canım ya ben senın menülerini pek beyenmiyorumm...az yemeyle zayıflık olmazz ki..düzenli herseyden almalısın..birde spor vee su...ben su krekeri hiç anlmadım..ne dir ne değildir.kalorii nedirr
boyuna göre kilon iyiymiş fazla zorlamana gerek yokmuş yani:))
1.55
ideal kilomda boya ve yaşa göre 47 çıkıyo:)))
vücut tipiyle de çok alakalı bu konu, hangi kiloda iyi hissediyosak.
çizelgeyi profiilinden eklesene hep görünür.
bir de kilo alma çizelgesi yapmışsın..
Weight Loss - Diet Ticker
burdan yapabilirsin
aa evet dikkat etmemişimdir
bu arada ne kadar dikkatlisin mattika
53.4 bu haftaki kilom ipekcim haftaya sana söz 52 yazıcam buraya:)))
okadarda güveniyorum kendime:)))
size yeni kilomu azıcıkta olsa gururla paylaşıyorum...
79. 3 tümm
şimdi 78 imm
şimdide şu burda olmadığım günlerde ki mesajlarınıza biraz göz gezdiririiiym
kilomu açıklıyorum 58.5
hiç veremem sanıyodum bu hafta maşallah bana
az az gitsin ama geri gelmesin yağlar inş.....
üstteki mesajda alıntıyı yanlış yapmışım kusura bakmayın
kızlar spordan bahsetmişsiniz bende aynı dertten muzdaribim zamanında 3yıl kesintisiz spor yapmıştım hatta alet çalışmış birazda kas yapmıştım sonra birden bırakınca vücudum darmadağın oldu yani 70 kilo olduğum zamanda olmuştu spor yaparken ama görenler kesinlikle 60dan yukarı olmazsın diyordu şimdi kilomun dahada üstünü tahmin ediyorlar yani vücut alışınca bırakmak hiç doğru değil şimdi evde koşu bandında koşu yapıp cd den callenetic ve pilates çalışmaya başlamayı planlıyorum. planlıyorum diyorum çünkü okulu düzene sokmadan kendimi düzene sokamıyorum
canım haftaya seni listeye eklemem için şu anki kilonu ve hedef kilonu söylemen gerekk. bi de her gün girmen lazım hatırlatayım
canlarım ben şimdi okula gidiyorum akşama gelip kimin ne kadar paylaşım yaptığının listesini yapıcam
canım haftaya seni listeye eklemem için şu anki kilonu ve hedef kilonu söylemen gerekk. bi de her gün girmen lazım hatırlatayım
canlarım ben şimdi okula gidiyorum akşama gelip kimin ne kadar paylaşım yaptığının listesini yapıcam
bende menümü erken yazayım bugün (unutmadan)
sabah:
1 bardak süt
ara:
5 adet yer fıstığı
öğlen:
1 çorba kasesi makarna(yağsız)
salata(lahana+havuç)
ara:
1 şeftali
1 salatalık
akşam:
salata yiycem.
ara:
tabiki nescafe(şekersiz)
su içiyorum ama sporum belli değil bisiklete binmeyi düşünüyorum tabi canavarlar izin verirse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?