Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sizin yaptıklarınızı görünce bende yapmak istiyorum ama benim göbek ve alt karında sıkıntı var biraz da bölgesel çalışsam iyi olacak
Takımın bana çok faydası oldu bunu her seferinde söylüyorum kac kez oldu hatırlamıyorum Benimle aynı şeyleri yaşayan insanların varlığını bilmek ,aynı hedefler,kilo verdiğimizde ortak sevinc,en önemlisi her cuma tartılma heyecanı gerçekten güzel bir motivasyon kaynağı oluyor.Senin için de çok faydalı olacağına inanıyorum canım.Bu arada aynı problem bende de var yani alt karın dediğimiz alt göbek bölümü en zor yağ yakılan kısım.Daha önce spor salonuna gittiğimde de hoca o bölgenin gerçekten zor eridiğini ve bölgesel çalışmak gerektiğini söylemişti.Mekik ,russian Twist ve daha önce fotoğrafını attığım hareketler çok etkili bana da oradaki hoca söylemişti

Sizin yaptıklarınızı görünce bende yapmak istiyorum ama benim göbek ve alt karında sıkıntı var biraz da bölgesel çalışsam iyi olacak
Leslie ile bile fayda görürsün canım ilk başta hızlı gidiyor kilolar sonra azaldikca yavaşlıyor duraklıyor hatta. Ben mesela 2-3 aydır leslieyi bırakıp bölgesel olarak çalışmaya başladım. Ilk hedefim 57di ve bana imkansız geliyordu baktim ki oldu mezun olup tekrar 2m hedefle geldim evet kilom az ama şu an beni rahatsiz eden alt karin cok değil ama sezeryan dolayısıyla illaki minicik bi görüntü oluyor onda kıyafetle belli olmuyor bile. Ama ben artik kas yapma aşamasına geçtim yani orayı guclendirmem gerek o yüzden oraya yoğunlasiyorum. Reglim bitsin before after yaparim gene siz yeni gelenlere de motive olur belki daha önce yapmıştım 55 kolayken before after after yapicam

Maşallah canım yaa sen çok güzel vermişsin, 2.hedefini bile tutturmuşsun Bana da şuan 55 hayal gibi geliyor, böyle başaranları görünce çok motive oluyorum

Kızlar giremedim karnim agriyor feci şekilde bide oğlana bisiklet sipariş ettiydik o geldi montaj işini yapmaya çalıştım biraz beceremedim onla ugrasiyorum
Kız o bari eksik kalsın birakiver
Ne evhamlı hatun yaa
Mekik tavsiye ederim canım
Hatta ben de niyetimden geçiriyorum epeydir
Kilo veren, spor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum , emeğinize sağlık İnşallah daha da iyi sonuçlar alalım
Haftaya benden eksiler göreceğiz kaptanım Hepfitim
Görücez inşallah canim benim ❤❤

Maşallah canım yaa sen çok güzel vermişsin, 2.hedefini bile tutturmuşsun Bana da şuan 55 hayal gibi geliyor, böyle başaranları görünce çok motive oluyorum ☺
Inan bana da hayal gibi geliyordu herkes abartma cok kilon yok olursun 55 diyorlardı ama benim bitmek bilmeyen iştahım sürekli yemem sonra kilo fazlasını görünce moral bozukluğu ile daha çok yemem bunları biraktikca eksiler gördükçe ve evlenmeden önceki kiyafetlerimin bile bol geldiğini gördükçe daha çok motive oldum hepsini hepiniz yaşayacaksınız canm

ben de yarın yapıcam inşallah diyet alışverişimi:)

pazartesiden itibaren diyetimi uygulayabileceğim, spor olarak da squat ve yürüyüş yapıyorum, yeterli mi sizce?

ben de yarın yapıcam inşallah diyet alışverişimi:)

pazartesiden itibaren diyetimi uygulayabileceğim, spor olarak da squat ve yürüyüş yapıyorum, yeterli mi sizce?
yürüyüş zaten vazgeçilmezimiz canim
Squat da tabiki mükemmel
Herkes imkanı oldukça spor yapabilmeli
Spor şart ne tür olursa olsun

Ya maşşallah ya ama varya geçmişin aynı ben :) peki nasıl bıraktın o sürekli yeme huyunu ve iştahın nasıl azaldı benim iştah varya düşman başına bi patlamaya görsün kendimi durdurmak istemiyorum habire yiyesin geliyo doyma hissim yok benim

birde kaç kiloyu gördün en fazla

Bugünki menüm
Kahvaltı tava da tereyağlı yeşil soğanlı 2 tane yumurta
3 zeytin
2 çatal beyaz peynir
10 tane kyaprak sarması (Annemlerdeydim bugün o yüzden annemin sarmasını çok sevdiğim için kahvaltıya sıkıştırdım) inşaallah sorun olmaz
Birde küçük bi kase aşure

Akşam yemeğim 1 kase tuzsuz naneli cacık
(Telafi öğünü yaptım akşamı. Çünkü sabah aşure ve sarma yediğim için)
Suyumu 3 litreye tamamlamak üzereyim
1 bardak yeşil çay içtim
Sabah da 3 mil Leslie yaptım 135 puan
T Titizz1 Hepfitim

Sarma çok olmuş canım
Asure de epey kalorili
Aksam bisey yememissin ama acıkırsın kesin
O yüzden daha sağlıklı beslenmeye calis

Ya ne güzel hedefine ulaşmışsın darısı bizlere fotoyu merakla beklicez

çok şükür alışverişimi yaptım, bu haftaki diyet menümün malzemeleri tamam
söz bu hafta dikkatli olacağııımmmm

bacak inceltecek egzersizler neler? neler yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…