Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar merhaba...

kaç aydır burdayım... daha kilo veremedim... 1.76 boyuma 80 kiloyum... Nişanlım kaç kere zayıflamanı istiyorum dedi.. ben hiçbirzaman azimli davranmadım. hayalimde hep zayıf bi gelin olmak vardı.. ama oda olmadı... düğünüme 1 buçuk hafta kaldı.. benim sorun basenlerimde.. ve ufak bi göbeğimde var.. ve en çok etimin çok gevşek olmasından şikayetciyim. üstüm şişman değil göğüs altım acaip ince... orda 75 beden taksam çok rahat oluyor...

hiçbizaman zayıflamak için iradeli davranmadım.. herzaman ertesi güne erteledim... bazen çok az yediğim günler oluyordu bazende hem öğlen hem akşam yedikçe yiyordum. bide benim enerji içeçeği ve şekerli içeçeklere karşı bi tutkum var her gün 2 tane enerji içeçeği içiyorum.. yemeğime herzaman tuz atıyorum.. salata yiyorsam arkasından mutlaka şekerli bişeyler yemekte istiyorum.. sporda yapmıyorum..

diyet yapmak ve zayıflamak için elimde herşey var...

fakat artık kararımı verdim.. nişanlıma beni böyle kabul ettirecem.. düğünden sonra tekrar yurt dışına geldiğimde.. diyetisyene de gideceğim.

kendimi çok kötü hissediyorum

canım birileri kilo vermemizi isterdiğinde daha zor oluyo.
kendi içinden karar verip başlarsan sonuca ulaşıyosun.
düğüne bişey kalmamış artık, ama sağlıklı beslenmelisin.

şekerli içecekler, şeker, çoğu hastalığın suçlusu olarak anılıyo artık.
kalp, şeker, tansiyon vs. şimdi yaşımız genç ama ilerisini de düşünmeliyiz.
kilo vermesen de sağlıklı beslenmeye çalış, yedikçe yine canın ister bağımlı gibi olursun.
şekeri azalttığında daha dinç oluyo insan, denedim gördüm.

benim adetlerim düzensizdi, ilaçla adet oluyodum, evlenmeden önce doğum kontrol ilaçları kullandım düzenli adet olayım diye.
ne zaman bu 10-12 kiloyu verdim, adetlerim düzene girdi, yıllarca düzensizlik yaşamıştım kilo verince düzeldi.
sen de evleniyosun, anne olmak isticeksin ilerde. hem hamile kalmak hem de hamilelik açısından kilo iyi değil.
böyle öğüt verir gibi oldu, yanlış anlama lütfen.
demek istediğim kendini düşün, sağlığını düşün, giyebileceğin kıyafetleri düşün.. hazır olduğunda başla.
nişanlına bu konuda sana destek olmayı öğretmelisin, sürekli zayıfla derse olmaz..

banucan cmtsi

sabah menemen ekmek 1dl

öğle 1dl eti intense

saat 3 gibi 1 cennet hurması

saat 7 de 1 çipura salata

12 de 1 dl kadayıf

pazar sabah 5 de kalktım acıkmısım 1 dl ekmek ve menemne yedimsabahın köründe...

su eksik spor tamam...

selam kızlar nasılsınız vallaha ben pek iyi değilim temizlik yaptım bugün halâ kendime gelemedim hafta sonlarını bu yüzden sevmiyorum ya((
menüme gelince öncelikle dün akşamdan başlıyım dün okadar saçma şeyler yemişimki burda okuyunca kendi kendime pes dedim yani.
dün akşam yemeğinde sadece 1 kase sebze çorbası içtim o bile çok geldi.
bu sabah:
1 kase sebze çorbası(dün akşamdan kalan)(yağsız)
ara:
1 havuç
öğle:
1 kase sebze çorbası (cezalandırıyorum kendimi dünün acısını çıkarmam gerekiyo hala kızıyorumm kendime)
ara:
1 fincan ikisi bir arada nescafe
akşam:
menüde balık var yanındada salata
su tamam şimdiden 1.5 lt içmişimdir akşama kadar 2 lt yide geçer herhalde
spor yapamadım ama bol bol temizlk yaptım biraz sonrada 100 mekik çekicem.
olmuyo artık böle biyerden başlamak gerekiyo kızıyorum kendime bu gidişle bayrama kadar kilo veremiycem bayrama kadar hedefime yaklaşmak istiyodum ama hala yerimde sayıyorum bayramlar gelip geçiyo ama değişiklik yok
unuttum yazmayı 1 tanede elma yemiştim sabahla öğle arasında

Son düzenleme:
kendimde şunu keşfettim kızlar diyet fikri acayip kasıyo beni diyetisyene gittiğimdede böyle olmuştum bi ara kilo verdim ama o liste beni deli ediyodu bi listeye bağlı kalmak sinirlerimi bozuyo pazartesi dukana tekrar başlıyım diyorum ama şimdiden stres yaptım kendime böyle olmuycak sanyorum spor+az yemekle olcak bu iş başka çaresi yok((

suhan en önemli öğün kahvaltı.
kahvaltıyı atladığın veya geçiştirdiğin günler böyle oluyo senin hep.
kahvaltıyı iyi yapınca gözü görmüyo insanın börekleri fln

kesinlikle haklısın canımya bunun farkındayım ama bi türlü düzene sokamadımki şu kahvaltı olayını her hafta diyorum tamam bu hafta düzenli kahvaltımı yapıcam öyle çıkıcam evden diye ama her haftada havada kalıyo belki bu haftadan sonra yapabilirim çünkü annem gitti ve sabah çocuklara ben kahvaltı yaptırmak zorundayım mecbur daha erken kalkıcam onlara yaptırırken kendimede bi tabak hazırlarım artık belki bu şekilde daha düzenli olur öğünlerim(

Ya bütün suç bende.. bunları yazarken bile ağlıyorum. kendimi çok kötü hissediyorum fiziğimden de nefret ediyorum... okadar çirkinki bu görüntü.. perşembe günü gidiyorum nişanlımın yanına... hiçbirzaman şu ne kadar kilo vermişsin cümlesinide duyamayacağım...

güzel giyinmem bakımlı olmam aslında fiziğimin çok orantısız olduğunu örtmüyor.. düğün için okadar üzülüyorumki... bi mucize olsada keşke bende zayıflasam

canım istedikten sonra yaparsın. önemli olan istemen
bırak biraz tombiş bi gelin ol, dert değil.
ben düğünümde 66-67 kiloydum, düğün fotoğraflarından daha zayıf daha güzelim şimdi, keşke ozaman olsaydı
ama napalım, geç olsun da yeter ki olsun.
işin içinde sağlık da var.

şimdi üzme kendini, düğünün tadını çıkar, nişanlına yapamadım edemedim deme seni aciz görüp üstüne gelir.
bu stresli bi dönem, kendimi zorlamadım de. sakın ağlama ona, güçlü dur, nişanlınsa her halini beğenmek zorunda

ay şu yazdıkların bana moral oldu yaa.. çok haklısın.. bence bana sorarsa bu dönemde kendimi sıkamadım diyeyim.... şok diyet listelerine bakmıyorum bile.. ama artık hiçbirşeyi ertelemeyeceğim... düğünümde zayıf olmasamda artık sağlıklı beslenmeye başlayacağım :)

kızlarr hepinizden cok özür diliyorumm...ne olurr ben cıkmak istiyorumm..olmıcak bu iş bayramdan sonra kendimi toparlayıp dönmeyi düşünüyorum...beni listeden cıkarın
son günlerde hayatımda hiç iyi şeyler olmuyor..diet zayıflama ya kendimi veremiyorum..dikkatiimi toparlayamıyorumm..özür dilerim tekrar, arada sizi ziyarete gelicem..
listeden takımdan beni cıkar ipekciğim ..benim yerime işe yarar biri gelir inş..boş yere yer doldurmayayım..öpüyorum hepinizi..yorum yazmasan da arada girip yazdıklarınızı okurum...sizi cok seviyorumm canım arkadaşşlarımmm....

herkese günaydın arkadaşlar gerçi artık benim için öğlen oldu sayılır sabahın altısında kalktım anca yetişebildim(((
çocukları hazırladım okul için kahvaltı falan derken zar zor yetişebildim kış geldi tempoda artdı neyse hayırlısı olsun bakalım.

gülaycım canım biz sana söylememiz gereken herşeyi söyledik tabi bundan sonrası senin kendi kararın zorla sana bişey yaptıramayız umarım herşey istediğin gibi olur en kısa sürede toparlanırsın ve aramıza dönersin inşalllah bu kararından daha sonra pişmanlık duymassın çünkü gerçekten bu platformun kilo verme aşamasında çok büyük bi yararı oluduğunu düşünüyorum.
kendine çok iyi bak seni seviyoruz dediğim gibi inşalalh en kısa sürede aramıza dönersin.

bugün artık kahvaltılarıma başlıyorum çocuklara hazırladığım için kendimede bir tabak yaptım şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 parça köy peyniri
3 zeytin
domates(4-5 dilim)
ara:
su
öğlen:
1 çorba kasesi şehriye çorbası(sabahın altısında kalkıp öğlen için çorba yaptım yoksa yetiştiremiyorum öğlene)
domates salatası(yağsız)
ara:
1 avuç leblebi(öğleden sonrası için hazırladım:))))
akşam:
akşam yemeğine daha karar veremedim ama hafif bişeyler yapmak istiyorum tavuk göğsü ve mantarı birlikte kavursammı diyorum hafif bi yemek oluyo kesinleştirince yazarım artık.
yanındada cacık yaparım büyük ihtimalle.

ah gülaycım ne diyelim sen bilirsin.
biz desteğiz sana her zaman.

minecim afiyet olsun, güzel kahvaltı olmuş.
öğleden sonra okula gidince geç kalkar oldum, daha yeni uyandım
kilo vermeyi çok yavaşlatıyo bu.
neyse spor yapıcam şimdi, bu hafta spora başlıyorum, inş kilo vericem

haftasonu 28 beden bi kot aldım, evdeki kotum 31 imiş
28 de beli bol oldu biraz ama duruşu iyiydi aldım, 27 de alabilrdim

sonra 38 beden normal bi pantolon aldım, tam oturdu, ben hafif dökümlü severim acilen birkaç kilo vermem lazım

sağol canımya vallaha iyi oldu böyle aslında önemli olan düzenli beslenmek zaten düzenli beslenince kilo problemide kamaz yani.
öğlene kadar açıkcası açlık hissetmedim öğlende 1 kase çorba içtim yanında minik bi kepek ekmeği attım ağzıma şimdide yanıma kuru üzüm,leblebi ve içinde 4-5 tane fıstık olan karışım aldım öğleden sonraları nedense insan ağzına bişeyler atmak istiyo bunlar oyalar sanıyorum beni.
spor konusunda kesinlikle haklısın spor olmadan insan boşa kürek çekiyo bi anlamı yok bende dün mekiik çektim bu gün gene devam edicem belki fırsat bulabilirsem bisikletede binerim bakalım.

vallaha senin adına çok sevindim canımya büyük başarı bende şuan kumaşta 36 beden giyorum heryeri normal ama basen kısmı sıkıyo biraz yani 2 kilo daha versem tam rahat olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…