mattikacım nolcak bizim bu halimiz tam veriyoruz kiloları iki günde hooopppp geri geliyo kilolar bende bi ara 51 e kadar düşmüştüm ama bak geri geldi.
sporada başladım bu hafta bakalım nolcak.
ay çok canım sıkılıyo ya bu duruma.
beynim aç benim yaa
yoksa öle 2 günde geri almam ben kiloyu
ama dün hamburger, patates, kola, patlamış mısır, bol bol tereyağlı ekmek, badem, bi sürü kakaolu kek yedim
bunlar akşam 5ten sonra yediklerim, sayamadıklarım ve unuttuklarım var
yürüyüş yaptım bu sabah 5 km, kalıcı olmasın aldığım kilo yürüyeyim de
psikolojim bozuk olunca böle oluyorum ben off.
bir de sigarayı bıraktım ondan oluyo, sigara içemedikce yiyeceklere saldırıyorum
üzülme canım herşey düzelir..kendini ödüllendirdiğini düşün bu senin için sorun olmamalı...kendini pişman hissedersen daha cok yönelirsin sonu gelmezz.bende aynı durumdaydım.2,3 dedim ama neredeyse 1,5 ayıma maal oldu..beynim aç benim yaa
yoksa öle 2 günde geri almam ben kiloyu
ama dün hamburger, patates, kola, patlamış mısır, bol bol tereyağlı ekmek, badem, bi sürü kakaolu kek yedim
bunlar akşam 5ten sonra yediklerim, sayamadıklarım ve unuttuklarım var
yürüyüş yaptım bu sabah 5 km, kalıcı olmasın aldığım kilo yürüyeyim de
psikolojim bozuk olunca böle oluyorum ben off.
bir de sigarayı bıraktım ondan oluyo, sigara içemedikce yiyeceklere saldırıyorum
ay canımya yediklerinden anlaşıdığı üzre sen streslisin o nedenle yemişsin.
neyse takma kafanı geçici bişeydir inşallah yürü biraz bakalım hem açlırsın iyi gelir
üzülme canım herşey düzelir..kendini ödüllendirdiğini düşün bu senin için sorun olmamalı...kendini pişman hissedersen daha cok yönelirsin sonu gelmezz.bende aynı durumdaydım.2,3 dedim ama neredeyse 1,5 ayıma maal oldu..
Ben de bugün tartıldım 49 kiloyum. Hedefim 48di ama onu da mezun olduktan sonra yaparım tekrar 50leri görmek istemiyorumm.
Bu arada bugün kaplumbağam öldü çok üzgünüm
Ben de bugün tartıldım 49 kiloyum. Hedefim 48di ama onu da mezun olduktan sonra yaparım tekrar 50leri görmek istemiyorumm.
Bu arada bugün kaplumbağam öldü çok üzgünüm
artık menüleri hiç yorumlamıyoruz arkadaşlar neden? bari ben bi başlangıç yapayım mattikacım iznin olursa menünü yorumlamak isterim sporun olduğu için menünemenümü yazayım bari
Sabah:
Tereyağlı 2 yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domates
1 lokma ekmek
Öğle:
4 yk barbunya
Yoğurt
Akşam:
1 tabak tavuk sote
Makarna
Yoğurt
1 armut
su az içtim 1 litredir daha
55 dk yürüdüm koşu bandında, 5 km yani
evet kızlar 93 e hızla ilerliyorum inş..bu sabah tartııldım ve 94 kiloyum en son 2 sene önce 95 i gördüm en düşük..yani yaklasık5 senedir bu rakamı görmemiştimm inanılmaz güvenim geldi.herseyden korkmadan yiyorum ama az ..az yiyince doyduğumu hissediyorum 1500 cal.üstüne cıkmıyorum ve 3 litre suyu zorluyorum..yarın ayran corbası detoksuna da başlıcam bugun eç oldu..bende yemek yedimm sorun değil yarın daha güzel olacak..sabah kaç cıkarım acaba onun dersine düştüm :)))))
yakar76 kullanıcısından alıntı
ben 31 yaşındayım. 2 çocuğum var. doğumlardan sonra bir türlüaldığım kiloları veremedim.6 yıl olacak bu kilolar başıma dert oldu .artık sağlık sorunları yaşamaya başladım.kilo vermeye kararverdim ama diyetlerim 1 hafta sürüyor beni motive edecek bana destek olacak insanlara ihtiyacım var. cuma yarışmasını görünce anca ben bu kiloları böyleverebilirim dedim. beni takımınızaalırsanız çok mutlu olacağım.
canım hoş geldin aramıza ..1 hafta deneme süren var..1 hafta boyunca yedikleriniz hergün düzenli olarak bizimle paylaşman gerek..düzenli olmaya bilirsin ,diyette başlamamış olabilirsin,sorun değil ilk haftalarda paylaşımlarına arkadaşlarla birlikte inceleyip yorumlarımızı yapıcaz ve zamanla sende alışacaksın..burda hepimiz elele veriyoruz..senden yorum bekliyoruz menülerimize.1 haftanın sonunda paylaşımın güzel durumda ise takıma dahil olacaksın ..devamlılık cok önemli canım burda.tekrar hoş geldin aramıza :) bu aksam menü yazmanı beklıyorum.. :)
sabah :
1 haşlanmış yumurta
bol şekersiz çay 2 dilim
ekmek
öğle
bir tabak türlü ekmek yok şekersiz çay
şimdilik bu kadar
inşallah başarırım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?