Sagol canmBomba
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun Canmiyi aksamlar hanimlar
menumu yazaymHepfitim
sabah hasl. yumurta peynir ve zeytin cesitleri maydanoz dereotu
ogle 2ceviz 3hurma 3kru kayisi 3fistk
aksam hindi sote yogurt salata
su 2lt spor yok@Titizz1
Valla cnm bunu yapmayı cok isterdim ama bu sabah itibari ile bebis beklediğimi öğrendimAlbeni mi
30 dk lık spor cezan var kuzum
Yapınca etiketle beni
Bu sabahki testte pozitif cıktı yarin kan tahlili yaptıracam ins öyledirRegli olamadiysannnn bebek mi geliyor dersin canim.
Ayyy çok sevindim kuzum yaaValla cnm bunu yapmayı cok isterdim ama bu sabah itibari ile bebis beklediğimi öğrendim
Ne güzel bi haberValla cnm bunu yapmayı cok isterdim ama bu sabah itibari ile bebis beklediğimi öğrendim
Canm cok sevindim Allah kucaginizda görmeyi nasip etsin inşallah:)Valla cnm bunu yapmayı cok isterdim ama bu sabah itibari ile bebis beklediğimi öğrendim
Ins cnm aminnnCanm cok sevindim Allah kucaginizda görmeyi nasip etsin inşallah:)
Amin cnm ınss ☺☺☺Ne güzel bi haber
Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤
Ayyy çok sevindim kuzum yaa
Bi albeni de benden ye O zaman
Rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun
Canim ben de bakmistim ama nasil olsa 2 haftaya kadar birakicaz 2 yasinda olcak o yuzden ugrasmak istemedim ama denemekte fayda var@olvidos canım tekniği uygulamaya başladım ben bugün 50 dakika sürdü uyuması baya bi zorladı ağladı icim paramparça oldu ama sonuç olarak öğrenebilirse o da ben de daha mutlu bireyler olacağız. Şimdisıra geldi en önemlisi gece uyaninca emmeden uyutmaya çalışmaya umarim bu kadar uzun sürmezistersen sende al bi oku kitabı emzirerek uyutan annelere hayat ne kadar zor biliyorum bakarsin rahat ederiz hepberaber
Nasıl biriktirmeyi düşünüyorsun canm. Bizimki 21 aylık 3 ay daha emsin istiyorum ama bu gece uykusunu da emmeyi bırakırsa tamamen bırakacağı zaman daha kolay olur diye düşündüm bakalmCanim ben de bakmistim ama nasil olsa 2 haftaya kadar birakicaz 2 yasinda olcak o yuzden ugrasmak istemedim ama denemekte fayda var
Haklısın canm valla geçmiş olsun zor oluyor yatılı misafirlerKizlar haftasonu yatili misafirim vardi acayip yoruldum ne zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?