Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kızlar banucan pazar

sabah 6 da 1 dl ekmek 1 köfte

saat 11 de menemen 1 dl ekemk yoğrt ayran

saat 16 da meyve

saat 20 de etliekmek salata ayran

1 avuç fındık

su tamam spor yok

banucan pzrtesi

saat 7 de 1 dl ekmek 1 dl peynir

saat 12 de mercimek çorbası ayran 1/5 etliekmek

saat 14 de 3 4 kaşık patlıcan salatası 2 3 kaşık biber sote

saat 17 de çikolata

20 de 1 çipura salata çorba 1 kepçe 1 dl ekmek

22 de yarım armut 1 dl kavun ince

gece 1 dl ekmek 1 köfte

su tamam spor tamam...

nolucaz kızlar böyle yaaaa...

içimden geçenleri söylemişsin.
cuma akşam 8e kadar giremez misin yani? bildirimde yardımcı olabilecek biri lazım ben her cuma boş olmuyorum ve aslında yardımcı da değil ben gidince kaptan olacak biri lazım

gülaycım takımdan ayrılınca 6 ay geri dönememe gibi bi kural var. bilmiyorum ben senin ayrılmanı istemiyorum ama en iyisini sen bilirsin tabii ki. biz sana her zaman destek oluruz canın sıkıldıkça uğra olur mu? ayrıca boşuna yer işgal etmiyorsun zaten az kişiyiz ve hepimiz seni seviyoruz, biraz uğraşsan çok kolay kilo verirsin. ama dediğim gibi sen bilirsin.

içimden geçenleri söylemişsin.
cuma akşam 8e kadar giremez misin yani? bildirimde yardımcı olabilecek biri lazım ben her cuma boş olmuyorum ve aslında yardımcı da değil ben gidince kaptan olacak biri lazım

bildirimlerin hepsi perşembeden yapılırsa olur.
cuma öğleden sonra okuldayım eve gelmem 8 oluyo, yemek fln giremem o saatte
perşembe akşam bildirimler tamamlanırsa yapabilirim bu işi.
ama herkesin perşembeye tmm demesi lazım

canım kendine bi çekidüzen vermelisn artık.
kaç haftadır benzer menülerin. bi süre pek girmedin zaten
ben de 2 hafta fln dağıttım bu hafta toparlıyorum
spor olarak ne yapıyosun?

günaydın kızlar nerelerdesiniz herkes uyuyomu yoksa :80: :80: :80:
dünakşam mantar tavuk yapamadım 3-4 yk pilav yedim yanındada yoğurt
suyumu tam olar içtim
100 mekik çektim
15 dk bisiklete bindim
9 da yattım:)))

28 beden kotu değiştirdim 27 sini aldım
beli biraz boldu, 27 nin beli tam bacakları da tam aslında ama ben çok dar giyinmiyorum
bikaç kilo vermem lazım özellikle bacaklarımdan

eğer ben kaptan olursam ya da kaptan yardımcısı herkesi mum gibi inceltirim hee
bi ben bi de mine başka da kimse yok
bayrama kadar 55 olcam inş kimse olsa da olmasa da

süpersin bunun üstüne bişey sölenmez

süpersin bunun üstüne bişey sölenmez

saol canım
35 dk yürüyüşümü yaptım, okula gitcem birazdan. yemek yapcam önce
tek sorunum akşam 8 de evde olmam ve akşam yemeğinin geç kalması
6 da fln yiyebilsem çok güzel olurdu

Son düzenleme:
bugünkü menümü yazayım:
sabah:
kepek ekmeğin orta bölümünü ortadan ikiye böldüm içine domates ve 1 parça köypeyniri koyup tost yaptım onu yedim:)))
ara:
2 erik yedim
öğlen:
evde hiç yemek yok vallaha şaşırdım ben ne yapıcam çocuklara çorba yapmıştım ama kendim ne yiycem bilmiyorum.kahvaltı yapmayı düşünüyorum 1 dilim kepek ekmeği,3 zeytin,1 parça köy peyniri,çay(şekersiz)
ara:
beyaz leblebi(1 avuç)yanımdan ayırmıyorum artık çantaya atıyorum.
öğleden sonraları nedense bişeyler yiyesim geliyo leblebide masum geliyo bana ne kadar masum bilemiyorum ama hoşuma gidiyo hem su içmemi sağlıyo.
akşam:
artık bu gün mantar alıcam ve mantar kavurması yapıcam(mantar,soğan sote)
salata(domates salatası,yağsız)
ara:
meyve
150 mekik
20 dk bisiklet
benim bugünkü menüm hazır kızlar siz neler yaptınız.

saol canım
35 dk yürüyüşümü yaptım, okula gitcem birazdan. yemek yapcam önce
tek sorunum akşam 8 de evde olmam ve akşam yemeğinin geç kalması
6 da fln yiyebilsem çok güzel olurdu

haklısın akşam yemeğin biraz geç kalıyo yaz olsa önemli değilde kış olunca zor olur tabi ama benim gibi akşam erken yatmıyosan sorun olmaz ben çok erken yatıyorum sabahta erken kalkıyorum o yüzden akşam gider gitmez yiyorum yemeği en geç (17.30 da) yatmadan önce biraz zaman geçsin diye erken yiyorum sende biraz geç yatarsan sorun olmaz heralde.
Bayrama kadar inşallah hedeflerimize ulaşırız yeter artık ya ertelemek istemiyorum bayramda incecik bi hatun olmak istiyorum eşim gelince şok olsun beni gördüğünde((((

öğlen kahvaltımıda yaptım ama fazladan 1 dilim pasta yedim dairede arkadaşın doğum günü vardı
neyse artık bu günkü sporumu biraz arttırırım.

bugünkü menüm

Sabah: 10:30
2 yum
2 kk peynir
4 zeytin
4 ceviz
Domates

Ara: 4:00
8-10 badem
Çeyrek simit

Akşam: 19:30
3-4 karadut
1 tabak kuru fasülye
Yoğurt, domates

spor: 35 dk koşu bandı
su: 1-2 litre arası

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün fazla giremiycem çünkü göreve gidiyorum hemen kahvaltımı yazayım ve çıkayım
sabah:
1.5 dilim kepek ekmeği
domates
salatalık
3 zeytin
1 parça k. peyniri
öğlen ne yiycem belli değil arazide ne bulursam artık((
akşam:
kuru fasulye yaptım sabahın 6 sında kalkıp akşam yemeğinde kuru fasulye+ salata +cacık var
hepinizi öpüyorum.

bugünkü menüm

Sabah:
2 yum
1 avuç içi peynir
6 (büyük) zeytin
Domates
1 çay bardağı ceviz+badem

Ara: 2 avuç badem

Akşam:
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
Küçük 1 kase karadut

40 dk koşu bandı,
su az oldu heralde, tamamlarım şimdi

Bu hafta çok uzak kaldım takımdan. çünkü evde değilim annemdeyim kaç gündür. o yüzden bilgisayarım yok. ama cuma günü burda olucamm.
bu haftanın mesaj listesini de yapamadım eve gidince 2 haftalık liste yapmam gerekicek sanırım. eşleşme bile yapamamışım, hiç giremedim ki.
bayramdan önce her şeyi aksatmadan yapıyodum. bayramdan beri toplayamadım kendimi, okul açıldı falan derken hiç vaktim kalmadı doğru düzgün evim de yok. takımla ilgilenmeyen kaptan mı olurmuş

herkes tamam der ama yine unuturlar zaten cuma akşam 8de yapılmıyo en geç 4 gibi yapılması lazım. ama sabah erkenden de yapabiliriz. ben nasıl yapıldığını anlatırım zaten zor değil. bilgisayarın hesap makinasıyla halloluyo hemen. sadece takımların toplam listesini 12 haftada bir bizim takımın yapması gerekiyor o biraz uzun sürüyor ama 3 ayda bir olduğu için problem değil bence. bizim sıramız 18 kasımda geliyor daha 1 ay var listeyi yapmamıza.

sen yardımcı olsan mine kaptan olsa ben de yavaştan mezun olsam olmaz mı? çünkü sabahları da part time iş bulucam ve sabah 7-8 gibi evden çıkıp akşam 10da falan eve gelicem en erken. sadece böyle geceleri girerek kaptanlık yapamıyorum.

günaydın arkadaşlar gene kimsecikler girmemiş dünden buyana noluyo ya bu takıma vallaha giderek dökülüyoruz ne yapsakta toparlansak bilmiyorum ki takımdan ayrılanlar mı desem hiç uğramayanlarmı desem aaa çok kötü durumumuz ACİLEN Bİ ÇÖZÜM BULMAMIZ GEREKİYO
önerisi olanlar lütfen yazsınlar.

öncelikle bu günkü hazır menümü yazayım.
sabah 6 da kalktım nefis bir yoğurt çorbası yaptım(öğlen için)
sabah:
1 tane küçük poğoça(dün akşam yaptım avuç içi büyüklüğünde ayrıca mayasız,kabartma tozu ile)
ara:
su
öğlen:
1 kase yoğurt çorbası
marul salatası
ara:
1 elma
akşam:
1 kase yoğurt çorbası
1 tane kuru patlıcan dolması
cacık
benim bugünkü menüm böyle yorumlarınızı bekliyorum.
kızlar artık diyorum herkes düzenli olarak menülerini yazsada biraz yorum yapsak böylece takımımızda hareketlense nedersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…