slm canım kaptanlığın hayırlı olsun ben 14. takımın kaptanıyım adım aslı sizinle kardeş takımız birşeye ihtiyaç duyduğunda elimden geldikçe yardım ederim takıma uğrayım mesaj bırakman yeterli cuma günü listeleri ben çalışıyorum öğle tatilinde kendi listemizi hazırlayabiliyorum ancak eve 15.00 dan snra geliyorum size de o zaman yardım edebilirm gerek duyduğunuzda
her zaman bizim takımımızada bekleriz
Ben geldiiimmmmm
gülaycım kaptanlığın hayırlı olsun tatlım biz herzaman yanındayız biz bi takımız ve sonucada hep baraber ulaşıcaz.
bu günden itibaren artık bu takım canlanıcak başka yolu yok bunun.
ipekcim çok yoruldun bizim için herşey için teşekkür ederiz ama genede bizi unutma ve arada uğra.
Yeni gelen arkadaşada hoş geldin diyorum inşallah hep beraber seninde kilolarının üstesinden geliriz düzenli olarak menülerini yaz yorumlayalım canım:))
Ben bu günkü açlışı yapayım menümü yazayım
Minenin hafta sonu menüsü
sabah:
1 yumurtanın sarısı(zorladım kendimi ama beyazını yiyemedim genede sadece sarısını yedim)
3 zeytin
peynir(2 parça)
ceviz (5-6 tane)
mattikanın karatay diyetini uygulamaya çalıştım bilmiyorum bakalım nekadar başarılı olucam ama bi deniyim dedim
ara:
1 havuç
3-4 tane fıstık
öğlen:
bugün balık günü balık yapıcam
yanında domates salatası
ara:
1 elma
akşam:
yemek yemiycem
spor yapamadım ama 2 saat kadar yürüdüm(alışveriş günüydü bugün)sanırım buda spor yerine geçer.
canım benim verdiğim kür garantili denemni isterimm..bu arada ben lahana corbası yapıyorum ve ilk rekorumu kırdımm 94.500 oldumBu hafta ne gerekiyosa yapıcam ve ben 1.5 kilo vericem başka yolu yok bunun.
bayrama kadarda 50 kiloya inmem gerekiyo umarım başarabilirim.
kızlarya bişeyler yapalım bayrama kadar 3' er kilo verelim hepimiz.
gülaycım bi bakayım senin şu küre aslında bana mantıklı geldi olmassa yarından itibaren bi 2 gün yapabilirim bi bakayımda içinde ne malzemeleri var.
bende şey biliyorum belki sizde duymuşsunuzdur yeşil mercimeği haşlıyosun haşladıktan sonra kapatıyosun altını içine ince bulgur ekliyosun artık kıvamını kendin ayarlıcaksın pilav gibi olcak yani daha sonra acıktıkça bundan yiyosun.
yeşil mercimek çok vitaminli ve tok tutuyo denemek isteyenlere tavsiye ederim( içinde hiç yağ yok)
ama gülay senin sölediğinde mantıklı geldi bana artık hangisini isterseniz deneyebilirsiniz 1-2 gün için bence ikiside uygun.
evet haklısınnBu arada ben bu sabah temizlikte yaptım vallaha spor yapmama gerek kalmadı kolumu kaldıcak halim kalmadı
ya kadın olmak ne kadar zor bişey.
evet canım yeşil cay bu sıralar en cok içtiğim sey mecburrgülaycım seni dinledim sölemiştinye arada bitki çayları iç diye
bu sabah gene erkenden kalktım(7 de)kendime yeşil çay yaptım kahvaltıdan önce onu içtim arkasından kahvaltı yaptım
az önce 1 tane daha içtim baya faydası oluyo iştah kesiyo tavsiye ederim yani.
benden şimdilik bu kadar kızlar balık yapıcam
sonra yazarım gene hepinizi öpüyorum.
şekerim ben geldim seni yanlız bırakmam merak etme.
balığımı yedim offf çok güzeldi
ama arkasından 1 dilim kek yedim
çocuklara kek yapmıştım 1 dilim tadına bakıyım dedim ay okadarda olsun artık demi kızlarya
merhaba kızlarr misafir olarak geldimm bana soda ikram edermisiniz:)) 14.takımdan geldim kaptanımız sıkıntılı günler geçirdiğiniz söyledi bende arada takılayım destek olayım dedm valla çenem parmaklarıma vuruyor bazen her iki takımada yeterim okadar ynai:)
hoş geldin canımm..teşekkür ederizz.paylaşıma ihtiyacımız varr..desteğinizi bekliyoruz ..bende acemi ötesi bir kaptan olarak bakalım neler yapıcamm ..
takımda suan 6 kişiyiz
banucan -izinli
S_A izinli
krakker
mattika
suhan
karanfill83
takıma 6 kişi olacağz inş..istek bölümün emesaj bıraktım..inşş..paylaşımı bol rkadaşlar katılırr..suan bir katılımcı var yakar76 ..tekrar aramıza hoş geldin diyorumm..
lütfen kızlar paylaşımm yapalımm beni burda tek başıma bırakmayınn..kendi kendimi havaya sokuyorum burda
Bir sürü kilo vermiş olarak mezun olacağım sanırım, çünkü 1 haftadır hastayım
Hasta olmama rağmen dışarı çıkmak zorunda kalıyorum ve daha da kötüleşiyor gribim. Dinlensem geçecek belki.
bu sabahki kilom 60.1
hamurger bile yedim ama haftasonu olacağı buydu..
off biri beni durdursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?