Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya spordu çocukdu derken o saate kalıyo hep benim içinde iyi oluyo iki öğün yediğim için ara öğüne bulaşmıyorum hiç yani Karatay diyeti gibi yapmaya çalışıyorum
Aynen canm dayanabiliyorsan iyi aslında
sağol kaptanım bakalım bakalım....

inşallah canım ya gitsin yarın tartım vereceğiz
Gider canım stres olmayalım yeter ki ben hep stres yüzünden cuma görmem gereken eksiyi cts goruyorumgörüyorum

Afiyet olsun puan olarak ne kadar az dimi adım sayısı aslında güzel. Adım sayın gün içindeki mi canım gün içinde hareketlisin sanırım

kızlar ben 56 kiloyum 1.64 boyundayım ve polikistik overim. bu otomatikman insülin direnci yaratıyor. benim İnsülün 7 ve homa ır 1,7
doktor bir şey demedi ama yazdıklarınızı okuyunca bende de hafif var sanki ha? karbonhidratı hayatımdan çıkardım ve de şekeri.. öneriniz var mı?

Afiyet olsun puan olarak ne kadar az dimi adım sayısı aslında güzel. Adım sayın gün içindeki mi canım gün içinde hareketlisin sanırım
Evet ben çok fazla koşturuyorum gün içinde akşama spor yapacak mecalim kalmıyor Adım sayım yoğunluğa göre 7000 - 11000 aralığında

T Titizz1 Hepfitim Saat 11:45 Kahvaltım ⬇ peynirin yarısını yiyebildim zeytin de 2 tane yedim.

Saat 13:30 yeşil çay

Saat 15:15 şekersiz türk kahvesi

Saat 17:05 Akşam yemeğim

3 kepçe yeşil mercimek yemeği

1 kase ev yoğurdu

1 çorba kaşığı zeytinyağlı limonlu TUZSUZ mevsim salata.

3litre su tamamlanacak.

Harika canm afiyet olsun
Bu arada 2 yumurta mi var kahvaltıda

İyi akşamlar dünkü menüyü yazmadım daha doğrusu yazamadım elim varmadi çünkü dün bazı şeyler oldu hem menüyü yazayım hem anlatayım biraz uzun olacak kusura bakmayın
Sabah 07:30 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara 1 kayısı 2 çiğ badem
12:30 öğlen 1 kase kesme çorba ( daha çok nohutlarından yedim eristilerini ayıklamaya çalıştım )4 kaşık nohutlu sulu köfte + didiklenmiş tavuk göğsünden 2 çatal+ yarım dilim kek
Akşam işte dananın kuyruğunun koptuğu an.İkindiden sonra önce oğlumla ilgili sonra isimle ilgili üst üste 2 olumsuz olay yaşadım eve gittim yemek hazırdı ne olduğunu anlamadan kendimi ha bire yemek yerken buldum hem ağlıyor hem yiyordum resmen doyamadım midem bulanana kadar yedim sonrada yedigime üzüldüm mutsuzlugum iki kat ertti.hemen uyudum. Şok diyetten sonra tartıda müthiş şeyler görmüştüm çarşamba günü .4 günde 1 kilo 300 Gr vermiştim.ama bu sabah tartıldıgimda yine eksi vardı ama azdı.tabiki midem bir önceki akşamdan hala dopdoluydu hala da dolu.yarin ne olur bilemiyorum ama resmen kendi kendimi sabote ettim.şu an iyiyim moralim yerinde ama kendime çok kızıyorum.sabah o kadar tok uyandım ki Kahvaltı edemedim.İşte böyle arkadaşlar uzun uzun yazdım dertleşmek için
@Hepfitim T Titizz1

Son düzenleme:
Canım öncelikle afiyet olsun. Menünde cok aman aman kacamak yok keki de az yemissin bugün yapabilirsen az sporla yakabilirsin. Sorunlar da her neyse bir şekilde çözülüyor olan bizim moral bozuklugumuzu boğazımizi tutamamizla kalıyor zamanla aşacaksın bunu merak etme. Kendine de kızma bu kadar moralim düşerse eksi görmek zorlaşıyor tecrübe ile sabit. Sen bugün vicdanen kendini iyi hissetmek için az biraz mekik ya da farkli bi spor yap yarin da eksilerini göreceğiz

Saol canım ama akşam yediklerimi yazmadım yazsam inan elektrikli sandalye gelirdi çok kötüydü çokyaşadığım vicdan azabı bana yetti bir daha böyle birşey yapmam.oturur ağlarım ne böyle ya yiyerek unutmaya çalıştım resmen .bugün yatılı misafirlerim geliyor 5 gün bizdeler şu an tatlı yapiyorum ağzıma koymayacagim buna kararlıyım inşallah spor da yapabilirim

Anladım canm ben yazdın sanmıştım. Bozma gene de moralini kararlı olduktan sonra düzelir her şey kolay gelsin bu arada canm

Iyi akşamlar kızlar menüm
Sabah 10 3 yk yulaf lapası 1 fincan şekersiz çay salatalık domates
Ara 1 fincan türk kahvesi
Spordan sonra yarim bardak süt
Öğle 14.30 3 yk karabuğday haşlama 1 küçük kutu ton balığı
Ara 1 neskafe
Akşam 18.40 2 yk karabugday haşlama 2 yk yoğurtla biraz pulbiber ektim 1 tatli kaşığı kısır
Şu 1.5 Hepfitim
Acıkırsam yeşil cay içeceğim

@olvidos canım nasıl gidiyor memeden ayırma işleri. Ya bende ramazan gelecek bu sene tutayım diye kessem mi diyorum ya da kesmesem 24 aya tamamlasam zaten süt olmayacaktır geceleri gündüzleri kendime mi eziyet etmiş olurum. Su an 22 aylık olacak ne yapacagimi bilmiyorum gözüm korkuyor geceleri emmeden uyumuyor kıyameti koparıyor vallahi cok sıkıntılı ya.

Ben de 21 aylıkken kesmistim hep icimde vicdan azabı kaldı acaba 3 ay daha emzirsemiydim diye

Bu arada canım kesersen mutlaka yavaş yavaş kes.bana hep birden kesmem söylendi pek arastirmadım da kahve sürdüm göğüslerime çocuk tiksindi ama doğru yapmamışım.Meme sağlığı açısından zamana yayarak bırakmak daha doğruymuş.İlerleyen zamanlarda kist vb.oluşuyormus .Benim şu an iki göğsümde de kist var sebebi bu olmayabilir ama yine de tedbirli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…