Kızlar merhaba...
kaç aydır burdayım... daha kilo veremedim... 1.76 boyuma 80 kiloyum... Nişanlım kaç kere zayıflamanı istiyorum dedi.. ben hiçbirzaman azimli davranmadım. hayalimde hep zayıf bi gelin olmak vardı.. ama oda olmadı... düğünüme 1 buçuk hafta kaldı.. benim sorun basenlerimde.. ve ufak bi göbeğimde var.. ve en çok etimin çok gevşek olmasından şikayetciyim. üstüm şişman değil göğüs altım acaip ince... orda 75 beden taksam çok rahat oluyor...
hiçbizaman zayıflamak için iradeli davranmadım.. herzaman ertesi güne erteledim... bazen çok az yediğim günler oluyordu bazende hem öğlen hem akşam yedikçe yiyordum. bide benim enerji içeçeği ve şekerli içeçeklere karşı bi tutkum var her gün 2 tane enerji içeçeği içiyorum.. yemeğime herzaman tuz atıyorum.. salata yiyorsam arkasından mutlaka şekerli bişeyler yemekte istiyorum.. sporda yapmıyorum..
diyet yapmak ve zayıflamak için elimde herşey var...
fakat artık kararımı verdim.. nişanlıma beni böyle kabul ettirecem.. düğünden sonra tekrar yurt dışına geldiğimde.. diyetisyene de gideceğim.
kendimi çok kötü hissediyorum
suhan en önemli öğün kahvaltı.
kahvaltıyı atladığın veya geçiştirdiğin günler böyle oluyo senin hep.
kahvaltıyı iyi yapınca gözü görmüyo insanın börekleri fln
canım birileri kilo vermemizi isterdiğinde daha zor oluyo.
kendi içinden karar verip başlarsan sonuca ulaşıyosun.
düğüne bişey kalmamış artık, ama sağlıklı beslenmelisin.
şekerli içecekler, şeker, çoğu hastalığın suçlusu olarak anılıyo artık.
kalp, şeker, tansiyon vs. şimdi yaşımız genç ama ilerisini de düşünmeliyiz.
kilo vermesen de sağlıklı beslenmeye çalış, yedikçe yine canın ister bağımlı gibi olursun.
şekeri azalttığında daha dinç oluyo insan, denedim gördüm.
benim adetlerim düzensizdi, ilaçla adet oluyodum, evlenmeden önce doğum kontrol ilaçları kullandım düzenli adet olayım diye.
ne zaman bu 10-12 kiloyu verdim, adetlerim düzene girdi, yıllarca düzensizlik yaşamıştım kilo verince düzeldi.
sen de evleniyosun, anne olmak isticeksin ilerde. hem hamile kalmak hem de hamilelik açısından kilo iyi değil.
böyle öğüt verir gibi oldu, yanlış anlama lütfen.
demek istediğim kendini düşün, sağlığını düşün, giyebileceğin kıyafetleri düşün.. hazır olduğunda başla.
nişanlına bu konuda sana destek olmayı öğretmelisin, sürekli zayıfla derse olmaz..
Ya bütün suç bende.. bunları yazarken bile ağlıyorum. kendimi çok kötü hissediyorum fiziğimden de nefret ediyorum... okadar çirkinki bu görüntü.. perşembe günü gidiyorum nişanlımın yanına... hiçbirzaman şu ne kadar kilo vermişsin cümlesinide duyamayacağım...
güzel giyinmem bakımlı olmam aslında fiziğimin çok orantısız olduğunu örtmüyor.. düğün için okadar üzülüyorumki... bi mucize olsada keşke bende zayıflasam
canım istedikten sonra yaparsın. önemli olan istemen
bırak biraz tombiş bi gelin ol, dert değil.
ben düğünümde 66-67 kiloydum, düğün fotoğraflarından daha zayıf daha güzelim şimdi, keşke ozaman olsaydı
ama napalım, geç olsun da yeter ki olsun.
işin içinde sağlık da var.
şimdi üzme kendini, düğünün tadını çıkar, nişanlına yapamadım edemedim deme seni aciz görüp üstüne gelir.
bu stresli bi dönem, kendimi zorlamadım de. sakın ağlama ona, güçlü dur, nişanlınsa her halini beğenmek zorunda
kızlarr hepinizden cok özür diliyorumm...ne olurr ben cıkmak istiyorumm..olmıcak bu iş bayramdan sonra kendimi toparlayıp dönmeyi düşünüyorum...beni listeden cıkarın
son günlerde hayatımda hiç iyi şeyler olmuyor..diet zayıflama ya kendimi veremiyorum..dikkatiimi toparlayamıyorumm..özür dilerim tekrar, arada sizi ziyarete gelicem..
listeden takımdan beni cıkar ipekciğim ..benim yerime işe yarar biri gelir inş..boş yere yer doldurmayayım..öpüyorum hepinizi..yorum yazmasan da arada girip yazdıklarınızı okurum...sizi cok seviyorumm canım arkadaşşlarımmm....
minecim afiyet olsun, güzel kahvaltı olmuş.
öğleden sonra okula gidince geç kalkar oldum, daha yeni uyandım
kilo vermeyi çok yavaşlatıyo bu.
neyse spor yapıcam şimdi, bu hafta spora başlıyorum, inş kilo vericem
haftasonu 28 beden bi kot aldım, evdeki kotum 31 imiş
28 de beli bol oldu biraz ama duruşu iyiydi aldım, 27 de alabilrdim
sonra 38 beden normal bi pantolon aldım, tam oturdu, ben hafif dökümlü severim acilen birkaç kilo vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?