dün 3 tane yeni üye çağırdım 3ü de gelmemiş. risin vardı ama onu maalesef takıma alamıyorum devamlılık yapmadığı için. aliye, samanyolu, vafers vardı eskiden. çok iyi üyelerdi keşke geri dönselerdi toparlanırdık ama dönmedilerya ben en iyisi eşleşme yapayım. 7 kişi olduğumuz için birisi dışarda kalıyo. kendimi dışarda bıraktım ben de.
banucan-krakker
suhan2-karanfil
mattika-S_A
akşamki pizza tartıya çok fena yansıdı
biri bana dur desin
Günaydıııııın :)
gene boğazım ağırıyor ya
bakalım bugün neler tıkınıcam
[SUB][/SUB]
geçmiş olsun bitki çayı içç
benimde boğazım ağrıyo ve çok üşüyorum
ialç alıp erken yatıcam
ah canım içtim içtim pastilde aldım..
inşallah hemencik geçerikimisinde ağrılarıı
benim bugüncük yediklerim:
sabah tost
öğlen:diyet kraker peynir domates
akşamatates kızartması
1litresu
sporumu valla fazlasıyla yaptım...
ay kızlarsormayın başıma gelenleri .. bugün kimliğimi almaya gittim.. trenle gittim internettende planı yanıma aldım.. ama sonra konsolosluğu bulana kadar canım çıktı...bide su almamıştım yanıma..orası kapanmadan yetişebilmek icin okadar koştumki... sususluktan bi haller oldu bana..
ALLAH kimseyi susuzlukla terbiye etmesin...çooook fecibişiy
canım sana 2 boncuk veriyorum
ama ben menümü yazmayayım of off
canım ama öyle ben menümü yazmayım olurmu nasıl yorum yapıp boncuk vereyim
menüm sıfır boncuk alır çünkü
hep kötü şeyler yedim
banucanın mesajlarını göremedim
boncuk vermiyoruz galiba
ben yediklerimi yazmasam daha iyi:78:utanıyorum yazmaya
ben gündüzleri de iş bulup çalışmaya başlıycam sanırım. çünkü her gün başka bir masraf çıkıyor ve ben artık aileme yük olmak istemiyorum kocaman kız oldum. çok yorulucam belki ama bana iyi geleceğini düşünüyorum. hem belki bütün gün oturmadığım için kilo almam artık :) gerçekten aranızdan birinin kaptan olmaya gönüllü olması lazım benim artık çok fazla boş vaktim yok sadece geceleri girebiliyorum. bu saatte de hiçbiriniz olmuyorsunuz. ve cuma sabahları işe gideceğim için bildirim yapmam çok zor olucak. yok mu hiç gönüllü?
menüm sıfır boncuk alır çünkü
hep kötü şeyler yedim
slm kızlar :)
ahh bu kilolar ahhh nolucak böyle bi bilsem bahane üretmek işimizemi gelio anlamıyorum.dur demek gerekirken hala daha vakit var verirz ya demek istemiyorum artık.şu 70 li kiloları bi görsem ne güzel olucak artık.ama bu sefer baya niyetliyim ki aç kalmadan zayıflanabilicenide burdan sizlerden öğrendim.iiki varsınız yahu :)
bende burdayım artık kabul görürse şu 90 küsür kilo insin artık insinnnnn :))
bu sabahta ne yedim biliomusunuz 1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim kepekli ekmek yarım domates 4 zeytin ve şekersiz böğürtlen çayı kalkıncada bir bardak limonlu ılık suyum vardı tabi az öncede bir tabak şehriye çorbası içtim hadi bakalım :))
seviyorum sizi :)
hoşgeldin canımya inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın:)))
bizde seni seviyoruz.
acıktığımızdan değil alışkanlıktan yiyoruz, uzun zamandır gayet iyi besleniyodum, spor da yapıyodum.
şu sıralar spor yok, biraz da canım sıkkın ne bulsam yiyorum, kilo veremicem ama almıcam da en azından.
sen de kendini çözmüşsün iyi hissettircek şeyler yapıp yemeğe yüklenmemek lazım
sofra kurup birileriyle yavaş yavaş yersem daha iyi doyarım ben mesela, atıştırsam doyamam daha çok da yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?