Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla cnm ben de yaptım ama kabak detoksunda fayda goremedim ama ayran detoksu yaptim haftasonu iki gün 2 kilo vermistim gerci suan hamileligimden dolayi bişey yapamıyorum

Herşey çok güzel de 19 da yediğin urfa kebap ne kizz

hepimizin sorunu aynı bence bozdum nasılsa diyip yarın başlarım mantığıyla o gün deli gibi yemek yemek

Günaydın arkaşlar ilk kilo bildirimi benden olsun 85.4 aç ve kıyafetsiz tartıldım gruba ilk girdiğimde tok tartılmıştım 87.7 kiloydum
Harika canım
Canım kabul etmelisin kaçamak çoktu
Ondan oldu bunlar
Tabi ki daha yolun başındasın
Haftaya iddialı bi eksi bekliyorum senden
Harika gitmiş canım Tebrik ederim
Tartıcııııııı geldii
Geçen hafta: 64.7
Pazartesi: 65
Bugün: 64.2
Fark: -0,5
Haftaya şu 64 barajını aşmam lazım. Hepfitim

Eki Görüntüle 2257768
Harika canım Tebrik ederim
Cumaya 63 leri görürsün Inşallah
Tövbe estağfurullah
Durmuş durmuş tam gün kapanırken coşmuş hatun
Denerim cnm suan kraker ve tuzlu çubukla bastırıyorum tansiyonumda düşük cok halsizim
Zor canım Allah kolaylıklar versin
Olsun kuzum gram gram gitsin
Yeter ki gitsin tebrik ederim

Kızlar merhaba , kilom 61,5 Hepfitim yoğunum uğrayamıyorum haftaya daha aktif olurum haftasonu başlarım bildirimde bulunmaya.Yürüyemiyorum 2 gün yürüdüm 50 şer dk , toplam 300 puan T Titizz1
Tamam canım sen sıkışıklık gidince gel
Idare ederiz biz seni kolay gelsin ❤❤

Allah yardımcın olsun canım yoğun çalışanın halinden anlıyorum benim de bu hafta çok kötü geçti.

Merhaba arkadaşlar cuma bildirimi
68.0 fark -600 Gr keşke kabızlık cumaya denk gelmeseydi midem taş gibi sanki çok yemişim gibi o kadar uğraş gidene bak sanırım bir diyetisyene gideceğim

Merhaba arkadaşlar cuma bildirimi
68.0 fark -600 Gr ☹ keşke kabızlık cumaya denk gelmeseydi midem taş gibi sanki çok yemişim gibi o kadar uğraş gidene bak sanırım bir diyetisyene gideceğim
Canım kabak ye bikac gün yemeğini yapip
Tebrik ederim bu arada
Günaydın diyeyim anca girebildim malum
Işlerini bitirdim cocugu emzirirken anca yazabiliyorum
Cuma bildirimim 52.9
+200
Regl şişkinliğim var sanırım daha da fazla gelirim sanıyordum buna bile sevindim Hepfitim
Ödem olduğu kesin kuzum olsun sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…