Valla cnm ben de yaptım ama kabak detoksunda fayda goremedim ama ayran detoksu yaptim haftasonu iki gün 2 kilo vermistim gerci suan hamileligimden dolayi bişey yapamıyorumKabak detoksu yapan bir arkadaş vardı? Kim olduğunu hatırlamıyorum.tavsiye eder mi etkili mi acaba? Benim şok detoks falan yapmam lazım vücudum diyete alıştı bu yavaşlığı kırmak lazım .Bu detoksa da baktım genelde herkes kilo vermiş ama ortak şikayet mide bulantısı yapıyormuş
yaa dün sabahtan beri kebap diye ağladım resmen nasıl canım çektiyse. Gerçi dürüm istiyordum ama tartıdan önce kendimi sabote etmiyim dedimHerşey çok güzel de 19 da yediğin urfa kebap ne kizz
Hahahhahayaa dün sabahtan beri kebap diye ağladım resmen nasıl canım çektiyse. Gerçi dürüm istiyordum ama tartıdan önce kendimi sabote etmiyim dedim
evet bi bakıyosun simsiyah bi bulut bi bakıyosun ışıl ışıl güneş ikiside lazım ama güneş favorim bahar seni seviyorumooo buralar sakin. Herkes yoğun galiba. Az önce dolu yağdı şimdi güneşleniyoruz. Canım Nisan, kendini Mart sanıyor
hepimizin sorunu aynı bence bozdum nasılsa diyip yarın başlarım mantığıyla o gün deli gibi yemek yemekNormalde bem de dayanamıyorum diyete yeni başladım belki ondandır bide sürekli aynı şeyleri yaşıyorum diyete başlıyorum iki gün sonra kendimi pasta yerken buluyorum sonrada amaann bi kere yedim bari tadını çıkarayım sonra telafi ederim diyorum ama aynı şeyler kısır döngü oluyor bu sefer kararlıyım yaa bu kilolar gidecek
ayyy yazmayaydın iyiydiAha çocuk heva heva diyor un helvası istiyornasil direnicem simdi onu yaptığımda
Harika canımGünaydın arkaşlar ilk kilo bildirimi benden olsun 85.4 aç ve kıyafetsiz tartıldım gruba ilk girdiğimde tok tartılmıştım 87.7 kiloydum
Canım kabul etmelisin kaçamak çoktuGünaydın , ben de tartıldım ama 2 gün önceki tartımla aynı sonuç, 64,8bu hafta spora da başladığım için yemeklerime de çok daha fazla dikkat edip önümüzdeki hafta eksili sonuç vereceğim inşallah
Harika gitmiş canım Tebrik ederimHayırlı cumalar Kabak DETOKSU sonucum -2.600 kg güncel kilom 73.600 kg ödemim halen bitmedi oturup ağlamak istiyorum zamanında yediğim bol tuzluların ceremesini halen çekiyorum arkadaşlar siz siz olun tuzunuzu da yarı yarıya azaltın ben şahsen tuz vazgeçilmezim olsa da artık beden sağlığım için azaltıcam.
—(not: detoks boyunca hiç tuz tüketmedim sadece kahvaltılarda yediğim peynirin tuzuyla yetindim)— Tuzsuz yemek yemeye belki alışmışımdır detoks sürecinde.Hepfitim T Titizz1
Herkese bol eksiler
Harika canım Tebrik ederimTartıcııııııı geldii
Geçen hafta: 64.7
Pazartesi: 65
Bugün: 64.2
Fark: -0,5
Haftaya şu 64 barajını aşmam lazım. Hepfitim
Eki Görüntüle 2257768
Tövbe estağfurullah
Zor canım Allah kolaylıklar versinDenerim cnm suan kraker ve tuzlu çubukla bastırıyorum tansiyonumda düşük cok halsizim
Olsun kuzum gram gram gitsinGünaydın güzellikler
tartım bildireyim zira çok yoğunumHepfitim
geçen cuma 65,5
güncel: 65,4
kilolar gitmeye direniyordu. fakat eceboce yılmayacaktı.er ya da geç istediğim kiloya geleceğime inanıyorum .....pes etmeyeceğim vuhhhuuuu
Tebrik ederim canım çok güzelevet kilom 64.8 şükürler olsun
pazartesi cuma günkü kiloma göre 2 kilo fazlaydım haftasonu diyet yapmayınca detoks sayesinde fazlayı gönderdim bir de eksiye geçtim
Günaydın güzellikler
tartım bildireyim zira çok yoğunumHepfitim
geçen cuma 65,5
güncel: 65,4
kilolar gitmeye direniyordu. fakat eceboce yılmayacaktı.er ya da geç istediğim kiloya geleceğime inanıyorum .....pes etmeyeceğim vuhhhuuuu
Insan hem kendine hem işine zaman ayıramıyor ne Yazık ki canımAllah yardımcın olsun canım yoğun çalışanın halinden anlıyorum benim de bu hafta çok kötü geçti.
Canım kabak ye bikac gün yemeğini yapipMerhaba arkadaşlar cuma bildirimi
68.0 fark -600 Gr ☹ keşke kabızlık cumaya denk gelmeseydi midem taş gibi sanki çok yemişim gibi o kadar uğraş gidene bak sanırım bir diyetisyene gideceğim
Ödem olduğu kesin kuzum olsun sıkma canınıGünaydın diyeyim anca girebildim malum
Işlerini bitirdim cocugu emzirirken anca yazabiliyorum
Cuma bildirimim 52.9
+200
Regl şişkinliğim var sanırım daha da fazla gelirim sanıyordum buna bile sevindimHepfitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?