Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

mattikacığımm tamam bakıcamm ..kendimi toparlıcammm...inş..cok saçmaladım farkındayımmm....

ahhh ipekciğimm ...insan denilen seyin yapamayacagı yoktur ama iradesiz biriyse ne olacak..ben insan ilişkilerimdede böyleyim kimseye tavır alamam.kimseyle küsemem.annem bile benim aptal olduğumu düşünür..kimseye mesafe koyamadığımı söyler..ama ben hep olaya insandır hata yapar,bende yapabilirim deyip görmezden gelirim..insan ilişkilerinde sınırım yok..cocuk gisbisin der eşim bana..bende kendimi aptal gibi düşünüyorum bu yüzden başarılı olamıyorum.tek başardığm sey ev temizliği ve cocuk bakmak sanırm..ama düzelicem bu durum uzun sürmicek biliyorumm.kim ne derse desin ben cocuk olmaktan memnuumm.

gülaycım bence hayattaki en zor şey çocuk bakmak bence sen en zorunu yapıyosun hafife alma yani :81: :81: :81:

Bence kızlar biz toplu olarak pazartesiden itibaren yeni bi başlangıç yapalım bende ipin ucunu kaçırdım bu hafta öğlen yemekten sonra gene çikolata yedim.
menümüde yazayım çok kötü ama :18:
sabah:
kaşarlı tost
ara:
susamlı çubuk (5-6 tane)
öğlen:
erişte(1 tabak)
çikolata
ara:
1 paket kakolu sütüm var masada bana bakıyo büyük ihtimalle dayanamayıp içicem
akşam:
poşette tavuk yapıyo annem
su tamam ama spor yok elimde olsa tuvalete bile arabayla gidicem iyce hareketsiz oldumya sinir oluyorum kendime saçmaladım iyce ne güzel yürüyerek gelip gidiyodum onuda bıraktım ne zamandır yürümüyoorum

kızlar ben hafta sonu karar verdim detoks corbası yapıcam...netten buldum...pazartesi yeniden başlıcam...karatay yapıcam inş.. bu sefer olacak...bugun biraz daha umutluyumm...

slm kızlar

sabah tost 1 bardak sütle

ara 1 elma

öğle 1 saç böreği peynirli ıspanaklı ayra n çay yarım kurabiye

akşam yarım tabak mantı yoğurtlu 1 dl kavun

4 5 tane yaş hurma

su ve spor tamam...

ya kızlar ben aslında fazla yemiyorum ve hareketim süper ama neden veremiyorum...

selam hatunlar.
bu hafta güzel kilolar vercem inş.
kimse almasın, herkes versin aynı kalmak da yok
banucan haftalardır aynısın.
menüne spor tamam fln yazıyosun ama spor yapsan vermen lazım, ne yapıyosun spor olarak?

ipekcim ben kaptan yardımcısı olurum ama bildirimi yetiştirme işi sıkıntı olabilir, cuma günü 8 e doğru geliyorum eve.

herkes toparlasın kendini, ben takıma geleli 4 ay oldu, hiç birinci olamadık.
son haftaya kadar da hep kilo verdim aslında. motive olsun bu hafta birinci olalım..
en azından herkes versin 100 gr. da olsa..

tost, börek, mantı.. aynı günde bunlar olmamış canım ya.
menülerin hep böyleyse hareket etsen de veremezsin, hareket etmesen alırsın yani

selam kızlar nasılsınız?
vallaha ben hiç iyi değilimya noldu anlamadım ama koptum gene bugünya
sabah:
1 bardak süt
öğlen:
köfte(5-6 tane)
3 dilim ekmek
3 bardak ayran
4 sigara böreği
ben başımı hangi taşlara vursamya
bugün çocukları pikniğe götürdüm temiz hava çarptı sanırım beni ne bulduysam yedimya ama akşama bişey yememk için kendimi tutucam yoksa nefes alamıyorum artık nefret ediorum bu durumdanya çok mutsuz oldum

canım çok sıkkınya sinirimden çatlıyorum.
neyse görüşürüz arkadaşlar ben çıkayım en iyisi hiç keyfim yok çünkü(((

suhan en önemli öğün kahvaltı.
kahvaltıyı atladığın veya geçiştirdiğin günler böyle oluyo senin hep.
kahvaltıyı iyi yapınca gözü görmüyo insanın börekleri fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…