Ben de bugün tartıldım 49 kiloyum. Hedefim 48di ama onu da mezun olduktan sonra yaparım tekrar 50leri görmek istemiyorumm.
Bu arada bugün kaplumbağam öldü çok üzgünüm
inşallah canım bu sefer gercekten istediğii aladım..öyle böyle değil hırsımm..inş.kalıcı olur..ama burasının böyle olması biraz canımı sıkıyo.yeni arkadaşlar gelsede rahatlasak..CANIM BENİM DEMEKKİ İSTEYİNCE OLUYOMUŞ DEMİ?
sağol canımgeçmiş olsun canım
merb kızlar
dünkü menüme ve sporlarıma harfi harfine uydum akşam güzelce sporumu yaptım ve yattım kendimide çok iyi hissediyorum:)))
bu sabah kalktım 100 mekik çektim
kahvaltıdaysa:
1 parça(avuç içi kadar) peynirli börek yedim
1 küçük parça peynir
1 bardak(şekersiz) çay
ara:
1 havuç
1 küçük elma
öğlen:
1 kase tarhana çorbası yiycem(yağsız)
ara:
1 havuç
akşam:
karnıbahar yapıcam(haşlama)
akşam:
100 mekik+50 kol hareketi+50 bel hareketi+50 bacak hareketi(yerde)+100 ip
hoşbuldum arkadaşlar.
160 boy ve 77-76 civarındayım.
İlk hedef olarak 65 koydum kendime.Hedefe ulaşamayınca moralim bozuluyor.Biraz gerçekçi olsun istedim.
İnşallah 65 olunca yeni hedefler koycam.Sizlerinde yardımıyla tabi.
Atama bekleyen hem ücretli çalışan hemde Kpss ye hazırlanan bir öğretmenin.
Stress seviyem arttıkça kilo alma eğilimimde artıyor.Üniversite sınavından beri giderek tombullaştım.
İlk zamanlar en fazla 67 oluyordum onuda verebiliyordum fakat sıkıntılı bir üniversite hayatı kontrolu kaybetmeme sebep oldu.
Evliyim.Çocuğum yok ve 77 kiloyum.Atanmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum.Bu kiloyla birde hamile kalsam pilates topuna dönerim artık.
O yüzden bir iki haftadır yeme şeklimi değiştirmek için araştırma yapıyordum.Dukan ve Karatay diyetlerini okudum.Karatay diyeti daha uygulanabilir geldi.
Okul dershane ev derken zor oluyor.Birkaç gündür yeni beslenme şeklimi oturtmaya çalışıyorum.
canım ne lkadar güzel..öğretmenlik hep hayranlık duyduğum bir meslektir..
kiloların başı zaten stress biz hanımlar stressin çözümü nü yemede buluyoruz..sınav döneminde kilo alan bir cok arkadaşı tanıyorum..ama bunlar gecici inşallah..bi düzene koymak ve bunda kararlı olmak yeterli...zamanla buna alışıyo insan..kilon 77 aşılmıcak bir rakam değil bende buraya 103 le başladım bu sabah 94 cıktım tartıda benimde 2 taen cocuğum kızm 4 oğlum 2 sine gircek..düzenli oamadım ..ama yinede buranın bana faydası 9 kilo oldu..zamanla zahmetsizce kazanılan 9 kilo..bunu beni inanılmaz mative ediyoo..inş.burada istedğin rakamları göreceksin..burdan bebek ve atama haberlerinide inş.burdan sevinçle karşılıcaz.
Bu sıcak karşıma için teşekkürler arkadaşlar.
kahvaltı:çay,2yumurta,domates (aceleyle bu kadar oldu)
öğlen:ayran ve bir kraker
akşam:lahanalı salata,tavuklu fasulye,yoğurt.
ekmek yemiyorum.
sabah acelede olmasına rağmen güzelolmuş canım..karatay diyeti günde 2 haşlama yumurta veriyo..oda insanı inanılmaz tok tutuyooBu sıcak karşıma için teşekkürler arkadaşlar.
kahvaltı:çay,2yumurta,domates (aceleyle bu kadar oldu)
öğlen:ayran ve bir kraker
akşam:lahanalı salata,tavuklu fasulye,yoğurt.
ekmek yemiyorum.
ay inan bende cok oynardım ama şimdi nerdeeee..şimdi oynasam millet eğzı acık kalır bu ne yapıyo diyeOkula gidip gelirken günde 30 dakika yürüyorum.
Dün akşam 20 dk kadar oryantal aerobik yapmıştım.Ne kadar hantallaştığımı görmeme yaradı.
Bir zamanlar ben mezdeke oynarken millet ağzı açık bakardı.
İnşallah eski zamanlardan çok daha iyi olcak herşey.
yürümeyi seviyorum.Ayakkabılarda rahat olunca 1-2 saat yürürüm.
Çocuklarla zor oluyodur.Buna rağmen bu kadar azimli olman ve bu takıma sahip çıkman çok güzel.Bu enerji bizlerede yansır da fıstık gibi hatunlar oluruz inşallah :128:
Kızlar merhaba
Ben karanfill83'ün davetiyle aranızdayım. Yarından itibaren düzenli paylaşımda bulunmaya çalışacağım, umarım size ayak uydurabilirim ve hep beraber kurtuluruz kilolarımızdan
Kızlar merhaba
Ben karanfill83'ün davetiyle aranızdayım. Yarından itibaren düzenli paylaşımda bulunmaya çalışacağım, umarım size ayak uydurabilirim ve hep beraber kurtuluruz kilolarımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?