aaa herkes burda ne güzel nasılsınız kızlar?
gülaycım canım bikaç gün düşünme pişman olma yediklerinden.
ne yersen ye yediğinin arkasında dur. pişman olup yine yeme kısır döngüsüne girdin çıkamıyosun bi türlü.
yakınında olsam sana karatay diyeti kitabını alıp hediye ederim, ne olur toparlan.
120 kilo ile başlamış bi arkadaş 5 ayda 94 e indi. karatay diyetinde aç kalmak yok, gözün de miden de doyuyo.
ne olur bi oku incele sana çok destek olcak, bi hafta onu dene sonra vazgeç, hatrım için
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/446690-karatay-diyeti-deneyimlerimiz.html
bu sayfayı incele mutlaka
ah karanfilimmmmmm
benin durumumda senden farklı değilll:2:
hadi toparlanalım ve baştan başlıyalımmmmm
Bu yazının sonunda takımdan ayrılmak istiyorum diyeceksin sandım çok korktum. Sen buraya ilk geldiğinde ne kadar azimliydin. Ne kadar güzel kilolar veriyordun. Hepimizi de motive ediyordun. Çok mutlu olmuştum ben. Ama son zamanlarda yazdığın şeyleri takip ediyorum da, bu bizim konuşmamızla hallolabilecek bi şey değil bence. Eğer bi diyetisyene gitme olanağın varsa mutlaka gitmelisin. O şekilde çözülebilir bence sorunumuz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-5.html
bu başlığa baktın mı hiç? Bu forum sayesinde 81 kilodan 59 kiloya düşmüş bir üye var. Daha da aşağılarda tam 29 kilo vermiş bir üye var. Eğer onlar yapabiliyorsa sen neden yapmayasın? Tabii ki yapabilirsin ama öncelikle tek yapman gereken şey kendini şartlamaman, kafanı buna çok takmaman ve psikolojini düzeltmen. Bence en güzel yol bir diyetisyen ama inan ki bunu kendin de başarabilirsin. İsteyince yapılamayacak hiçbir şey yok bence.
ben iyiyim canım benim, dışarı çıkıcam hazırlanıyorum. arada da buraya bakıyorum gülay bildirim yapmış mı diye. sen nasılsın?
ahhh ipekciğimm ...insan denilen seyin yapamayacagı yoktur ama iradesiz biriyse ne olacak..ben insan ilişkilerimdede böyleyim kimseye tavır alamam.kimseyle küsemem.annem bile benim aptal olduğumu düşünür..kimseye mesafe koyamadığımı söyler..ama ben hep olaya insandır hata yapar,bende yapabilirim deyip görmezden gelirim..insan ilişkilerinde sınırım yok..cocuk gisbisin der eşim bana..bende kendimi aptal gibi düşünüyorum bu yüzden başarılı olamıyorum.tek başardığm sey ev temizliği ve cocuk bakmak sanırm..ama düzelicem bu durum uzun sürmicek biliyorumm.kim ne derse desin ben cocuk olmaktan memnuumm.
başlayalm kraker ..yeniden başlayalımm...ben düzelimm bu böyle gitmicekkk...kendimi cok kastımm ben..pazartesi yeniden başlıcamm inş..
kızlar ben hafta sonu karar verdim detoks corbası yapıcam...netten buldum...pazartesi yeniden başlıcam...karatay yapıcam inş.. bu sefer olacak...bugun biraz daha umutluyumm...
slm kızlar
sabah tost 1 bardak sütle
ara 1 elma
öğle 1 saç böreği peynirli ıspanaklı ayra n çay yarım kurabiye
akşam yarım tabak mantı yoğurtlu 1 dl kavun
4 5 tane yaş hurma
su ve spor tamam...
ya kızlar ben aslında fazla yemiyorum ve hareketim süper ama neden veremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?