Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

beynim aç benim yaa
yoksa öle 2 günde geri almam ben kiloyu
ama dün hamburger, patates, kola, patlamış mısır, bol bol tereyağlı ekmek, badem, bi sürü kakaolu kek yedim
bunlar akşam 5ten sonra yediklerim, sayamadıklarım ve unuttuklarım var

yürüyüş yaptım bu sabah 5 km, kalıcı olmasın aldığım kilo yürüyeyim de
psikolojim bozuk olunca böle oluyorum ben off.
bir de sigarayı bıraktım ondan oluyo, sigara içemedikce yiyeceklere saldırıyorum

ay canımya yediklerinden anlaşıdığı üzre sen streslisin o nedenle yemişsin.
neyse takma kafanı geçici bişeydir inşallah yürü biraz bakalım hem açlırsın iyi gelir

üzülme canım herşey düzelir..kendini ödüllendirdiğini düşün bu senin için sorun olmamalı...kendini pişman hissedersen daha cok yönelirsin sonu gelmezz.bende aynı durumdaydım.2,3 dedim ama neredeyse 1,5 ayıma maal oldu..

evet kızlar 93 e hızla ilerliyorum inş..bu sabah tartııldım ve 94 kiloyum en son 2 sene önce 95 i gördüm en düşük..yani yaklasık5 senedir bu rakamı görmemiştimm inanılmaz güvenim geldi.herseyden korkmadan yiyorum ama az ..az yiyince doyduğumu hissediyorum 1500 cal.üstüne cıkmıyorum ve 3 litre suyu zorluyorum..yarın ayran corbası detoksuna da başlıcam bugun eç oldu..bende yemek yedimm sorun değil yarın daha güzel olacak..sabah kaç cıkarım acaba onun dersine düştüm :)))))

ay canımya yediklerinden anlaşıdığı üzre sen streslisin o nedenle yemişsin.
neyse takma kafanı geçici bişeydir inşallah yürü biraz bakalım hem açlırsın iyi gelir

saolun kızlar toparlanıcam inş.

menümü yazayım bari

Sabah:
Tereyağlı 2 yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domates
1 lokma ekmek

Öğle:
4 yk barbunya
Yoğurt

Akşam:
1 tabak tavuk sote
Makarna
Yoğurt
1 armut

su az içtim 1 litredir daha
55 dk yürüdüm koşu bandında, 5 km yani

Ben de bugün tartıldım 49 kiloyum. Hedefim 48di ama onu da mezun olduktan sonra yaparım tekrar 50leri görmek istemiyorumm.
Bu arada bugün kaplumbağam öldü çok üzgünüm

Ben de bugün tartıldım 49 kiloyum. Hedefim 48di ama onu da mezun olduktan sonra yaparım tekrar 50leri görmek istemiyorumm.
Bu arada bugün kaplumbağam öldü çok üzgünüm

tebrik ediyorum seni canım inşallah bende 49 ları görürüm ya artık 48 e kesin inersin tempon çok yoğun çünkü.

merb kızlar
dünkü menüme ve sporlarıma harfi harfine uydum akşam güzelce sporumu yaptım ve yattım kendimide çok iyi hissediyorum:)))
bu sabah kalktım 100 mekik çektim
kahvaltıdaysa:
1 parça(avuç içi kadar) peynirli börek yedim
1 küçük parça peynir
1 bardak(şekersiz) çay
ara:
1 havuç
1 küçük elma
öğlen:
1 kase tarhana çorbası yiycem(yağsız)
ara:
1 havuç
akşam:
karnıbahar yapıcam(haşlama)
akşam:
100 mekik+50 kol hareketi+50 bel hareketi+50 bacak hareketi(yerde)+100 ip

artık menüleri hiç yorumlamıyoruz arkadaşlar neden? bari ben bi başlangıç yapayım mattikacım iznin olursa menünü yorumlamak isterim sporun olduğu için menüne boncuk veriyorum suyuda 2 lt içseydin 5 vericektim:)))
bana göre çok iyi bi menü.

CANIM BENİM DEMEKKİ İSTEYİNCE OLUYOMUŞ DEMİ?

bugün cocukları doktora götürdüm kontol içinn cok yorgunum sabah yine 94 cıktım vermemişim ama almamısımda..bugun menümyazayımm

sabah.
1 yumurta haşlanms,kk peynir,3 zeytin,1 ekmek dilimi

öğle pat.börek az ,cay

mandalina ..
saat 3 bu saatten sonra bişeyemem ayran corbamı yiyip su içicem..son bikaç gündür yoğundum başlayamadım..ayran detoksuna yarın başlarım sanırıö.
inanılmaz yorgunum kocaman öptüm sizi..

sabah :
1 haşlanmış yumurta
bol şekersiz çay 2 dilim
ekmek
öğle
bir tabak türlü ekmek yok şekersiz çay
şimdilik bu kadar
inşallah başarırım bunu

sabah :
1 haşlanmış yumurta
bol şekersiz çay 2 dilim
ekmek
öğle
bir tabak türlü ekmek yok şekersiz çay
şimdilik bu kadar
inşallah başarırım bunu

yakar76 canım tekrar hoş geldin.sabah ve öğlen güzel :)) akşamı da bekliyoruz onuda yaz canım..öğle yemeklerini yaında 1 dilim kepekli veya tahıllı alabilrisin..öğleni
az gecirince ,insan akşama resmen saldırıyo..
bi laf vardırya sabahları kralicce gibi,öğlenleri prenses gibi,akşamlarıda köle gibi yiiceksin..vallahi cok doğru..gün içinde ben hafif yiyince aksama saldırıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…