Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

teyzeme maaşallah ne kadar güzel azimli biriymişş...ben yaparsam başarıcam inanıyorum ama bende erteleme hastalığı var sanırım sürekli

bi erteleme..daha sonra ..sundan sonra bundan sonra..ne o ne bilmiyorumm işte..şimdi diyip başlayamadımm benn yaaa...offfffff...kötüyüm bugun yinee..

ne güzel ilk başlarda ne güzel gidiyodum ne oldu bana ben anlamadım neden koptumm...kocaman bir oooofffffffffffffffffffffffff cekmek istiyorummmmmm...........

ayy suhancığım menü yazayım ya menüde demek istemiyorumm yaa

yediklerimii boğazıma tıktıklarımı yazayımm demek istiyorum

salı gnü..

sabah --yumurta bal tereyağ cokomel ve sayısını bilmediğim dilim ekmek

öğle yok

1 tane dido çikolata
susalı cubuk kraker limonata

aksam ben giribim cocuklardan bana gecti yemek zaten yiyomiyorum diyeceğim ama bu yemeyen halimse gerisini sen düşün canımm

acılı çig köfta yarım porsiyon..yedimm daha doğrusu 1 tam porsiyon içinden 3 tanesini annem yedi sanırım tam porsiyon demek lazımm..

3 abardak ayran

2 tane halka tatlı..hamur tatlıları oluya tulumbanın uzunu ondan...

çarsamba

offffff
sabah yine yanı yumurtalar ballar recellerr.ekmeklerrr...

öğle yokk

2 lavaşlı dürüm çiğ köfte

1 tane dido

aksam dahayemedim ne yerim bilmiyorum..yememem lazım ama ben duramıyoruummm..ayyy

Allah aşkına ben bunları yazmak bile istemiyorum suhann böyle saçma sapan şeylerr...

canım 2 boncuk veriyorum en azından bi düzen varr...

bunada 3 veriyorumm ....balık olması harika yaa..kadınları mutlu ediyomus balık yemek ..vallahi ben oluyorumm..sen de mutlu oluyomusunn balık yerkenn ....

canımm aramıza hoş geldiinn..... güzel günler bizi beklıyorr ben inanıyyorumm ....bu sıralar bır durgunluk varr...aşıcazz inşallahhhh....beraberrr....

hoşgeldinn

ne güzel hemen diyete başlamışsım tebrik ederim seni

Mattika bugün yediklerini yazmamış...

ben yazıyorum:

sabah: 1 kücük ekmek
öğlen: 1 dilim pizza
akşam salata ve köfte
2 litre su
spor yok

menümü yazıyorum
benden günah gitti

sabah:
2 yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
5-6 ceviz

ara: az fıstık(kavrulmamış)

öğle:
1,5 saç böreği
1 poğaça

akşam:
3-4 yk tavuk sote
1 tabak makarna

ara: kavun

su 1 lt
spor yok

Gülaycımm bak senin kilona yakın biri daha geldi. Bence yarışabilirsiniz :)))
Ne kadar samimi bi giriş yapmışsın hadi kendini tanıt bakalım bize :)
Ben kendimi tanıtayım ismim ipek, takım kaptanıyım. 19 yaşındayım. 1 yıldır bu takımdayım ve artık hedeflediğim kiloya çok yakınım. 50 kiloyum ama takımı bırakamadığım için mezun olamıyorum :)) yarışmaya istanbuldan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Şimdi 1 hafta deneme süren var, her gün girip paylaşım yaparsan takıma alınacaksın. Lütfenn devamsızlık yapma 7 kişi kaldık çok üzülüyorum diğer takımlar hep bizi geçiyo

gülaycım üzgünüm ama sana hiç boncuk vermiyorum ceza olsun buda sana lütfen bana kızma
menün çok kötü oturup bi düşün lütfen ne istediğine karar ver gerçekten zayıflamak istiyomusun?önce kafada bitirmen gerekiyo çünkü.

Bence yazmalısın çünkü kendinle bir nevi yüzleşiyosun okadar kötü şeyler yemişsinki artık sölücek yorum yapıcak bişey bulamıyorum böyle devam edersen bi sonuca varamassın gülaycım belki kızıyosun bana ama ortada da bi gerçek var sen böyle devam edersen değil kilo vermek bence daha üstüne alırsın bile bile yiyosun bu en kötüsü bence bi diyetisyene git belki bi faydası olabilir.Ben gitmiştim insan bi noktada mecbur hissediyo kendini listeye uyma konusunda bide 2 haftada bir kilo kontrolüne gidiyosun aman kilo vereyim de rezil olmuyayım diye uğraşıyosun yani sana artık tek tavsiyem bu olabilir.

bunada 3 veriyorumm ....balık olması harika yaa..kadınları mutlu ediyomus balık yemek ..vallahi ben oluyorumm..sen de mutlu oluyomusunn balık yerkenn ....

Balık konusunda hassasım ben kesinlikle balık favori yemeğimdir haftada mutlaka 2 gün bizim evde balık olur.Çocuklar içiin özellikle çok iyi o nedenle dikkat ederim her hafta balık yaparım.
Menümde balık olursa kesinlikle başka hiçbişey yapmam sadece yanına salata yaparım okadar o nedenle hafif oluyo ve beni rahatsız etmiyo.

Kızlar nerdesiniz bu saate kadar kimse girmemiş.
öğlen yemeğimide yedim artık bu günkü menümü yazabilirim.
Minenim 06.10.2011 menüsü
sabah:
1/2 elma
öğlen:
3-4 yk. patates yemeği
3-4 yk bulgur pilavı
1/2 sb. ayran
ara:
2 küçük kare çikolata
ara:
1 dilim kekim var öğleden sonra onu yiycem
akşam:
kapama(1 porsiyon)
yemek hazır olduğu için ne yiycem belli o nedenle yazdım:)))

bu hafta sabahları kahvaltı yapamadım çok kötü bişey inşallah haftaya bunu düzelticem arkadaşlar çünkü hepimiz biliyoruzki kahvaltı günün en önemli öğünü.

canım suhancığımm,,ipeğimm,,kraker,,banucanım azmine hayran kaldığım mattikacığımm...

sizleri cok sevdim desteğiniz cok oldu bana ama,

ne olur kusuruma bakmayın ben başaramıyorum,iradesz biriyim ben biliyorum bundan sonra yokum yapamıyorum olmıyorrr,,,cok yıprandım en azından

bayrama kadar 1 ay düşünmek istemiyorum diyet zayıflama kafamdan cıksın artık istiyorum..beynim içinde yangın var sanki..daralıyorum artık.

inanılmaz gerildim ben anlatamıyorum halimi görmeniz lazımm..piskolojim ciddi bozuluyorr..burası cok güzel ayrılmak istemiyorum ama sizden zaman

istiyorumtoparlayamadım kendimi rmazan dedim olmadı bayrama tama dedim olmadı.bayramdan sonra dedim oda olmadı şimdi kendim kapana sıkışmıs

gibi hissediyorum kurbana kadar zayıflıcam dedkce içim daralıyo..kafeste gibiyim ...biraz zamana ihtiyacım var sanırım...nefes almak istiyorum...ama

burdan ayrıldımı toparlanama bir daha diye korkuyorumm offffffffff.....Allahımmm ......bana dua edin ne olur kızlarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…