Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın arkaşlar ilk kilo bildirimi benden olsun 85.4 aç ve kıyafetsiz tartıldım gruba ilk girdiğimde tok tartılmıştım 87.7 kiloydum
Harika canm tebrik ederim ❤
Daha yeni başladın haftaya daha iyi olacaksın insallah
Harika canm tebrik ederim ❤
Tartıcııııııı geldii
Geçen hafta: 64.7
Pazartesi: 65
Bugün: 64.2
Fark: -0,5
Haftaya şu 64 barajını aşmam lazım. Hepfitim

Eki Görüntüle 2257768
Tebrik ederim canm ❤
Kız akşam naptın öyle afiyet olsun
Olsun canm artı gelmekten iyidir tebrik ederim❤
ayyy yazmayaydın iyiydi

evet kilom 64.8 şükürler olsun
pazartesi cuma günkü kiloma göre 2 kilo fazlaydım haftasonu diyet yapmayınca detoks sayesinde fazlayı gönderdim bir de eksiye geçtim
Güzel canm tebrik ederim❤
Eki Görüntüle 2257820
Çok şükür bi ileri bi geri derken ilerleme kaydediyorum
Tebrikler kaptanim❤❤
Kızlar merhaba , kilom 61,5 Hepfitim yoğunum uğrayamıyorum haftaya daha aktif olurum haftasonu başlarım bildirimde bulunmaya.Yürüyemiyorum 2 gün yürüdüm 50 şer dk , toplam 300 puan T Titizz1
Tamam canm sen işlerinle ilgilen bekleriz rahatladiginda:)
Merhaba arkadaşlar cuma bildirimi
68.0 fark -600 Gr ☹ keşke kabızlık cumaya denk gelmeseydi midem taş gibi sanki çok yemişim gibi o kadar uğraş gidene bak sanırım bir diyetisyene gideceğim
Canım gayet iyi vermişsin canm tebrik ederim neden moralini bozuyorsun zamanla hızlanacak eksiler❤

Merhaba arkadaşlar cuma bildirimi
68.0 fark -600 Gr ☹ keşke kabızlık cumaya denk gelmeseydi midem taş gibi sanki çok yemişim gibi o kadar uğraş gidene bak sanırım bir diyetisyene gideceğim
1fincan şekersiz Türk kahvesi içsek belki rahatlarız bende berbatım

clarke34 nerelerdesin tatlım süre doluyor
cardiogod canım neden bildirimsiz cıktın
yok yok çıkmadım mobildeyim, ama tartılmaya gidemedim. evimde tartı yok eczaneye çıkacağım. hala yemek yeme fırsatım olmadığından aç tartılmış olacağım. maksimum 1-2 saate yazabilirim

Arkadaşlar ne güzel spor yapmışlar tebrik ediyorum sizi ben yoğunluktan spor yapamıyorım önümüzdwki hafta inşallah leslie ye başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…