Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben de bilmiyorum zanım, hep arada sırada giren üyeler bizim takıma denk gelmiş.
ben mayıstan beri takımdayım 68le başlamıştım 58 e kadar indim sonra geri aldım
şimdi yine 59 çıkıyorum cuma günü rekor kırcam inş

hep kızdım söylendim durdum kızlara ama değişmedi takım.
en son kaptan krizi de çıkınca kötü oldu.
ama toparlıcaz inş.

krakker aylardır aynı kiloda duruyo. suhan var benim gibi 1 ileri 1 geri.
verilcek az kilosu var zaten.
S_A yeni üyeler çağırsa aslında. 12 kişi olmalı bi takım

kek, hamurişi vs hiç yeme.2-3 gün zor gelir ama yemezsen rahat edersin
bi parça bile yesen devamı geliyo çünkü
yürüyüş yap en azından

çizelgeni bari güncelle kız

kızlar bu hafta msj sayıyoruz haberiniz olsun.
karanfil sen takımda mısın değil misin?

yanı kaptan bılır tabi , ne kadar motive o kadar hırs , evet hamur işini kesmek cok ıyı step yapıyorum

sabah
zeytin peynir
1,5 dilim ekmek
100 mekik
öğlen
çorba var
akşam
ıspanak kavurma
çorba1 kase
salata
menümüz bu uymaya çalışıyorum. hiç kaçamak yapmadım ama inşallahiyi olur.

hosbulduk , 76 lıyım ben sen kaclısın ?

senden büyükümmmmmm,,rahat olll

kızlar bu hafta msj sayıyoruz haberiniz olsun.
karanfil sen takımda mısın değil misin?

ya ben mesaj 1 tane yazabiliyorum
mesaj yadığım kısım kilitleniyo hiç bişey yazmıyorum sonra

yoksa yazıcağım tuttuu yani gülümsemeleirde koyamıyorum ,anlamadım gitti

ben 5 günlük diyeti tam olarak yapamıyorum

1 kilo gitmiş ama dün sadece 1 küçük tabak sebze yemeği yiyebildim çöpe gitti yemek,yenicek gibi değildi

öğle 2 kaşık nohutlu pilav

ara

küçücük kek,küçücük börek misafir geldidde

akşam

krem peynirli ekmek

bu gün normal kahvaltı sonra tavuk yiycem ,tavuğu seviyorum allahtan ,iiyiym bu gün yani

bakalım 1 dahaki mesajı ne zaman yazabilcem

ay yeni üyeler alalım ne olurrrrrr

12 kişilk takım bomboş duruyoo

kek hamuriş hiç yeme diyosun ama nasıl yapıcaz onu,az yesek olurmuu:44:ben dün az yedim mesela
sporda yapmıyorum şimdilik
açlıktan yani midemi şişeremeğim için başım ağrıyo ,keyfim olmuyo
az yemeye bi alışayım spora başlıycam

plates topum,plates lastiğim,birde adım atılan bi alet varya ondan var bende
sporada başlarsam çok iyi olcakk

Kizlar merhaba suze bu mesaji yazmamda beni yari yolda birakmayan i phone uma minnettarim :)) su anda is yerinin kantinibden size yaziyorum aksama tek tek mesajlarinizu okuyup cevap yazicam..

Yeni üye alma konusunda hem fikiriz ben sürekli bakiyorum ana galiba yetisemiyirum baska takimlat almis oluyor bike hihihi :)) ama sitde orayu yani katilmak isteyenler basliiji takip edin uygun buldugunuz kisileri takima davet edin yani :)) birde ben bugün önümüzdeki haftalarda cuma günleri nasil calisacagima bakacam.....

Mesela vu hafta cuma sabahivevdeyim bildirimi rahatlikla yapabilirim :)) bildirim konusunda 14. Takimdan yardimda aldim bu akdam denerik hesaplam yapabiliyormuyum diye...

Neyse kizlar aksam gelirim huraya saat 9 gibi..,

Ya hepinizden hir rican var yarin is gorusmem var dua edin neolur bu isinnokmasini cooook ostiyorum öptilümmm hepinizi

eğer yersen insülin direncin oluşuyo sonra da yiyosun
2 gün yemeyip dayanınca direnç kırılıyo ve canın istemiyo bile
dene gör

dene gör

inanın çikolata yemeden durmazdım. bahanem hep hazırdı ok kan şekerim düştü yok ellrim titremeye başladı . ama yememeye başladım. şu an canım hiç istemiyor. bazen aklıma geliyor.içimden sayı saymaya başlıyorum geçiyor. biraz direnmek lazım lopez olacağımız günleri hayal edelim.

selam

ben sabahtan beri temızlıkle ugrastıgımadn oturup ne okudum ne de yazdım

öncelıkle kaptan eger ızın verıyorsa yogun bır sekılde takıma yenı kısıler bulalım , kımın vaktı varsa yazsın ,

evet hamurişini bende kestım ve kendımede tartıyada ınanamıyorum :))

gelelim menume

sabah 2 dılım kızarmıs ekmek ve peynır

öglen mandalın ve muz yedım

aksama karnıbahar yemegı yapmayı dusunuyorum yapabılırsem step yapıcam

bende aksam 8 den sonra gelırım buyuk ıhtımal görusuruz kızlar

dene gör

mattika özelden mesajımı aldınmı burdan yazamazsam özelden ulaşırım size

gerçekten bugün 3, gün ilk güne göre çok daha iyiym,aman boşver deyip saldırmıyorum
sanırım bu sefer başarıyorumm

merhaba arkadaşlar
menüm: 2 haşlanmış yumurta domates biraz acılı sos(ev yapımı) 3 zeytin peynir fındık+ceviz
akşam:fırında etli patlıcan mercimek çorbası yoğurt turşu salata

arkadaşlar birkaç gündür pek uğrayamıyorum buraya.
misafirler hastane işleri felan koşturuyorum.
inşallah bildirimimi yapabilcem yarın.

Herkese slm,28 yaşında 1.60 boyunda 60 kiloyum :)Benide aranıza alın motivasyonum sıfırBende kendimi buraya attım,yarışma felan belki gaza gelirim,sizlerin yazılarını okuyup motivasyon sağlarım diye düşündüm...eeee geleyim mi bende?

hosgeldın , bende 2 gun önce geldim :) motivasyona ve gaza hepımızın ıhtıyacı var paylasıldıkca kılolarımız azalıcak ..gel tabi :)

Hoşbulduk :)Ne yapıcam şimdi,hergün yediklerimimi yazayım buraya ,belki yazarsam utanma belasına az yerim :) Hepinize kolay gelsin...

Hoşbulduk :)Ne yapıcam şimdi,hergün yediklerimimi yazayım buraya ,belki yazarsam utanma belasına az yerim :) Hepinize kolay gelsin...

aslında kılon cok fazla degıl boyunla orantılı sadece bıraz dıkkat etsen yeterlı , hergun yedıklerını yazarsın bızım yazdıklarımızada yorum yaparsın o kadar

sağol canım teşekkür ederim umarım ben yapabilirim...

hayırlı olsunnn:13: öğenirsin senn güveniyoruz sanaaa

Teşekkür ederim canım inşallah olur :)

Tamam canım olur yazarım :) hayırlısı olsun inşallah kilo vermiş olarak dönersin kendine iyi bak

kilom 52.7
perşembe günü yazarsanız sevinirim biraz erken oldu ama çok önemli bi işim var o nedenle uğrayamıycam buraya.

Tamam canım not ettim :)

Hoşgeldin canım. Kilon kaç acaba sorması ayıp benim kilom 80.4. Maşallah kızlarda seni heyecanla karşılamış. Grubumuz birazcık durgun ama canlandırmalara devam ediyoruz başarıcaz inşallah bende bahsettikleri yeni kaptanım.. inşallah bu işi başarabilirim :)

sanırım herkes yoğun . ama olsun bu grubun olması beni baya motiveetti. hiç olmasa bildirim yapacağım ynı kiloda çıkmayayım ayıp bana deyip mekik çekip yürüyüş yapıyorum.

Bu takımın seni motive etmesine çok sevindim. burası sessizmi diye sormuşsun evet biraz öyle ama değişecek yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…