gülaycım bu hafta beraberiz inşallah ikimiz içinde güzel bi hafta olur atarız şöle fazlalıkları üstümüzden:))
bizde seni çok seviyoruz canımya sölediğim gibi üzme kendini yazdıklarından anladığım kadarıyla sen zaten sorunu bulmuşsun kendini çözmüşsün inan şöle bi 10 kilo versen dahada iyi hissediceksin kendini annemden biliyorum bak anlatayım sana annnemii biraz moral olsun sana annem 79-80 kiloydu boyuda çok kısa 1.50 düşün artık neyse ve annem menepozda o nedenle sürekli kafada büyüttü bu kilo verme meselesini ben asla kilo veremem zaten metebolizmam yavaş çalışıyo diyodu neyse işte dedim annne bak beraber başlayalım denemekten zarar gelmez başladı annem diyete ekmeği çıkardı hayatından şekere elini sürmedi ilk 3 ayda 10 kilo verdi 69 a düştü daha sonra devam etti tabi diyete ama bol bolda spor yaptı ben işe geliyorum annem deli gibi spor yapıyodu daha sonra 2 kilo daha verdi şimdi 67 kilo oldu aynanın karşısından alamıyoz şimdi annemi bütün kıyafetleri bol geliyo ve bu onu dahada bi motive ediyo şimdiki hedefiyse 65 bayrama kadar 65 e inmeyi hedefliyo böle giderse kesin inecekte bunları sana anlatıyorum çünkü annem 50 yaşında bunları yapabiliyosa bizim haydi haydi yapmamız gerekiyo sende başarıcaksın eminim ben ama kararlı ol.biz senin yanındayız .
önceki yazdığın gibi tek tek yaz buraya bir gün içinde neler yediğini eğer nete o gün giremiyosan biyere not al dolabın kapağına falan as devamlı gözünün önünde olsun daha sonrada buraya yazarsın.
canın sıkıldıkça yemeğe sarılma tutmaya çalış kendini eski resimlerine bak mesela işe yarıyo ben yapıyorum arada 55 kilo olan gülaya bak nasılmış bırakma kendini.
güveniyorum sana ve iyi haberler bekliyorum senden.
menülerini yaz boncuk vericem anlaştık mı?
akşamki pizza tartıya çok fena yansıdı
biri bana dur desin
selam kızlar nasılsınız?
ben iyi değilim neden diceksiniz hemen dünkü saçma menğmğ yazayım anlıcaksınız
sabah:
1 dilim ekmek(üzerine kahaltı sosu var ondan sürdüm)
ara:
1/2 elma
cips(arabada giderken canımız sıkıldı napalımya saatlerce git git bitmiyo)çok pişmanımya
öğlen:
et dürüm(dışarda başka yiycek bişey yok)herşeyede bi bahene buluyorumya kendimi yumruklamak istiyorumya
ara:
çikolatalı gofret
akşam:
1 kase mercimek çorbası
hala karnım şiş nefes alamıyorum nefret ediyorum ya böle olunca.
bana sölenicek yorum yapılıcak bişey yok kızlar kendi halime bırakın beni
Bugün günah çıkarıyorum kendimce(
sabah:
1/2 elma
1/2 havuç
su
öğlen:
1 kase mercimek çorbası ve pırasa kavurmuş annem ondan yiycem
ara:
1 elmam var
akşam:
menüde balık var yanındada salata
düne göre daha iyi bir menü oldu sanırım belki bu gün kendime gelebilirim.
slm kızlar :)
ahh bu kilolar ahhh nolucak böyle bi bilsem bahane üretmek işimizemi gelio anlamıyorum.dur demek gerekirken hala daha vakit var verirz ya demek istemiyorum artık.şu 70 li kiloları bi görsem ne güzel olucak artık.ama bu sefer baya niyetliyim ki aç kalmadan zayıflanabilicenide burdan sizlerden öğrendim.iiki varsınız yahu :)
bende burdayım artık kabul görürse şu 90 küsür kilo insin artık insinnnnn :))
bu sabahta ne yedim biliomusunuz 1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim kepekli ekmek yarım domates 4 zeytin ve şekersiz böğürtlen çayı kalkıncada bir bardak limonlu ılık suyum vardı tabi az öncede bir tabak şehriye çorbası içtim hadi bakalım :))
seviyorum sizi :)
ahh bu kilolar ahhh nolucak böyle bi bilsem bahane üretmek işimizemi gelio anlamıyorum.dur demek gerekirken hala daha vakit var verirz ya demek istemiyorum artık.şu 70 li kiloları bi görsem ne güzel olucak artık.ama bu sefer baya niyetliyim ki aç kalmadan zayıflanabilicenide burdan sizlerden öğrendim.iiki varsınız yahu :)
bu sabahta ne yedim biliomusunuz 1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim kepekli ekmek yarım domates 4 zeytin ve şekersiz böğürtlen çayı kalkıncada bir bardak limonlu ılık suyum vardı tabi az öncede bir tabak şehriye çorbası içtim hadi bakalım :))
Mattika bugün yediklerini yazmamış...
ben yazıyorum:
sabah: 1 kücük ekmek
öğlen: 1 dilim pizza
akşam salata ve köfte
2 litre su
spor yok
menümü yazıyorum
benden günah gitti
sabah:
2 yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
5-6 ceviz
ara: az fıstık(kavrulmamış)
öğle:
1,5 saç böreği
1 poğaça
akşam:
3-4 yk tavuk sote
1 tabak makarna
ara: kavun
ayy suhancığım menü yazayım ya menüde demek istemiyorumm yaa
yediklerimii boğazıma tıktıklarımı yazayımm demek istiyorum
salı gnü..
sabah --yumurta bal tereyağ cokomel ve sayısını bilmediğim dilim ekmek
öğle yok
1 tane dido çikolata
susalı cubuk kraker limonata
aksam ben giribim cocuklardan bana gecti yemek zaten yiyomiyorum diyeceğim ama bu yemeyen halimse gerisini sen düşün canımm
acılı çig köfta yarım porsiyon..yedimm daha doğrusu 1 tam porsiyon içinden 3 tanesini annem yedi sanırım tam porsiyon demek lazımm..
3 abardak ayran
2 tane halka tatlı..hamur tatlıları oluya tulumbanın uzunu ondan...
çarsamba
offffff
sabah yine yanı yumurtalar ballar recellerr.ekmeklerrr...
öğle yokk
2 lavaşlı dürüm çiğ köfte
1 tane dido
aksam dahayemedim ne yerim bilmiyorum..yememem lazım ama ben duramıyoruummm..ayyy
Allah aşkına ben bunları yazmak bile istemiyorum suhann böyle saçma sapan şeylerr...
bunada 3veriyorumm ....balık olması harika yaa..kadınları mutlu ediyomus balık yemek ..vallahi ben oluyorumm..sen de mutlu oluyomusunn balık yerkenn ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?