Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir arkadaşım diyetisyene gidiyor ve iki hafta kilo vermesi durmuştu.Aslinda durmadı da gram gram veriyordu.Diyetisyen vücudun diyete alıştı diye şok diyet vermiş iki gün çok çok az yedi detoks gibi kalan 5 günü de diğer günlerden daha azdı.Bir haftada 2 kilo verdiYarından itibaren ben de o listeyi uygulayacağını bakalım ben de nasıl etki edecek ?Onun kadar olacağını düşünmüyorum çünkü o yemeklerini 1 kaşık yağla yapıyor ben o kadar yağ kullansam evde isyan çıkar

T Titizz1 her yerim ağrıyor hamlamışım resmen eğilip kalkarken acı çekiyorum ama bu duruma mutlu oluyorum kaslar çalışmış diye.Sence ağrı olumlu mu ? Bazıları da çok iyi değil yanlış yapmışsın demek ki diyor .Ben ilk görüşten yanayım.Tecrübelerinden yararlanalım canım görüşün nedir?

Merhabalar hanımlarrr
İnşallah herkes için herşey yolundadır .
Bugün büyük kızımın doğumgünü . Babamla kardeşim geldi İstanbul'dan. Bugün kaçamak günü oldu sanırım. Pasta börek fln derken azıcık bozuldu diyetim. Ama pazartesiden itibaren tekrar tam gaz diyete geri döneceğim. Kaptanım @Hepfitim ceza vereceğim kendime kesinlikle.... Artık doğumgünü sezonu kapanmış bulunuyor . Aralığa kadar kutlama yok. İnşallah hedefime bu süreçte ulaşacağıma inanıyorum

Sıkma canını kuzum olur böyle şeyler eşler arasında . Gelir geçer.... kendini üzmek sadece sana zarar verir. Gül geç. Biz hanımlar çok duygusalız .inan eşin unutmuştur bilee. Biz kendimize dert ede ede daha önce yaşlanıyoruz. Boşveerr . Bizim daha önemli işlerimiz var güzel güzel kilolar verip yaza fit girmeliyiz

Ah canım üzülme bozma moralini eceboce ye katılıyorum.Eşler arasında olur böyle şeyler aynı kandan kardeşler,anneler evlatlar birbiri ile kavga ediyor.birbirini deli gibi seven çiftler de kavga ediyor evliliğin tadı tuzu bunlar.hem dertlerin yüzüne gülersen küçülür ,onları ciddiye alırsan büyür .Gül geç dünyaya bir kere geliyoruz Allah sağlıktan ayırmasın her sıkıntı kavga biter yağmurdan sonra güneş açar gökkuşağı çıkar.Yaza hepimiz fitfit gireceğiz dikkatini bu tarafa ver

Nice guzel yaşları olsun canim. Sen kendini biliyorsun kacamaginida telafi edersin. Hayatımızda hic kaçamak yapmayacak değiliz sonuçta.

Dönem dönem hepimiz sıkıntıları yaşıyoruz canim eşinle sakinleşince konuşup çözebilirsiniz probleminizi. Sikinti yapıp hayatı ikinizede zehir etmeyin.

Geçmiş olsun canım regl ağrısı mi eğer oysa çok iyi anlıyorum halinden ilk gün ben de kötü oluyorum şu torbaları battaniyeler asabiyette oluyor haliyle.terör estiriyorum evde
Sağol canm evet regl ağrısı benim sadece ilk gun degil son güne kadar agri olur dönem dönem çok degisik
Çok merak ettim listeyi
Canım kas ağrısı ise cok normal kaslarinin çalıştığını gösterir ama bel boyun gibi yerlerde acı hissediyorsan acitmis olabilirsin. Kas ağrısı mesela bacak çalıştıktan sonra klozette oturmakta zorluk yaşamak ❤❤❤❤❤
Merhabalar kizlar sabah kalkıp işlerimi halledip kızımı parka götürdüm şimdi spora başlıyorum.bakalim.21 gun yapacagim insallah.
Merhaba canm insallah devam ettirirsin
Canm kızımın doğum günü kutlu olsun. Zaten kacamak yaptım bunu da yiyim demedigim sürece o kaçamağı telafi edebilirsin sıkma canini❤
Geçmiş olsun canım ihmal etme
Sagol canm❤
çok geçmiş olsun
Sagol canm❤
Bugün misafirlerim var sabahtan beri fazla giremedim
Kolay gelsin canm
Canım sorun her ne ise sıkma canını evlilikler böyle illaki oluyor tatsızlıklar uzamaz inşallah. Yemek konusunda da bu saatlerde yiyebilen aslında senin için iyi olur akşam geç saatte acıkıp kan şekerin düşebilir bu sefer de yanlış şeylere saldırabilirsin motivasyona gelince zamanla kendindeki incelemeyi eksileri gördükçe kendin kazanacaksın o motivasyonu emin ol ❤

Valla tam isabet bildin yaşadığım zorluğueee tecrübe konuşuyor doğru kişiye sormuşum

Sabah 1 yumurta bol yeşillik domates salatalik.peynir
Ara 1 sade kahve
Aksam.enginar yemegi ve yogurt Hepfitim gunu kapatacagim bu şekild e.
Harikasın canım yaaaa. Vallahi heves ettim sana benim öğle öğünüm çok sağlıksız oldu . inşallah yakabilirim onu......

Didem fitness a başladım.35 dk 105 puan i ve 15 dk.leslie 45 puan toplam.150 puan@Titizz1
Tamam canm güzel
Sabah 1 yumurta bol yeşillik domates salatalik.peynir
Ara 1 sade kahve
Aksam.enginar yemegi ve yogurt Hepfitim gunu kapatacagim bu şekild e.
Afiyet olsun canm güzel menü olmuş
Valla tam isabet bildin yaşadığım zorluğueee tecrübe konuşuyor doğru kişiye sormuşum
Est. Kendi çapımda yaşadıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…