Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

banucanın mesajlarına dönüp bakayım

banucan arkadaşııımmm

Günaydıııııın :)

gene boğazım ağırıyor ya

bakalım bugün neler tıkınıcam

banucanın mesajlarını göremedim

boncuk vermiyoruz galiba

ben yediklerimi yazmasam daha iyi:78:utanıyorum yazmaya

[SUB][/SUB]

geçmiş olsun bitki çayı içç

benimde boğazım ağrıyo ve çok üşüyorum

ialç alıp erken yatıcam

ah canım içtim içtim pastilde aldım..

inşallah hemencik geçerikimisinde ağrılarıı

benim bugüncük yediklerim:

sabah tost
öğlen:diyet kraker peynir domates
akşamatates kızartması
1litresu
sporumu valla fazlasıyla yaptım...

ay kızlarsormayın başıma gelenleri .. bugün kimliğimi almaya gittim.. trenle gittim internettende planı yanıma aldım.. ama sonra konsolosluğu bulana kadar canım çıktı...bide su almamıştım yanıma..orası kapanmadan yetişebilmek icin okadar koştumki... sususluktan bi haller oldu bana..

ALLAH kimseyi susuzlukla terbiye etmesin...çooook fecibişiy

canım sana 2 boncuk veriyorum
ama ben menümü yazmayayım of off

ben gündüzleri de iş bulup çalışmaya başlıycam sanırım. çünkü her gün başka bir masraf çıkıyor ve ben artık aileme yük olmak istemiyorum kocaman kız oldum. çok yorulucam belki ama bana iyi geleceğini düşünüyorum. hem belki bütün gün oturmadığım için kilo almam artık :) gerçekten aranızdan birinin kaptan olmaya gönüllü olması lazım benim artık çok fazla boş vaktim yok sadece geceleri girebiliyorum. bu saatte de hiçbiriniz olmuyorsunuz. ve cuma sabahları işe gideceğim için bildirim yapmam çok zor olucak. yok mu hiç gönüllü?

part time bi iş olsun bare fazla yorulma

ne kadar düşünceli bir kızsın tebrik ederim seni ,benim etrafımda böle kızlar yok malesef ailesine yük olmamak için çalışmak isteyen ,tam tersi baba memur kızlar oğlanlar okuyoruz diye hiçbir şeye elini sürmüyolar yanlış bence ,elinden geleni yapmak istemen çok güzel ,sadece klo almamak için değil heryönden iyiy gelicek sana zaten olgun bi kızsın çok artısı olcak sana

sence kim kaptanlık yapabilir

selam kızlar nasılsınız?
ben iyi değilim neden diceksiniz hemen dünkü saçma menğmğ yazayım anlıcaksınız
sabah:
1 dilim ekmek(üzerine kahaltı sosu var ondan sürdüm)
ara:
1/2 elma
cips(arabada giderken canımız sıkıldı napalımya saatlerce git git bitmiyo)çok pişmanımya
öğlen:
et dürüm(dışarda başka yiycek bişey yok)herşeyede bi bahene buluyorumya kendimi yumruklamak istiyorumya
ara:
çikolatalı gofret
akşam:
1 kase mercimek çorbası
hala karnım şiş nefes alamıyorum nefret ediyorum ya böle olunca.
bana sölenicek yorum yapılıcak bişey yok kızlar kendi halime bırakın beni

Bugün günah çıkarıyorum kendimce(
sabah:
1/2 elma
1/2 havuç
su
öğlen:
1 kase mercimek çorbası ve pırasa kavurmuş annem ondan yiycem
ara:
1 elmam var
akşam:
menüde balık var yanındada salata
düne göre daha iyi bir menü oldu sanırım belki bu gün kendime gelebilirim.

slm kızlar :)
ahh bu kilolar ahhh nolucak böyle bi bilsem bahane üretmek işimizemi gelio anlamıyorum.dur demek gerekirken hala daha vakit var verirz ya demek istemiyorum artık.şu 70 li kiloları bi görsem ne güzel olucak artık.ama bu sefer baya niyetliyim ki aç kalmadan zayıflanabilicenide burdan sizlerden öğrendim.iiki varsınız yahu :)
bende burdayım artık kabul görürse şu 90 küsür kilo insin artık insinnnnn :))
bu sabahta ne yedim biliomusunuz 1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim kepekli ekmek yarım domates 4 zeytin ve şekersiz böğürtlen çayı kalkıncada bir bardak limonlu ılık suyum vardı tabi az öncede bir tabak şehriye çorbası içtim hadi bakalım :))
seviyorum sizi :)

hoşgeldin canımya inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın:)))
bizde seni seviyoruz.

ahh canımm inan cok haklısın....herşeyin öyle farkındayım ama beni tutan ne onuda bilemiyorum...off yaaaa cokk canım sıkkınn bugun yinee...hava kararsın kız gelsin stiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…