Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aslıcım cok teşekkür ederim canımm..liste nasıl hazırlanır biliyourm..o zman yrdım isticem sende takımımız güzel yerlere gelecek inş..cok heycanlıyımm...

sağol minecimm..yardımınıza ihtiyacım varr..nasıl takımı toplarım bilemiyorum ..şimdilik yeni birileri alıp işe başlıcam..coğunluk sağlaondıktan sonra yeni kurallar koyalım.yenisin cok uygulayalım daha doğrusu..hergün 5 mesaj ..zorunluluğu ,mazeretsiz bildirim yapmama filan..ama bunlar için erken daha..hep birlik güzel seyler yapıcazz...inş.
canım benim verdiğim kür garantili denemni isterimm..bu arada ben lahana corbası yapıyorum ve ilk rekorumu kırdımm 94.500 oldum

Bu arada ben bu sabah temizlikte yaptım vallaha spor yapmama gerek kalmadı kolumu kaldıcak halim kalmadı
ya kadın olmak ne kadar zor bişey.
evet haklısınn

evet canım yeşil cay bu sıralar en cok içtiğim sey mecburr
ay bende yarın balık yapıcam ..canımda cok cekiyoo vallahii..mis gibi çiğsini bile özledimm

takımda suan 6 kişiyiz

banucan -izinli
S_A izinli
krakker
mattika
suhan
karanfill83

takıma 6 kişi olacağz inş..istek bölümün emesaj bıraktım..inşş..paylaşımı bol rkadaşlar katılırr..suan bir katılımcı var yakar76 ..tekrar aramıza hoş geldin diyorumm..

lütfen kızlar paylaşımm yapalımm beni burda tek başıma bırakmayınn..kendi kendimi havaya sokuyorum burda

şekerim ben geldim seni yanlız bırakmam merak etme.
balığımı yedim offf çok güzeldi
ama arkasından 1 dilim kek yedim
çocuklara kek yapmıştım 1 dilim tadına bakıyım dedim ay okadarda olsun artık demi kızlarya

dimi ama o kadar da olsun mineciğimm

ben neler yedim bugün neler
az önce makarna yedim mesela
neyse toparlıcam bakalım kendimi yarından itibaren

merhaba kızlarr misafir olarak geldimm bana soda ikram edermisiniz:)) 14.takımdan geldim kaptanımız sıkıntılı günler geçirdiğiniz söyledi bende arada takılayım destek olayım dedm valla çenem parmaklarıma vuruyor bazen her iki takımada yeterim okadar ynai:)

hoş geldin canımm..teşekkür ederizz.paylaşıma ihtiyacımız varr..desteğinizi bekliyoruz ..bende acemi ötesi bir kaptan olarak bakalım neler yapıcamm ..

hoş geldin canımm..teşekkür ederizz.paylaşıma ihtiyacımız varr..desteğinizi bekliyoruz ..bende acemi ötesi bir kaptan olarak bakalım neler yapıcamm ..

hoşbuldummmm, merak etmeee halledeceksinn bizim kaptan sana yardımcı olurrr, bol bol paylaşım siiziz güzel motive ederrrr eminimm bunu sağlarsann benceee gayet hoş olur, birde 6 kişi alacakmışssınız sanırım ozaman şenlenir burasıı güzel olur merak etme

Günaydııınnnnn
Minenin hafta sonu menüsü
sabah:
sabah uyanınca 1 sb.suya elma sirkesi koydum onu içtim
1 kase yoğurt
2 parça peynir
3 zeytin
3 bardak şekersiz çay
ara:
1 havuç
öğlen:
yoğurt çorbası yaptım(yağsız)
öğlen ve akşam onu yiycem
aralardada bitki çayı.

izinlileri saymazsak 4 kişi beni de bu cuma mezun olmak istiyor yazarsan sevinirim. Ama yine burdayım yani yazarım sık sık :)
liste hazırlamayı biliyorum demişsin sevindimm buna. hiç de soru sormamışsın kaptan olmak için mi doğdun :))
yeni üyeleri merakla bekliyoruumm aralarından kendine kaptan yardımcısı seçersin bi süre sonra canım.
ben kaptan değişikliğini paylaşıma yazayım da püsküüt kaydetsin :)

Bir sürü kilo vermiş olarak mezun olacağım sanırım, çünkü 1 haftadır hastayım
Hasta olmama rağmen dışarı çıkmak zorunda kalıyorum ve daha da kötüleşiyor gribim. Dinlensem geçecek belki.

kızlaar ölüyorum dün yaptığım sporlarıda yazayım sırf menü yazmakla olmaz
sabah:
100 mekik
100 yerde bacak hareketi
100 ayakta bacak hareketi(sağ+sol)
50 bel hareketi
100 kol hareketi
100 kerede ip atladım
akşam:
100 mekik
artık düzenli olarak bu hareketleri yapmaya çalışıcam bu hafta bisikletede başlıycam sadece yemekle gitmiyo kilolar bi yerde takılıp kalıyo sporla desteklemek şart.
ama sabah kalktığımda karnımda acayip bi ağrı hissettim sanırım mekiklerden
canım çıktı kızlar ya

Bu sabah menümü ve sporumuda yazayım sıcağı sıcağına:)))
sabah:
100 mekik çektim kalkar kalkmaz kendime geldim vallaha sonrada
1 kase yoğurt çorbası(yağsız) yedim.
ara:
su
öğlen:
ayran yapıp içine (malzemeleri sabahtan hazırladım )nohut,buğday ve fasulye koyucam (biraz senin küre benziyo ama gülaycım aynısı değil) onu yicem yağsız ve hafif ayrıca çokta tok tutuyo.
yanındada fasülye piyaz var bikaç kaşıkta ondan alırım.
ara:
1 havucum var
akşam:
yine aynı soğuk ayran çorbası(ayran içine buğday+nohut+fasulye)(yağsız)
100 mekikte akşam çekicem+100 ip+100 kol hareketi+100 bel
benim bugünkü menülerim ve sporum bunlar kızlar sizede kolay gelsin
bakalım buda bir nevi detoks sayılır bende ne kadar işe yarıycak görücez.

bu sabahki kilom 60.1
hamurger bile yedim ama haftasonu olacağı buydu..
off biri beni durdursun

bu sabahki kilom 60.1
hamurger bile yedim ama haftasonu olacağı buydu..
off biri beni durdursun

mattikacım nolcak bizim bu halimiz tam veriyoruz kiloları iki günde hooopppp geri geliyo kilolar bende bi ara 51 e kadar düşmüştüm ama bak geri geldi.
sporada başladım bu hafta bakalım nolcak.
ay çok canım sıkılıyo ya bu duruma.

öğlen çorbamı yedim ayran yapamadım ama evde cacık yapmışlar bende içine diğer malzemeleri koydum artık fazladan bide salatalık oldu yani içinde.
babam çocuklara simit almış yarımda simit yedim yanında(( çok güzel koktu dayanamadım.
neyse artık fazladan mekik çekerim akşama.
100 mekik çekicektim 150 ye çıkarıcam artık ne yapayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…