- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
Harika canm tebrik ederim ❤Günaydın arkaşlar ilk kilo bildirimi benden olsun 85.4 aç ve kıyafetsiz tartıldım gruba ilk girdiğimde tok tartılmıştım 87.7 kiloydum
Daha yeni başladın haftaya daha iyi olacaksın insallahGünaydın , ben de tartıldım ama 2 gün önceki tartımla aynı sonuç, 64,8bu hafta spora da başladığım için yemeklerime de çok daha fazla dikkat edip önümüzdeki hafta eksili sonuç vereceğim inşallah
Harika canm tebrik ederim ❤Hayırlı cumalar Kabak DETOKSU sonucum -2.600 kg güncel kilom 73.600 kg ödemim halen bitmedi oturup ağlamak istiyorum zamanında yediğim bol tuzluların ceremesini halen çekiyorum arkadaşlar siz siz olun tuzunuzu da yarı yarıya azaltın ben şahsen tuz vazgeçilmezim olsa da artık beden sağlığım için azaltıcam.
—(not: detoks boyunca hiç tuz tüketmedim sadece kahvaltılarda yediğim peynirin tuzuyla yetindim)— Tuzsuz yemek yemeye belki alışmışımdır detoks sürecinde.Hepfitim T Titizz1
Herkese bol eksiler
Tebrik ederim canm ❤Tartıcııııııı geldii
Geçen hafta: 64.7
Pazartesi: 65
Bugün: 64.2
Fark: -0,5
Haftaya şu 64 barajını aşmam lazım. Hepfitim
Eki Görüntüle 2257768
Kız akşam naptın öyle afiyet olsun
Olsun canm artı gelmekten iyidir tebrik ederim❤Günaydın güzellikler
tartım bildireyim zira çok yoğunumHepfitim
geçen cuma 65,5
güncel: 65,4
kilolar gitmeye direniyordu. fakat eceboce yılmayacaktı.er ya da geç istediğim kiloya geleceğime inanıyorum .....pes etmeyeceğim vuhhhuuuu
ayyy yazmayaydın iyiydi
Güzel canm tebrik ederim❤evet kilom 64.8 şükürler olsun
pazartesi cuma günkü kiloma göre 2 kilo fazlaydım haftasonu diyet yapmayınca detoks sayesinde fazlayı gönderdim bir de eksiye geçtim
Tebrikler kaptanim❤❤Eki Görüntüle 2257820
Çok şükür bi ileri bi geri derken ilerleme kaydediyorum
Tamam canm sen işlerinle ilgilen bekleriz rahatladiginda:)
Canım gayet iyi vermişsin canm tebrik ederim neden moralini bozuyorsun zamanla hızlanacak eksiler❤Merhaba arkadaşlar cuma bildirimi
68.0 fark -600 Gr ☹ keşke kabızlık cumaya denk gelmeseydi midem taş gibi sanki çok yemişim gibi o kadar uğraş gidene bak sanırım bir diyetisyene gideceğim