Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydınnnnn

bu haftaya bomba gibi başladım ,diyete başladım sabah

cumartesi günü için patates haşlamıştım sabah patates yiyorum öğleden sonra Allah ne verdiyse bir türlü olmadı

bu sabah 1 patates yedim limonlu

az önce nescafe patatesle devam edicem

sabah tartılmadım haftasonu kilo almışımdır diye

yarın sabah tartılırım artık

vallahi ben diyete başladım artık dönmem korkun bendennnn

sürekli açlık krizim tutukça gelir kafanızı şişirim artıkk

zayıflamak istiyoruuuuummmmmmmmm

Kızlar nasılsınız... biliyorum gene dediniz nerede bu gene diye ama inanın şu an mesajları okuyacak vaktim yok. ben cuma günü türkiyeye geldim... 20. ekimde düğünüm yarında kınam var.. bu yüzden ben aslında 10 kasıma kadar gelemeyeceğim.. yerime birini alırmı kaptan blmiyorum diyet gruplarında evlilik izni varmıdır ki.... bu kadar stresin arasında laptop gördüğüm ilk anda aklma geldiniz.. şimide gelinliğimin son provası var.. öpüyorum sizi şaap şuup

ne güzelya ben bu ara gene çok yemeye başladım keşke bende başlayabilsem((

canım ya ne güzel inşallah çok çok çok mutlu olursun.şimdiden tebrik ederim

canım ya ne güzel inşallah çok çok çok mutlu olursun.şimdiden tebrik ederim

Bu günkü menüm
sabah:
4-5 susamlı çubuk
öğlen:
2 kase tavuk çorbası
2 dilim kek
ara:
1 elma
akşam:
bulgur pilavı
kavurma
ayran
ara:
fırında elma tatlısı yapmayı düşünüyorum(
1 elma yerim heralde.

17 ekim pazartesi
Sabah:
2 yum
2 kk peynir
5 zeytin
Domates
1 çb Ceviz ve fındık

Ara: 1 lokma tahinli bi hamurişi

Akşam:
2-3 kaşık tarhana çorbası
1 tabak ali nazik
Havuç salatası

spor 35 dk koşu bandı
su 1-2 lt

ipek canımya kusura bakma hemen cevap yazmadığım için.
sanırım ben yapamam canımya(

o zaman mattikacım bi tek sen varsın ama sen de pek kalıcı gibi durmuyosun napıcam ben ya? bilgisayara dokunucak zamanı bile zar zor buluyorum mezun olmam lazım

S_A canım kasıma kadar izinli yaparım seni merak etme Geri dön ama olur mu? Dönücem diyenler hiç dönmediler.

slm kızlar ben menümü daha yeni yazabiiiyorumm..bugun yoğun gecti şimdi müsait olabildim..

sabah pazılı omlet,peynir,2 dilim ekmek cay

ara yeşil cay

öğle yemegi yemedim.profterol yedim 1 tane

aksam 1 kase mercimek,1 bardak ayran,3 köfte

ara yeşil cay

cok yorgunum cok uykum geldi.hepinizi öpüyorum yarın müsait bir zamanda uğrarımm....

evet canım, normal yolla da hamile kalıyorum ama düşük oluyo.
tüp gerekliymiş..
dua et olur mu:26:

canımsın bitanem...Rabbim, katından göz aydınlığın olacak,salih kullarından eylediği,hayırlı bir evladı sana emanet etsin inşallah...duamda seni unutmicam canım kardeşimmm.....

mineciğimm cok haklısın..böyle seyler inanımaz ekmek yediriyoo...ama ben ekmekle baş etmeye başaldımm inş. az yemeye calışıyorum..yumurta en sevdiğim sey her şeklini cok seviyorum..menemen türü seyleri cocuklara ekmek yedirebilmek için yapıyorumm..ama onlardan cok ben yiyorum sanırım
kendime ayrı haşlama yapmam lazımm....gün geçtikce daha dikkatli oluyorum kendimi kasmamaya calışıyorumm.....ayy uzun yazdım ya..ölüyorum uykusuzzluktann ..kocaman öptüm canım seniii...

Allah mesut etsinn canım

çok sevindim birden

bizimde yarın 16. evlilik yıldönümümüzzz:123:

ne güzel imrendim sana

devam et böyle benide utandır belki biraz akılllanırım

evet canım, normal yolla da hamile kalıyorum ama düşük oluyo.
tüp gerekliymiş..
dua et olur mu:26:

dualarımız seninle inşallah bebek sahibi olursun Allahtan ümidini kesme

benimde öyle düşük oluyodu 2 çocuk sahibi oldum doktorum mucize diyo bu rahimle 2 çocuk sahibi olman

olur inşallah senindeyaramz bi oğluşun(ben erkeke çocuk severimde)

aa hatice vardı uğramıyo dime raslamadım mesajlarına ,onunda oğlu oluyoduu ,ne yaptı acaba

günaydın kızlar nasılsınız
vallaha bana bişeyler oluyo malum dönemdenmidir nedir ya vallah kendimi tutamıyorum gece 1 tane kitkat yedim yattım o derece yani((
mneümü yazayım
sabah:
1 dilim havuçlu cevizli kek
ara:
1 kupa ikisi bi arada nescafe
1/2 fincan form karışık bitki çayı
öğlen:
sabah kıymalı patates yemeği yaptım ama canım istemiyo sadece ayran içmek istiyorum yanında belki 1 dilim kepek ekmeği yerim öğleden sonra acıkmamak için.
ara:
1 avuç leblebi
akşam:
tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmeği
bugün bunları yiyip hafif bi gün geçirmek istiyorum ya. :18: :18: :18:

canımsın bitanem...Rabbim, katından göz aydınlığın olacak,salih kullarından eylediği,hayırlı bir evladı sana emanet etsin inşallah...duamda seni unutmicam canım kardeşimmm.....

canım benim dualarımız seninle inşalalh istediğin gibi olur.
özelliklede hedef kilona ulaşınca hamile kalırsan hem sağlıklı hemde çok güzel olur.

saolun kızlar.. hayırlısıyla olur inş.

dediğim gibi bayrama kadar yaparım bu işi, ama cuma en geç bu 9-10 gibi bildirimler tamamlanmış olmalı

ekmeğin pek bi faydası yok canım boşver çocuklar 2 lokma yese yeter, fazlasını yedirmeye çalışma
sen de ekmeği kes yapabiliyosan, sabahları yerine ceviz yersin
diğer öğünlerde bişey yemezsin, alışınca aramıyo insan

tşk ederim canım, inş.

günaydın mattikacım nasılsın?
bana bi akıl ber canımya saçmaladım ben gene
heralde bu hafta kilo vermek yerine aldım ben((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…