası
spor yapamıyorum hala başlıycam başlıycam diyorum ama bi türlü başlıyamıyorum çocukların dersleride başladı hiç vakit ayıramıyorum spora yemek ye ödev yaptır derken bi bakıyorum uykum geliyo spor yapmadan ne olucak bilmiyorum ama yapamıyorum işte((

sevindimmi desem üzüldümmü bilemiyorum canımya takımda kaldığın için sevindim ama kilo aldığın için üzüldüm ama üzme kendini verrirsin.
okulun çok daha önemli o nedenle takımı aksatman önemli değil bence öncelikle okul.
zaten yeterince yoruluyomuşsun kolaymı hergün 4 saat yol gitmek canımya.

ayrılmak istiyorum derken sizi zor durumda bırakmamak için

okul düzenini otursam daha çok paylaşımda bulunucam

yediğim öğünleri yazamıyorum neyi ne zaman yediğim belli değil

pazartesi günü diyete başlama niyetindeyim bakalım

okul çok stres yapıyo,evde desteklemeden olmuycak ,öğretmen forumlarında gezinip duruyorum ,yararlı bişeyler bulurum diye ,okumadan yana korkum yok yazmayı pek sevmiyoruz ,ödevlerde şimdiden sayfa sayfa geliyo

sorma benimde kızım bütün enerjimi almıştı ama iş başa kaldı

babasını beklerseeeeekkk
gerçi sağolsun akşmaları yardımcı olmaya çalışıyo ama

ben sakinim canım sabırlıyım bizimde oğülan sinirli ,okulda kurallara boyun eğiyo eve gelince acısını çıkartıyo,okul açıldığında beri huyu suyu değişti herkezden bişey kapıp geliyo

aaa.. öğretmenmisin
1. sınıf öğretmenimisin yoksa

çok sevindim nedense ,

sabah hiçbişey yemiyomusun

az kaldı demek düğüne evlenince nerde oturucaksınız ,yurtdışında yaşıyodun galiba

canım stres yapma sakin olmaya çalış evet ilk zamanlar çok ödev geliyo ama yavaş yavaş öğrenicek.
ilkokuma diye bi site var oradan bende kızım için test alıyorum yararlı bi site bak istersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…