- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Geçmiş olsun canım ihmal etmeSelam kızlar iyi haftasonlari herkese. Benim için karin ağrılı bir güne uyandim zor hareket ediyorum
çok geçmiş olsunSağol canm cok şükür hafifledi biraz ağrım yemek falan yapabildim en azindan
Harikasın canım düzenini bozmaman süpperDüzenimi bozmadım çok şükür akşama listeyi vercem
Sıkma canını kuzum olur böyle şeyler eşler arasında . Gelir geçer.... kendini üzmek sadece sana zarar verir. Gül geç. Biz hanımlar çok duygusalız .inan eşin unutmuştur bilee. Biz kendimize dert ede ede daha önce yaşlanıyoruz. Boşveerr . Bizim daha önemli işlerimiz var güzel güzel kilolar verip yaza fit girmeliyizMotivasyonumu nasıl artırabilirim bana biraz yardımcı olur musunuz birde şu an ağlıyorum akşam yemeği yemiycem iştahım kaçtı eşimle ufak bi sorunumuz var ama şu an acayip moralim sıfır çok mutsuzum canım sıkkın
Ah canım üzülme bozma moraliniMotivasyonumu nasıl artırabilirim bana biraz yardımcı olur musunuz birde şu an ağlıyorum akşam yemeği yemiycem iştahım kaçtı eşimle ufak bi sorunumuz var ama şu an acayip moralim sıfır çok mutsuzum canım sıkkın
Nice guzel yaşları olsun canim. Sen kendini biliyorsun kacamaginida telafi edersin. Hayatımızda hic kaçamak yapmayacak değiliz sonuçta.Merhabalar hanımlarrr
İnşallah herkes için herşey yolundadır .
Bugün büyük kızımın doğumgünü . Babamla kardeşim geldi İstanbul'dan. Bugün kaçamak günü oldu sanırım. Pasta börek fln derken azıcık bozuldu diyetim. Ama pazartesiden itibaren tekrar tam gaz diyete geri döneceğim. Kaptanım @Hepfitim ceza vereceğim kendime kesinlikle.... Artık doğumgünü sezonu kapanmış bulunuyor . Aralığa kadar kutlama yok. İnşallah hedefime bu süreçte ulaşacağıma inanıyorum
Dönem dönem hepimiz sıkıntıları yaşıyoruz canim eşinle sakinleşince konuşup çözebilirsiniz probleminizi. Sikinti yapıp hayatı ikinizede zehir etmeyin.Motivasyonumu nasıl artırabilirim bana biraz yardımcı olur musunuz birde şu an ağlıyorum akşam yemeği yemiycem iştahım kaçtı eşimle ufak bi sorunumuz var ama şu an acayip moralim sıfır çok mutsuzum canım sıkkın
Sağol canm evet regl ağrısı benim sadece ilk gun degil son güne kadar agri olur dönem dönem çok degisikGeçmiş olsun canım regl ağrısı mi eğer oysa çok iyi anlıyorum halinden ilk gün ben de kötü oluyorum şu torbaları battaniyeler asabiyette oluyor haliyle.terör estiriyorum evde
Çok merak ettim listeyiBir arkadaşım diyetisyene gidiyor ve iki hafta kilo vermesi durmuştu.Aslinda durmadı da gram gram veriyordu.Diyetisyen vücudun diyete alıştı diye şok diyet vermiş iki gün çok çok az yedi detoks gibi kalan 5 günü de diğer günlerden daha azdı.Bir haftada 2 kilo verdiYarından itibaren ben de o listeyi uygulayacağını bakalım ben de nasıl etki edecek ?Onun kadar olacağını düşünmüyorum çünkü o yemeklerini 1 kaşık yağla yapıyor ben o kadar yağ kullansam evde isyan çıkar
Canım kas ağrısı ise cok normal kaslarinin çalıştığını gösterir ama bel boyun gibi yerlerde acı hissediyorsan acitmis olabilirsin. Kas ağrısı mesela bacak çalıştıktan sonra klozette oturmakta zorluk yaşamak ❤❤❤❤❤
Merhaba canm insallah devam ettirirsinMerhabalar kizlar sabah kalkıp işlerimi halledip kızımı parka götürdüm şimdi spora başlıyorum.bakalim.21 gun yapacagim insallah.
Canm kızımın doğum günü kutlu olsun. Zaten kacamak yaptım bunu da yiyim demedigim sürece o kaçamağı telafi edebilirsin sıkma canini❤Merhabalar hanımlarrr
İnşallah herkes için herşey yolundadır .
Bugün büyük kızımın doğumgünü . Babamla kardeşim geldi İstanbul'dan. Bugün kaçamak günü oldu sanırım. Pasta börek fln derken azıcık bozuldu diyetim. Ama pazartesiden itibaren tekrar tam gaz diyete geri döneceğim. Kaptanım @Hepfitim ceza vereceğim kendime kesinlikle.... Artık doğumgünü sezonu kapanmış bulunuyor . Aralığa kadar kutlama yok. İnşallah hedefime bu süreçte ulaşacağıma inanıyorum
Sagol canm❤Geçmiş olsun canım ihmal etme
Sagol canm❤çok geçmiş olsun
Kolay gelsin canmBugün misafirlerim var sabahtan beri fazla giremedim
Canım sorun her ne ise sıkma canını evlilikler böyle illaki oluyor tatsızlıklar uzamaz inşallah. Yemek konusunda da bu saatlerde yiyebilen aslında senin için iyi olur akşam geç saatte acıkıp kan şekerin düşebilir bu sefer de yanlış şeylere saldırabilirsinMotivasyonumu nasıl artırabilirim bana biraz yardımcı olur musunuz birde şu an ağlıyorum akşam yemeği yemiycem iştahım kaçtı eşimle ufak bi sorunumuz var ama şu an acayip moralim sıfır çok mutsuzum canım sıkkın
Valla tam isabet bildin yaşadığım zorluğuSağol canm evet regl ağrısı benim sadece ilk gun degil son güne kadar agri olur dönem dönem çok degisik
Çok merak ettim listeyi
Canım kas ağrısı ise cok normal kaslarinin çalıştığını gösterir ama bel boyun gibi yerlerde acı hissediyorsan acitmis olabilirsin. Kas ağrısı mesela bacak çalıştıktan sonra klozette oturmakta zorluk yaşamak ❤❤❤❤❤
Merhaba canm insallah devam ettirirsin
Canm kızımın doğum günü kutlu olsun. Zaten kacamak yaptım bunu da yiyim demedigim sürece o kaçamağı telafi edebilirsin sıkma canini❤
Sagol canm❤
Sagol canm❤
Kolay gelsin canm
Canım sorun her ne ise sıkma canını evlilikler böyle illaki oluyor tatsızlıklar uzamaz inşallah. Yemek konusunda da bu saatlerde yiyebilen aslında senin için iyi olur akşam geç saatte acıkıp kan şekerin düşebilir bu sefer de yanlış şeylere saldırabilirsinmotivasyona gelince zamanla kendindeki incelemeyi eksileri gördükçe kendin kazanacaksın o motivasyonu emin ol ❤
Harikasın canım yaaaa. Vallahi heves ettim sana benim öğle öğünüm çok sağlıksız oldu .Sabah 1 yumurta bol yeşillik domates salatalik.peynir
Ara 1 sade kahve
Aksam.enginar yemegi ve yogurtHepfitim gunu kapatacagim bu şekild e.
Tamam canm güzelDidem fitness a başladım.35 dk 105 puan i ve 15 dk.leslie 45 puan toplam.150 puan@Titizz1
Afiyet olsun canm güzel menü olmuşSabah 1 yumurta bol yeşillik domates salatalik.peynir
Ara 1 sade kahve
Aksam.enginar yemegi ve yogurtHepfitim gunu kapatacagim bu şekild e.
Est. Kendi çapımda yaşadıklarımValla tam isabet bildin yaşadığım zorluğueee tecrübe konuşuyor doğru kişiye sormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?