Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gülaycım bunları duyduğuma inanamıyorum oysaki ne kadar iradeli ne kadar kararlı görmüştüm seni oysaki sen şimdi en kolayını seçiyorsun yapamıyorum ben gidiyorum tabiki yargılamak benim görevim değil ama kendinle başbaşa kalıp düşün ben bu halimle mutluyum yemeği aburcuru hayatımdan çıkartamıyorum yada ben kesin ve kesin su dakikadan itibaren boğazıma sahip çıkıcam en azından bana zarar veren yiyecekleri asla ağzıma sürmeyeceğim karar senin tatlım unutma en kolayı pes etmek ama ben sende görebiliyorum zoru başarabilirsin....

yapman gerekenler belli

unlu mamüller,tatlılar, asitli içecekler, yağlı yemekler bunları azalt
(tamamen eks demiyorum )
hastayım iştahsızım diyorsun en ağır tatlıyı yiyiyorsun anlamadım gitti valla ...

takımdan mezun oldum ama gözüm hala üzerinizde seviyorum sizi

gülaycım neden bukadar stres yapıyosun kendine bukadar kafana takıcak bişey yok Allah başka dertler vermesin öle düşün sağlıklısın Allaha şükür tabibiki başarabilirsin?
üzme kendini ve bırakma takımı.

pakizeciğim haklısın ama öyle bir yerdeyimmki..bunları burda yazıp kimseyide meşgul etmek istemiyorum..cok kafayı taktım ben zayıflama olayına ....

ben canım cok cektiğinden değil sadece ağzım boş durmasın diye yiyorum hay zıkkımın dibini yiyeyim bennn yaa. boş ver benii ...

sende suhan kaale alıp cevap yazmayın ....ben bunu hak etmıyorum cunku azmım yok.iradem yok..bomboşumm....

ne olur kusuruma bakmayın kımseyı kırmak ve gereksiz meşgul etmek istemiyorum....

valaha artık kızıcam sana gülay ne demek cevap vermeyin aaa yeter ama silkelen kendine gel canımya git şimdi o yeni aldığın aynanın karşısına ve kendinede bizede bi söz ver lütfen rica ediyorum bunu senden.

gereksiz meşgul etmek nedemek biz bi amaç için bi araya geldik ve hepimzi hedefimize ulaşıcaz yapan nasıl yapıyo onlar insan değilmi sende hedeflerini uzun vadelere böl her ay için kendine yeni bi hedef belirle bi şekilde gidecek bu kilolar millet 130 kilo senin kadar dert etmiyo kendine yeter artık kendini üzdüğün.
toparlan tatlım artık bak seni seven arkadaşların var seni hiç görmediğimiz halde inan şuan senin kendini düşündüğün kadar düşünüyoruz bizide kendinide üzüyosun senden böyle şeyler duymak istemiyoruz o azimli gülayı istiyoruz bi dinlen kendine gel pazartesi tekrar başlayalım olmazmı?

gülaycım canım bikaç gün düşünme pişman olma yediklerinden.
ne yersen ye yediğinin arkasında dur. pişman olup yine yeme kısır döngüsüne girdin çıkamıyosun bi türlü.

yakınında olsam sana karatay diyeti kitabını alıp hediye ederim, ne olur toparlan.
120 kilo ile başlamış bi arkadaş 5 ayda 94 e indi. karatay diyetinde aç kalmak yok, gözün de miden de doyuyo.
ne olur bi oku incele sana çok destek olcak, bi hafta onu dene sonra vazgeç, hatrım için

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/446690-karatay-diyeti-deneyimlerimiz.html
bu sayfayı incele mutlaka

menümü yazıyorum

bu sabah 59.5 çıktım
1 kiloyu geri aldım yani, off

sabah:
2 yumurtadan omlet
4-5 ceviz
5 zeytin

öğle:
yarım poğaça
3 kurabiye

akşam
1 tabak ali-nazik (közlenmiş patlıcan, yoğurt, kuşbaşı)

su 1,5 lt
spor yok

okulda çayın yanına sırayla bişeyler getiriyolar off yemiyodum ne güzel, hergün hergün hamur işi

ah karanfilimmmmmm

benin durumumda senden farklı değilll:2:

hadi toparlanalım ve baştan başlıyalımmmmm

ooo çıtır hatunnn

nerelerdesin sennn

slm kızlar geldim nasılsınız görüşmeyeli

ben iiyim dietim iyi gidiyor

sabah 1 dl börek 1 yum.

öğle 5 6 mercimekli köfte marul azıcık patates püre yarım kek çay

ikindi türk kahvesi

akşam 2 tane ızgara köfte bulgur piilavı mercimekli 1 dl peynir 1 dl ekmek kavun

su tamam spor tamam...

Bu yazının sonunda takımdan ayrılmak istiyorum diyeceksin sandım çok korktum. Sen buraya ilk geldiğinde ne kadar azimliydin. Ne kadar güzel kilolar veriyordun. Hepimizi de motive ediyordun. Çok mutlu olmuştum ben. Ama son zamanlarda yazdığın şeyleri takip ediyorum da, bu bizim konuşmamızla hallolabilecek bi şey değil bence. Eğer bi diyetisyene gitme olanağın varsa mutlaka gitmelisin. O şekilde çözülebilir bence sorunumuz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-5.html
bu başlığa baktın mı hiç? Bu forum sayesinde 81 kilodan 59 kiloya düşmüş bir üye var. Daha da aşağılarda tam 29 kilo vermiş bir üye var. Eğer onlar yapabiliyorsa sen neden yapmayasın? Tabii ki yapabilirsin ama öncelikle tek yapman gereken şey kendini şartlamaman, kafanı buna çok takmaman ve psikolojini düzeltmen. Bence en güzel yol bir diyetisyen ama inan ki bunu kendin de başarabilirsin. İsteyince yapılamayacak hiçbir şey yok bence.

Ben yarın öğlen 12de evden çıkıyorum haberiniz olsun. Bugün kilo bildirimi yapılmamış. Yarın 12ye kadar hepinizin gireceğini hiç zannetmiyorum ama neyse. Bi şekilde halletmeye çalışırız. Bi kaptan yardımcım olsaydı böyle zor durumda kalmazdım. Ya da ben mezun olduktan sonra yerime geçebilecek bi gönüllü.

ipekcim kusura bakma canımya dün gene unutmuşum ben kilo bildirimini ben hala aynıyım 52, 51 olmayı planlamıştım bu hafta ama olmadı evde misafirimiz var o nedenle galiba ipin ucunu kaçırdım aynı yaz beni tatlım.

ben kilomu yazım kaçayımmmm

1 kilo almışııımmmm

buralara 2 gün uğramasam iyi olur heraldee

çok şükür geçen hafta ile aynı kilom.
yine aldım diye korkmuştum
58.9 kilodayım

canlarım kilom aynı takıldım kaldım

lifegeson inş. girmen sorun olmaz...

banucan aynııııı :d

hyrlı cumalar arkadaşlar...

buralardayım canım sizi takip etmeye devam resim yüklemeyi beceremedim yoksa bomba resimler var :) sizi motive eder.

ben de dün senin ismini görünce çok sevindimm, gelin arada böyle :)
az daha bekleyeyim çünkü gülay yine bildirim yapmadı. 2 haftadır yapmıyor bu üçüncü haftası olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…