Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah kahvaltısı yine yok
peynir yumurta zeytin yemen lazım mutlaka..
kek ya da poğaça ile güne başlarsan şeker dengen bozulur..

öğlen yoğurt yedim sadece kızlar ayran yapmak zor geldi ekmekte yemedim
öğleden önce form çayı içmiştim sanırımo iştahımı kesti.

sabah
1 yumurta,2 ekmek ,peynir,yeşil cay

öğle yok geç kalktım
1 elma ve 1 kuru incir yedim

bu arada 1.5 lt suyu tukettim acıkmadım

aksamda
şimdi salata yapıcam peynir koca bir kase onu yicemm

sporda dediğim gibi 5 mil lesli yapdım 1 saat yani...

suyu yatana kadar 2,2,5 yaparımm..

sabah 95.400 cıktım yarın bakalım ne olacak..
hergün tartı iyi değil biliyorum ama kendimi anca o zaman tutabiliyorumm..kendimle yarışıyorum binevi..

kocaman öptüm sizi....

kızlarrrr 95.100 cıktımm..kendi rekorumu kırcam inş.94.600 altına sanırım 3 gün sonra inicem...offff yaa bıktımm bu 90 lı sayılardann..gelsin 80 ler ..89.900 görürsem eger benim için 2.rekor olucak cünkü en son 5 yıl önce 80 leri gördümm...
durmakk yokk yola tam gazz devammmmm..........................

gülaycım tebrik ederim
maşallah sana..
sakın bırakma en azından 8 leri gör..

bende şişkinlik var.. ilaçlar yapıyo sanırım :18:

Rich Text EditorToolbar Source Remove Format Paste as plain text Paste from WordFontFontSizeSize Text Color Smiley Eklentiler Undo Redo Spell Check Bold Italic Underline Align Left Center Align Right Insert/Remove Numbered List Insert/Remove Bulleted List Decrease Indent Increase Indent Link Email Unlink Image Insert Video Alıntı yap

kızlar bir süre giremiyeceğim

iziğn istiyorum sizden

ara ara girerim okurum paylaşımlarınızı

ama paylaşım yapamayacağım

beni izinli yazarsanız sevinirim

toparlanıp bomba gibi dönücem sözzz

a e olun...

S_A ve banucan izne ayrılıyo yani 5 kişi kaldık şaka gibi. 12 kişi olmamız lazım bizim. gündüz giremediğim için yeni üye de alamıyorum allahımmmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız bakıyorumda her geçen gün biraz daha eksiliyoruz((
dün menümü yazamadım çok yoğundum
19.10.2011 Minenin menüsü
sabah:
1 kase mercimek çorbası(yağsız)
ara:
1 elma
1/2 armut
1 havuç
öğlen:
1/2 et dürüm
ara:
2 susasmlı çubuk kareker
akşam:
yoğurt çorbası

Son düzenleme:
Bu günkü menümde belli yazayım şimdiden yoksa unutuyorum.
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 tane zeytin
1 dilim kaşar peyniri
2 dilim domates
ara:
1 mandalinim var(masada bana bakıyo şuan ama 10 gibi yiycem)
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
ara:
1 elma
1 havuç
akşam:
cacık(Bu akşam hafif bişeyler yemek istiyorum vücudumda hala bi şişllik var o nedenle sadece cacık yiycem)

Bu hafta benim kilo verme değil kilo alma haftam nasıl kızıyorum kendime ya vermediğim gibi bide almışım deli olucam

Son düzenleme:
ben bu sabah 95.300 cıktım dünki menümü yazmak istemiyorum..aslında cok bişey yok ama..kalorisi yüksek..yumurtalı ekmek yedimm..tuzsuz hayatta yiyeme oda tuz yapmışş...
yarın sabahh tartılırımmm.....yarınki tartıyla girmek istiyorumm....

kızlar ben bi karar aldım..bilmiyorum ne dersinizz..ben bu takımın kaptanı olmak istiyorumm...kaptanlık için bi tecrübe gerekirmi bilmiyorumm ama talibimm..ne dersin ipekk.. bayrama kadar deneme sürem olsun..elimden geleni yapayımm...gündüzleri sizden daha rahat girebiliyorum nete..öğelen 12.30 ve aksam 18.30 gibi 1 er saatten 2 saat nette olabiliyorumm..bu saatlerde cocuklar pepeyi izliyo..bende müsait oluyorumm..

en azından denemek istiyorumm..bu durum beni dahada azimlendirecek diye düşünüyorumm.burası benim için önemli bir yer başka birr takıma gitmeyi düşünmüyorumm..ama burda da paylaşım azz..herkesin işi var..ben zaten yola girememiş biriyimm..burda bir heycan ,bir enerji olmalıı...takıma yeni kişiler alalım hareketlesin burasıı..takımım için elimden gelini yapmak istiyorumm ve kendim içinde...ne dersinizz..?

vallaha Gülaycım ne diyelim süper düşünmüşsün bencede kaptan olman çok iyi olur hem bu seni dahada azimlendirir ipekte zaten çok yoğun onun içinde iyi olur.
bence kaptan olmalısın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…