günaydın kızlar nasılsınız
vallaha bana bişeyler oluyo malum dönemdenmidir nedir ya vallah kendimi tutamıyorum gece 1 tane kitkat yedim yattım o derece yani((
mneümü yazayım
sabah:
1 dilim havuçlu cevizli kek
ara:
1 kupa ikisi bi arada nescafe
1/2 fincan form karışık bitki çayı
öğlen:
sabah kıymalı patates yemeği yaptım ama canım istemiyo sadece ayran içmek istiyorum yanında belki 1 dilim kepek ekmeği yerim öğleden sonra acıkmamak için.
ara:
1 avuç leblebi
akşam:
tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmeği
bugün bunları yiyip hafif bi gün geçirmek istiyorum ya. :18: :18: :18:
kocaman maaşallahhhh size canım...........allah mesut etsinn canım
çok sevindim birden
bizimde yarın 16. Evlilik yıldönümümüzzz:123:
öğlen yoğurt yedim sadece kızlar ayran yapmak zor geldi ekmekte yemedim
öğleden önce form çayı içmiştim sanırımo iştahımı kesti.
sabah kahvaltısı yine yok
peynir yumurta zeytin yemen lazım mutlaka..
kek ya da poğaça ile güne başlarsan şeker dengen bozulur..
o zaman mattikacım bi tek sen varsın ama sen de pek kalıcı gibi durmuyosun napıcam ben ya? bilgisayara dokunucak zamanı bile zar zor buluyorum mezun olmam lazım
S_A canım kasıma kadar izinli yaparım seni merak etme Geri dön ama olur mu? Dönücem diyenler hiç dönmediler.
Kod ekleKod:metin etiketi HTML-Kodu ekle [HTML] Table Table Properties Delete Table Insert Row Before Insert Row After Delete Rows Insert Column Before Insert Column After Delete Columns Subscript Superscript Insert Horizontal Line [quote="suhan2, post: 21340427"]canım ya ne güzel inşallah çok çok çok mutlu olursun.şimdiden tebrik ederim :16: :16: :16:[/QUOTE] canım çok teşekkür ederimmm :) [quote="lifegoeson, post: 21348134"]o zaman [B]mattika[/B]cım bi tek sen varsın ama sen de pek kalıcı gibi durmuyosun napıcam ben ya? bilgisayara dokunucak zamanı bile zar zor buluyorum mezun olmam lazım :( [B]S_A[/B] canım kasıma kadar izinli yaparım seni merak etme Geri dön ama olur mu? Dönücem diyenler hiç dönmediler.[/QUOTE] geri dönecem canım... çok sağol :) Auto-Saved [quote="krakker, post: 21349068"]Allah mesut etsinn canım çok sevindim birden bizimde yarın 16. evlilik yıldönümümüzzz:123:[/QUOTE] Öylemi canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunnn :) teşekkür ederimmmm ayy sorma bende çok seviniyorumm --- ayy kızlaar yarın düğünüm var diyeceksiniz inernete nasıl girdiiin birazcık laptop elime geçtiii..dünde kınam vardı düğünle kınanın arasında 1 gün var ama allahtan böyle yapmışız.. kınadan sonra baya rahatsızlandım halsizdim üşütmüştüm ama aacabaa nazaramı geldik nedir:nazar: :) hepinizi öptüm yarın gelin oluyrummmm :4::4::123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?