Kızlar..ne zaman gelsem kimseolmuyor..
e ozamanda şu kişi günde bukadar yazmış olayı bana saçma geliyor.. yazışacak biri olmadıktan sonra nasıl yapayım ard arda mesaj mı atayım??
bugün yediklerim:
sabah: tost
öğlen: makarna
akşam:salata
2 litre suda içtim
kendimidüğüne hazırlamaya çalışıyoum
cuma günğ menümü yazayım bu saatte...
sabah 13-15 dilim ekmek tereyaglı recelli-yarısıda cokomelli..cayy
ara yeşil cay.tarcınlı
öğle yok
akşam 1 kase tarhana corbası yarım tabak pilav..soğanlı havuç salata az ayran 1 dilim ekmek..
ara 1 paket cubuk kraker
yatmadan önce 1 tatlı kaşıgı cokomell..
karnım ac belki bir dilim ekmek daha yerim cokomelli...
menümm buu..ben buyum işte..bu kadar iradesiz biriyimm
Bu hafta sadece suhan, yani minecim yazmış takıma.gerçi her hafta böyle. listenin birincisi hiç değişmeyecek bence.kendim bile takıma az uğruyorum diye kendime kızıyorum ama yine de benden çok daha az uğrayan kaç kişi var. şu liste moralimi bozuyor ama her hafta yapacağım ne yapalım.
suhan2: 2-2-6-6-5-1-8 = 4.29
mattika:0-0-1-2-0-0-1 = 0.57
lifegoeson:0-0-1-0-2-2-2 = 1
karanfill83:0-0-0-0-0-7-2 = 1.29
S_A:0-0-0-1-1-0-0 = 0.29
krakker:0-0-3-5-1-1 = 1.43
banucan:0-1-0-1-0-0-1 = 0.43
Sıralama:
1-suhan
2-krakker (izinli olmasına rağmen)
3-karanfill
4-lifegoeson
5-mattika
6-banucan
7-S_A
gülaycım hırpalama kendini artık bi dur derin nefes al ben bunu başarıcam de tekrar 55 kilo olucam de kendi kendini motive et bak bizde yanındayız sana istediğin kadar destek oluruz birbirimizi görmüyoruz ama genede çok yakın olduk burda kendine güven artık biz sana güveniyoruz canım böle üzme kendini .
sinirleniyosun daha çok yiyosun forma ilk yazdığın günleri hatırlıyorumda nekadar hırslıydın ve başlangıç için çok ta iyi kilo vermiştin hatta bizim listeyi kurtarırsa gülay kurtarır diyoduk noldu şimdi sana yapma böyle herşey senin elinde.
gene bi sürü ekmek yemişsin moralini bozma ve yemeğe sarılma güçlü ol çıkar hayatından artık şu ekmeği ekmek yemessen ölmezsin merak etme.
gülaycım bana kızma ama gerçektende bence senin artık şu ekmek olayına bi son vermen gerekiyo bi tutmaya çalış kendini bir hafta çıkar şu ekmeği hayatından bi dene bakalım nolucak 1 hafta dene sadece.
tatlıdan uzak durmaya çalış kahvaltılıklarının içinden tatlı ne varsa çıkar bakalım nolucak sölemesi kolay diyceksin belki ama öle değil gerçektende 52 kiloyum ama tatlıyı sofraya elim titreyerek koyuyorum canım istemiyomu tabiki istiyo ama korkuyorum ekmeğe dokunmuyorum bile biz yapıyosak sende yapabilirsin bu hafta senin için yeni bi başlangıç olsun bi dinle beni bakalım cumaya kadar nasıl bi değişiklik olucak sende.
03.10.2011 Minenin Menüsü
sabah:
1/4 simit
çok az peynir
ara:
yok
öğlen:
1 kuru biber,1 kuru patlıcan dolması
3 yk yoğurt
sütlaç(çok güzeldiya dayanamadım)
ara:
yok
akşam:
fırında köfte(akşam yemeği belli olduğu için yazdım yanındada salata yitcem bukadar)
daha ne dediğinizi duyar gibiyim bide bukadar yazıyom utanmadan:))))
benim yemek yeme alışkanlıgım cok garip kendime bakıyorum ne zamandırr.acaba ne zamanlar yiyorum diye ..sorun nerde diyee..ben mutlu oluncada
yiyorum, üzülüyorum yiyorum, canım sıkılıyo sıkıntıdan yiyorum..bende yemek alışkanlık azgıma ne atsam yiyorum.tıka basa doyayım yinede diyorum ki
acaba ne yesem..yemediğim zamanlarıda öğrendim..ben asosyal bi tipoldum cocuklardan sonra..kimseyle görüşmüyorum oturmya gezmeye..insan
ilişkilerim iyi herkesi seviyorum ama tabiri caizzse yabani gibi insan içine çıkmıyorum..cıktığım zamanlar biryerlere gidip eve geldiğimde normale
dönüyorum..bende bu sene inş. haftada bir arkaşlarımla görüşümm..hepside vefasızlıgımdan şikayetci evime misafir alıcam..cokta mutlu oluyorum
insanlarla hasbihal edince..sanırım ben deprosyana mı girdim beni sosyal ortamlar düzeltiyo...onu anladım.ben insan içine cıkınca kendimi
farkediyorum ..hayatı farkediyorum..bi söz vardı..''insan insanlığı insandan öğrenir,insanla kendini eğitir.'' inanılmaz doğru bir söz olduğuna
inanıyorumm..neyse uzattım kızlar sıkmayayım sizide...karar coktan verildi ..başlamak kaldı..olacak inş.. :))))
kız ilahi ..Allah iyiliğiini vesin emii..minenin menüsü ne demk yazdım..sende bana mine bbenim canım yazınca heralde kzının adı diye düşündüm..
mine adınmışşşş..ay ben şimdi anladımmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?