Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok çok çok üzgünüm ama 1 gram bile vermemişim regl dönemindeym sanırım onunda etkisi olabilir belkide yoktur bilmiyorum ama bu haftaki kilom gene aynı takıldım kaldım ben gene(((

Son düzenleme:

ipekcim haftalık bildirimi hallederim ben, yardımcı olmak bana daha çok uyar.
ama bu saatte uyanıyorum 11-12 gibi evden çıkıyorum duruma göre erken de olabiliyo, çarşıda işim varsa
perşembe akşamına bildirimlerin tamamlanmış olması lazım. şimdiye kadar bu yüzden ben olurum demedim.
herkes tmm perşembe yaparız derse olur, unuturlarsa o unutanın sorunu artık, sürekli birilerini idare ederek de olmaz ki.
benim gibi çabalayanların motivesini düşürdüklerinin farkında değiller.

mine şekerim yine senle ben..
diğerleri uğramıyo, ayrılanlar da oldu, bence mazeretsiz uğramayanları da atalım yerine yenilerini alalım.
mazereti önceden söylemek lazım.
sonradan şu oldu da gelemedim demekle olmuyo. hadi birkaç kere böyle olur idare edilir de her hafta bi bahane..
çok kızıyorum ya, bizim hevesimizi kaçırdıklarını hiç düşünmüyolar

Mattikacım vallaha üzülüyorum ama ne sölesen haklısın yani böle olması kalanlarında motivesini düşürüyo o yüzden diyorum ne yapsakki burda kendi kendimize yazdıktan sonra bi anamı yok yani kendin çal kendin oyna hesabı olmuyo böyle.

sadece menüleri yazmaklada bitmiyo ilk zamanlar nekadar güzeldi bakıyorum ben diğer takımlaara vallha harıl harıl yazıyolar arada 50-59 kilodakilere bakıyorum vallaha isimleri takip edemiyorum bize geliyorum sen ben başka kimse yok krakker vardı bu aralar ondanda ses seda yok bi ikimiz kaldık bilmiyorum vallaha iki kişilik takım olurmu:)))
sen benim menüleri yorumlarsın bende seninkileri artık geçinir gideriz:)))

mattika ve suhancığımm canım arkadaşlarımm....benim yüzümden takımın hevesi kaçtıı....sizi cok özledimm ben. cok alışmısımm buraya, kaç gündür kızlarr ne yapıyoo
acaba dedimm .sanal ortam nasıl bişeymiş... insan bi anda silemiyo tanıştığı insanları...ben hep duyardım netten arkadaşım oldu
şöle bölee diye ama pek inanmazdımm..burda sanki yıllardır arkadaşızz..sizi cok seviyorum canım arkadaşlarımm...

ben devam etmek istiyorum bu bikaç gün kendimi toplamaya calıştım...bu sabah 96.200 cıktım tatıda.97.500 filan olmuştumm..diyet yapmadım sadece az yedimm
herseyden yedimmkendimi kasmadım bu birkaç günde...
yeniden başlama umudum oldu..bilmiyorum kaptan ne der bu işe ama devam etmek istiyorum..szinle 3-4 kişide olsak ben sizden vazgeçmek istemiyorum...
3 günlük detoks corbası tarifi buldum lahanalı onu yapıcam ve pazartesi hereye yeniden başlıcamm..inş..en azından denicem..takımdan cıkmıssam da sorun değil..iepği zor durumda bırakmak istememm..ama burdan yazmaya devam ederimm...

selam millet

ipekçim pazartesi günü uzaktan bir akrabamız vefat etti onun cenazesine gittik gitmeseydim keşke

depresyonum depreşti tam toparlanmıştım
yine toparlanırım ama ,evden dışarı çıkamadım okula bile gitmedim

kilomu aynı malum dönemdeyim

eğer takımın motivasyonunu bozuyosam atın beni ,elimden daha fazlası gelmiyo

Sabah:
2 yum
1 avuç içi peynir
6 (büyük) zeytin
Domates
1 çay bardağı ceviz

Ara: 1 bardak süt

Ara: 1 elma

Akşam:
1 tabak kıymalı patlıcan
yoğurt

35 dk koşu bandı
su tamam

Sabah:
2 yum
1 avuç içi peynir
6 (büyük) zeytin
Domates
1 çay bardağı ceviz

Ara: 1 bardak süt

Ara: 1 elma

Akşam:
1 tabak kıymalı patlıcan
yoğurt

35 dk koşu bandı
su tamam

Açılışı ben yapayım mattikacım iznin olursa menülerini yorumlamak isterim:)
sabahtan başlıyım karatay diyetinimi takip ediyosun bilmiyorum ama sabah 2 yumurta ve 1 çb ceviz fazla gibi geldi bana ama dediğim gibi tabi belli bi diyet uyguluyosan bilemiyorum ama yineden 1 çb ceviz bana fazla gibi geldi.
araların çok iyi süt ve elma,akşamda iyi olmuş sporunda var benden sana

Gülaycım inan çok mutlu oldum vallaha çok üzlmüştüm ayrılacağın için senden çok güzel sonuçlar bekliyorum ben bidaha böle yapma canımya.
bu iş sabır işi bazen 2-3 kilo verirsin bazen haftalarca aynı kiloda kalırsın bazen geri alırsın ((bende olduğu gibi)ama pes etmiycez biz bir takımız ve beraber bu kiloların üstesinden gelicez.
seni seviyoruz kendini üzme ve devam et.
ne yersen ye genede yaz.

kızlar nolur takımı yavaşlatıyosak çıkarın bizi falan demeyin ya hep beraber olalım başlayalım işte tekrar.
kraker bu arada başın sağolsun canım.

evet canım karatay yapıyorum.
ceviz ekmek yerine, öyle tok tutuyo ki.. yeterli protein olması için yumurta 2 tane

anlıyorum mattikacım aslında denemek lazım senin karatayı gerçi bu aralar listelere karşı soğukluğum var ama:))
bende menümü yazayım bu gün çok yoğunum fazla kalamıycam
saba:
avuç içinden az çörek
ara:
1/4 elma
öğlen:
yeşil mercimek yemeği
kavun
kare şeklinde kesilmiş pizza (avuç içi kadar olabilir)
ara:
su
akşam:
köfte
cacık
spor halim olurmu bilmiyorum bu gün kendimi iyi hissetmiyorum başım arıyor.

S_A'nın bildirim yapmadığı 3. hafta oldu. Kurallara göre diskalifiye etmem gerekiyor ama yufka yüreğim yapma diyor. Ben sizin takdirinize bırakıyorum.

**3.TAKIM 227. ETAP**
lifegoeson ( 49.5 / 49.5 / 0 / 0%)
banucan1975 ( 85.5 / / / % ) bildirim yapmadı.
Krakker( 75.4 / 75.4 / 0 / 0% )
suhan2 (52 / 52.5 / -0.5 / -0.96%)
karanfill83 (96.1 / 96.2 / -0.1 / -0.1%)
S.A (78 / 78 / 0 / 0%)
mattika (58.9 / 58.1 / 0.8 / 1.36%)

3.TAKIM TOPLAM YÜZDESİ 0.04%

kraker canım yapma bak aynı seyleri ben de yasıyorum ama burdan kopmanın bize bir faydası yokk.burdaki samimiyeti başka yerde bulamayızz..ben bi kaç gün girmedim e hayatımda eksikliğini hssettimm...yılmayalımm..ben kendimi biraz topladım inş..hersey güzel olack gel bu pazartesii yeniden başlayalım canımmm..detoks corbası yapalımm..yada başka bişey 1-2 gün fazla değil ..suyumuzu atınca morallimiz yerine gelir...

canımm mineciğimm sağol..bende seni cok seviyorumm..artıkk dönmek yok bu yola cıktım bir kere duraklıcam ama geri adım atmıcammm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…