herkes tamam der ama yine unuturlarzaten cuma akşam 8de yapılmıyo en geç 4 gibi yapılması lazım. ama sabah erkenden de yapabiliriz. ben nasıl yapıldığını anlatırım zaten zor değil. bilgisayarın hesap makinasıyla halloluyo hemen. sadece takımların toplam listesini 12 haftada bir bizim takımın yapması gerekiyor o biraz uzun sürüyor ama 3 ayda bir olduğu için problem değil bence. bizim sıramız 18 kasımda geliyor daha 1 ay var listeyi yapmamıza.
sen yardımcı olsan mine kaptan olsa ben de yavaştan mezun olsam olmaz mı? çünkü sabahları da part time iş bulucam ve sabah 7-8 gibi evden çıkıp akşam 10da falan eve gelicem en erken. sadece böyle geceleri girerek kaptanlık yapamıyorum.
Sabah:
2 yum
1 avuç içi peynir
6 (büyük) zeytin
Domates
1 çay bardağı ceviz
Ara: 1 bardak süt
Ara: 1 elma
Akşam:
1 tabak kıymalı patlıcan
yoğurt
35 dk koşu bandı
su tamam
Açılışı ben yapayım mattikacım iznin olursa menülerini yorumlamak isterim:)
sabahtan başlıyım karatay diyetinimi takip ediyosun bilmiyorum ama sabah 2 yumurta ve 1 çb ceviz fazla gibi geldi bana ama dediğim gibi tabi belli bi diyet uyguluyosan bilemiyorum ama yineden 1 çb ceviz bana fazla gibi geldi.
araların çok iyi süt ve elma,akşamda iyi olmuş sporunda var benden sana
selam millet
ipekçim pazartesi günü uzaktan bir akrabamız vefat etti onun cenazesine gittik gitmeseydim keşke
depresyonum depreşti tam toparlanmıştım
yine toparlanırım ama ,evden dışarı çıkamadım okula bile gitmedim
kilomu aynı malum dönemdeyim
eğer takımın motivasyonunu bozuyosam atın beni ,elimden daha fazlası gelmiyo
Gülaycım inan çok mutlu oldum vallaha çok üzlmüştüm ayrılacağın için senden çok güzel sonuçlar bekliyorum ben bidaha böle yapma canımya.
bu iş sabır işi bazen 2-3 kilo verirsin bazen haftalarca aynı kiloda kalırsın bazen geri alırsın ((bende olduğu gibi)ama pes etmiycez biz bir takımız ve beraber bu kiloların üstesinden gelicez.
seni seviyoruz kendini üzme ve devam et.
ne yersen ye genede yaz.
bu sabahki kilom
58.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?