Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım ya ben senın menülerini pek beyenmiyorumm...az yemeyle zayıflık olmazz ki..düzenli herseyden almalısın..birde spor vee su...ben su krekeri hiç anlmadım..ne dir ne değildir.kalorii nedirr

Canım o herşeyden yemeye çalışıyorum amaaa (

O Kraker dediğim böyle bayat ekmeğe benziyor.. kuru ekmek gibi.. tabii kepekli...

benim için 48 ideal geliyo çünkü diğer türlü çok zayıf oluyorum şimdi bile çocuk gibi görünüyosun diyolar daha önce 43 kiloydum rüzgar esse uçacak gibi oluyodum o nedenle fazlada abrtmak istemiyorum 48 benim için çok iyi.

hatta çocukları yanımda görünce inanmıyo kimse bu çocuklar senin mi diye o yüzden eski kiloma dönmek istemiyorum 5 kilo versem başka bişey istemiyorum.

kilomu açıklıyorum 58.5
hiç veremem sanıyodum bu hafta maşallah bana
az az gitsin ama geri gelmesin yağlar inş.....

Canımdan başka servetim yokken,
Canımdan geçmeye geldim...
Kabul et nolur Ey Sultanım !!!
Aşkınla yanmaya geldim....

Eki Görüntüle 261747

Rabbim, hakikat nuruyla, gerçek bir imanla, gönülden yanmayı nasib etsin...
O'nun Ve Rasul'ün kalpten sevgisiyle, eşlerimizi ve sevdiklerimizi en içten sevmeye bizleri layık eylesin...

Cumamız Mübarek Olsun Canlarım...

53.4 bu haftaki kilom ipekcim haftaya sana söz 52 yazıcam buraya:)))
okadarda güveniyorum kendime:)))

size yeni kilomu azıcıkta olsa gururla paylaşıyorum...

79. 3 tümm

şimdi 78 imm

şimdide şu burda olmadığım günlerde ki mesajlarınıza biraz göz gezdiririiiym

kilomu açıklıyorum 58.5
hiç veremem sanıyodum bu hafta maşallah bana
az az gitsin ama geri gelmesin yağlar inş.....

sadece 3 kişi mi bildirim yapmış bana mı öyle geldi? 1 saat daha süre veriyorum 3te evden çıkmam lazım yapın bildirimleri nolurrrrr

mesajları baştan okudum da bildirim yapmayan sadece gülaymışş.

**3.TAKIM 223. ETAP**
lifegoeson ( 49 / 48.5 / 0.5 / 1.02%)
banucan1975 ( 85.8 / 85.8 / 0 / 0% )
Krakker( 74.4 / 74.4 / 0 / 0% )
suhan2 (53 / 53.4 / -0.4 / -0.75%)
karanfill83 (96.1 / 96.1 / 0 / 0%) bildirimde bulunmadı.
S.A (79 / 78 / 1 / 1.27%)
mattika (59.2 / 58.5 / 0.7 / 1.8%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (496.5 / 494.7 / 1.8 / 0.48% )

canım haftaya seni listeye eklemem için şu anki kilonu ve hedef kilonu söylemen gerekk. bi de her gün girmen lazım hatırlatayım

canlarım ben şimdi okula gidiyorum akşama gelip kimin ne kadar paylaşım yaptığının listesini yapıcam

bende menümü erken yazayım bugün (unutmadan)
sabah:
1 bardak süt
ara:
5 adet yer fıstığı
öğlen:
1 çorba kasesi makarna(yağsız)
salata(lahana+havuç)
ara:
1 şeftali
1 salatalık
akşam:
salata yiycem.
ara:
tabiki nescafe(şekersiz)
su içiyorum ama sporum belli değil bisiklete binmeyi düşünüyorum tabi canavarlar izin verirse:)

canım ipekçimmm

canım ipekçimmm

benim paylaşımlarımı bu haftalık hesaplama okul telaşımız vardı giremedim,yazamadım

hesaplanacak bi paylaşımımda yok zaten

ipekcim kusura bakma sabah tartıldım ama okula gidip gelince eşimle ilgilendim ikimizde çok köyü nezle olmuşuz malum erkekler nazlı oluyo. neyse kendimden utanarak hala aynı kiloda oluğumu belirteyim 78 ideal kilom 58 çıkıyo ama benim ilk hedefim 60 sonrasına bakıcaz artık bu arada elimden geldiğince girmeye çalışıyorum haftaya cuma inşallah 76-75 olablirim

canım ara olarak kahve içebilirmiyiz kahve selülit yapmıyomu çok seviyorum ama herseferinde vicdan azabıyla içiyorum ah aç gözlü ben ah

mrb canım
canımya biliyorum ama okadarda keyfimiz olsun artık zaten herşeyden kısıyoruz kahvemizdende olmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…