Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dikkatt ...bu listeye iyi bakınnn ... karanfilinn son kötü bildirimidirr...bundan sonra bu bildirimlerr asla - eksilerde olmicakk...takımda kimse kalmasa bile,kimsenin kilosu benimki gibi fazla olmasda, yolumdan dönmicem ...hayatımı kabusa ceviren bu hastalıktan kurtulucamm..burda arladaşlarımla eğlenceli bir sekilde takım mım için savaşıcamm....

bence başının ağrımasının sebebi kahvaltın yok..
çörekle olmaz, protein yemelisin mutlaka, zeytin de tok tutuyo
onun dışında güzel menün

s_a evleniyo yakında, bi süre gelemez heralde, aslında glemeyeceği zamanı söylese ona göre yazarsın

mattika canım tebrik ederimm seniii harikasınnn.....

tşk ederim canım.
ben de bıkıyorum yoruluyorum ama başardığım kısım beni motive ediyo
sen de şöle 5 kilo versen kıyafetlerin bol gelse bırakamazsın

14 ekim Cuma
Sabah:
2 yumurta
1 avuçiçi peynir
5-6 zeytin
Domates
1 çb ceviz

Öğle:
1 muz,2 ceviz,2-3 badem

Akşam:
Bulgurlu kıymalı bol soğanlı içten yapılmış dolma sarma
Yoğurt
2 tk dondurma

spor yok ara verdim bugün
su 2 lt

bugunki menüm

sabah
2 tane yumurtalı ekmek,az peynir,cay
ara
ayran 1 bardak
öğlen
1 kase corba ,salata 1 dilim ekmek
ara
1 tane elma

akşam yarım kase kıymalı patates yemeği,1 bardak ayran ,1 dilim ekmek

su 1.5 litre

menün güzel olmuş
sabah peyniri bol ye, zeytin ye mutlaka.
ekmeği az, diğerlerini çok ye. kahvaltı sağlam olmalı
bir de patates yiceksen öğlen yemeye çalış

sabah geç kalktım..az kıymalı umurta,2 dilim ekmek ,az peynir,3 yeşil biber,cay bide 2 kesme şeker büyüklüğünde tahin helvası..

öğle(5gibi)
1 kase yoğurt içine
1kaşık dövülmüş keten tohumu
1 kuru kayısı
1 kuruincir
3 tane cubuk krakerle yedim..

akşam yemicem sadece acıktığımı hissetidiğimde tarçınlı elma yemeyi düşünüyorum..

bugun düzensiz oldu yarın daha iyi olacak..

lesliyle 3 mil yaptım ..

su da 1.5 lt likşişe suyumu mmm bitirmeye çalışıyorum..

kızlarr bayrama kadar hedef koydum kendime en az 3 kilo vericem ..inş..20 gün varr...cok heycanlııımmm..gün gün yazıcamm..lesliyle hergün 3 mil yapıcamm,,az yicemm ve suyumu bol içicemm...diyette filan diye kendimi kasmıcamm..önceliğim hareket olucakk ve tabiki suu....en takımda liste tutuyodum kendime baktımkii listeye..94.600 den aşagıya inememişimm..hedefim önce onu kırmak..bu sabah tartıda yine 96.200 cıktım1.800ü bu hafta vericem kafaya koydumm...durmak yok yola devammmm...

gülaycım sana 10 boncuk
süpersin 20 günde 3 kilo bekliyoruzzz :))
ben de bayrama kadar mezun oluyorum haberiniz olsunn. suhan bana cevap vermedin, kaptanlık yapamaz mısın? :44:

selam kızlar, benim kafa yine meşguldü 2 gündür pek yazamadım
bayrama kadar burdayım heralde ben de.
55 olabilir miyim ozamana kadar bilmiyorum ama bayramdan sonra tüp e başlıcaz.
tutarsa mezun olurum, tutmazsa bikaç hafta sonra geri dönerim..:26:

sabah kalkınca sirkeli su
sabah -menemen,peynir,2 küp helva,3 dilim ekmek

ara-yarım porsiyon profiterol

yeşil cay

tatlı yedim die öğle yemedim

akşam -koca tabak salata,7-8 köfte,yarım kase mercimek corbası,2 kaşık pilav ,1 bardak ayran.. ekmek hiç yemedim ..

spor pazara gittim geldim..
leslide yapmadım .ama cocuklar uyuyunca yapmayı düşünüyorum yapınc yazıcam..

günaydın kızlar vallaha şöle bi okudum hafta sonunu geldim.
hafta sonu gene çok yoğundum o nedenle hiç açamadım bilgisayarı nasıl geçiyo anlamıyorumya çok çabuk geçiveriyo hafta sonu.
menülerimide yazamadım gerçi çok çeşit yemedim cumartesi balık günüydü balık yedim pazar günüde tavuk yedim fazla abartmadım yani iyiydi sadece kahvaltılarda biraz kaçırdım malum hafta sonu kahvaltıları rahat rahat olunca biraz kaçıyo:))

gülaycım nasılsın?
okuduklarıma bakılırsa çok iyisin.
menülerine genel olarak baktım iyi ama sabahları diyorum menemen yada ne bileyim kıymalı yumurta yerine sadece haşlama yumurta ve zeytin peynir gibi klasik bi kahvaltı yapsan çok daha iyi olmaz mı? böylelikle daha az ekmek ihtiyacı duycanı düşünüyorum çünkü diğer türlü menemen falan acayip iştah açıyo ama tabi gene kendin bilirsin.
ayrıca ben bayrama kadar hedeflediğin kiloya incenden eminim(3 kg)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…