Bence de edelimtamamdır deneyeceğim
tamammm :) yarın özelden grup açarım dua için :kk200:
tamamdır aklımdasınn
Galiba canım eskiden daha cok yapıyordum günlük 1000 puana yakin spor yapıyordum bu azaltmis halimAman Allahım bu ne ya kanım fazla demiştin değil mi ondan bu enerji bence
tamamdır deneyeceğim
tamammm :) yarın özelden grup açarım dua için :kk200:
Oyle bir sey mi oluyormuş ne guzel
tamamdır aklımdasınn
1 bucuk saat falan canm yürüyüşu saymazsak. Ders çalışmaya başlamadan önce daha fazla yapardım artik vakit sıkıntım varMaşallah canımsüpersin Ne yaptın sen böyle kaç saat spor yaptın
Afiyet olsun canımT Titizz1Hepfitim Saat 11:45 Kahvaltım ⬇ peynirin yarısını yiyebildim zeytin de 2 tane yedim.
Eki Görüntüle 2259978
Saat 13:30 yeşil çay
Saat 15:15 şekersiz türk kahvesi
Saat 17:05 Akşam yemeğim
3 kepçe yeşil mercimek yemeği
1 kase ev yoğurdu
1 çorba kaşığı zeytinyağlı limonlu TUZSUZ mevsim salata.
3litre su tamamlanacak.
Canım benim böyle yaparak kendine zarar verirsin en baştaİyi akşamlar dünkü menüyü yazmadım daha doğrusu yazamadım elim varmadi çünkü dün bazı şeyler oldu hem menüyü yazayım hem anlatayım biraz uzun olacak kusura bakmayın
Sabah 07:30 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara 1 kayısı 2 çiğ badem
12:30 öğlen 1 kase kesme çorba ( daha çok nohutlarından yedim eristilerini ayıklamaya çalıştım )4 kaşık nohutlu sulu köfte + didiklenmiş tavuk göğsünden 2 çatal+ yarım dilim kek
Akşamişte dananın kuyruğunun koptuğu an.İkindiden sonra önce oğlumla ilgili sonra isimle ilgili üst üste 2 olumsuz olay yaşadım eve gittim yemek hazırdı ne olduğunu anlamadan kendimi ha bire yemek yerken buldum hem ağlıyor hem yiyordum resmen doyamadım midem bulanana kadar yedim sonrada yedigime üzüldüm mutsuzlugum iki kat ertti.hemen uyudum. Şok diyetten sonra tartıda müthiş şeyler görmüştüm çarşamba günü .4 günde 1 kilo 300 Gr vermiştim.ama bu sabah tartıldıgimda yine eksi vardı ama azdı.tabiki midem bir önceki akşamdan hala dopdoluydu hala da dolu.yarin ne olur bilemiyorum ama resmen kendi kendimi sabote ettim.şu an iyiyim moralim yerinde ama kendime çok kızıyorum.sabah o kadar tok uyandım ki Kahvaltı edemedim.İşte böyle arkadaşlar uzun uzun yazdım dertleşmek için
@Hepfitim T Titizz1
Süper canım Afiyet olsunIyi akşamlar kızlar menüm
Sabah 10 3 yk yulaf lapası 1 fincan şekersiz çay salatalık domates
Ara 1 fincan türk kahvesi
Spordan sonra yarim bardak süt
Öğle 14.30 3 yk karabuğday haşlama 1 küçük kutu ton balığı
Ara 1 neskafe
Akşam 18.40 2 yk karabugday haşlama 2 yk yoğurtla biraz pulbiber ektim 1 tatli kaşığı kısır
Şu 1.5Hepfitim
Acıkırsam yeşil cay içeceğim
Canım 1.5 yaştan sonrası artık cocuk sadece alışkanlık kazanıp bağımlı oluyormuş ve süt kaliteli olmuyormuş@olvidos canım nasıl gidiyor memeden ayırma işleri. Ya bende ramazan gelecek bu sene tutayım diye kessem mi diyorum ya da kesmesem 24 aya tamamlasam zaten süt olmayacaktır geceleri gündüzleri kendime mi eziyet etmiş olurum. Su an 22 aylık olacak ne yapacagimi bilmiyorum gözüm korkuyor geceleri emmeden uyumuyor kıyameti koparıyor vallahi cok sıkıntılı ya.
Güzel canım Afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar, bugünkü menüm,
Sabah 8.30-1 dilim tb ekmeği ile beyaz peynirli sandviç, şekersiz kahve
10.30- yeşilçay, 1 fındık 1 ceviz
12:00-işyerinde kase güveçte buğdaylı tavuklu bi yemek vardı onun üçtebirini yedim, zeytinyağlı ayvalı kereviz,salata ve elmalı çilekli yoğurt(hazır değil)
16:00 yoğurtlu semizotu haşlanmış yeşil mercimek
21:00 sade soda
Su 2,5 litreyi geçti.Hepfitim
Afiyet olsun canım menü güzeliyi akşamlar
sabag
yulaf süt tarçın, azıcık kakao serptim
öğle
ton balıklı salata
ara
sade türk kahvesi 2 parça çikolata
akşam sulu köfte+ yarım pilav
bide sonra sade çay içtim
Afiyet olsun canım güzelBugünkü menüm
Kahvaltı 07:30 yarım yumurta ( birşey yiyemedim canım istemedi)
10:30 ara : 1 kayısı yeşil çay
12:30 1 ( küçük) tonbalıgi + 3 kaşık kabaklı maş fasülyeli salata
18:00 akşam yemeği : 5 tane lahana sarması ( boyutları ufaktı)+ 3 kaşık yoğurt
1 litre su ama buçuk daha içecegim
Hepfitim T Titizz1
( Tatlı yaparken eski alışkanlıktan kaynaklanıyor muhalkebinin dibini sıyırdım 2 defa ama gerçekten unutuyorum oruçta oluyor ya hani )
Evet her zaman 2 yumurta çünkü ekmek tüketmiyorum daha tok tutucu olsun diye öyle yiyorumHarika canm afiyet olsun
Bu arada 2 yumurta mi var kahvaltıda
Canım planlı yapmak en güzeli bu şekilde devam et lütfenBu arada belirtmek istiyorum ki bu benim spor listem oldu artık hergün bunları yapmaya çalışıyorum tamamladıktan sonra gece paylaşımı yapıyorum lütfen beni yanlış anlamayın hergün aynı diye dikkatinizi çekebilirse diye açıklama yapmak istedim kendime bu spor listesini rutin edindim T Titizz1Hepfitim
Afiyet olsun canım
Canım benim böyle yaparak kendine zarar verirsin en başta
Çünkü hicbir mide kendi ihtiyacından fazlasını hazmedemez
Bu tür sorunlarda mutfağın önünden bile geçme
Çok iyi bilirim bu hâli
Inşallah sıkıntıların feraha ulaşır ❤❤
Süper canım Afiyet olsun
Sağol canm
Canım 1.5 yaştan sonrası artık cocuk sadece alışkanlık kazanıp bağımlı oluyormuş ve süt kaliteli olmuyormuş
Uzmanlar 1.5 yaş sonrası biraktirmayi öneriyor
Ya canm bende 2yi tamamlamak iyi diye duyuyorum hep bide ayet vardi sanırım emzirmekle ilgili 24 ay hakki diye. Acaba hakkına girer miyim korkusu var o yüzden
Güzel canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım menü güzel
Pilavı listeye girdiğinde persembe tuketmemeye calis siskinlik yapip tartida etkiliyor cunku
Afiyet olsun canım güzel
Sadece kahvaltı öksüz kalmış
2den fazla gibi geldi de canm ondan sordumEvet her zaman 2 yumurta çünkü ekmek tüketmiyorum daha tok tutucu olsun diye öyle yiyorum
Çok geçmiş olsun canm zordur kucak istemesi tabiİyi geceler herkese bizde avm dolaşıp geldik ama çocuk baya yordu arabasından inip kucağıma gelmek istedi belim sırtım feci ağrıyo fıtıkları zorladı zillişu an emziriyorum uyumaya gayret ediyoruz
Harikasın canmBugün ki sporum: 18 Nisan Perşembe
T Titizz1Hepfitim
30 dakika Leslie: 90 puan
200 tane kol: 80 puan
200 tane sağ-sol bacak: 80 puan
70 tane sağ-sol kalça: 28 puan
100 tane sağ yan taraf: 20 puan
70 tane sol yan taraf: 14 puan
200 tane twist: 80 puan
100 tane russian twist: 40 puan
100 tane iç bacak: 40 puan
70 tane sağ basen: 14 puan
30 tane sol basen: 6 puan
Toplam: 492 puan
Canım bende bu şekilde yapıyorum zaten her gün tek tek yaptığını yazmak yoruyor insani bilirim.bende kolay olsun diye liste yaptım içlerinden yaptıklarımı işaretliyorum kopyala yapıştır yapıyorum . Hatta 2.listem bile olduBu arada belirtmek istiyorum ki bu benim spor listem oldu artık hergün bunları yapmaya çalışıyorum tamamladıktan sonra gece paylaşımı yapıyorum lütfen beni yanlış anlamayın hergün aynı diye dikkatinizi çekebilirse diye açıklama yapmak istedim kendime bu spor listesini rutin edindim T Titizz1Hepfitim
Afiyet olsun canm cok etkileyeceğini sanmiyorumSelammmm, iyi akşamlar herkese
Bugün pek gelemedim, çocukluk arkadaşımın kına gecesi vardı
Bol kurt dökmeli bi geceydi
Hemen menümü yazayım;
9:30 Karatay kahvaltı
14:00 1 kupa kahve, fıstık
20:30 kavurma ve salata( pilav yemedim)
2 lt su
Kına yemekliydi. Bunları yiyebildim. İnşallah kavurma yarın artı gelmez
Hepfitim T Titizz1
tamam kaptanım:))) tüketmemAfiyet olsun canım
Canım benim böyle yaparak kendine zarar verirsin en başta
Çünkü hicbir mide kendi ihtiyacından fazlasını hazmedemez
Bu tür sorunlarda mutfağın önünden bile geçme
Çok iyi bilirim bu hâli
Inşallah sıkıntıların feraha ulaşır ❤❤
Süper canım Afiyet olsun
Canım 1.5 yaştan sonrası artık cocuk sadece alışkanlık kazanıp bağımlı oluyormuş ve süt kaliteli olmuyormuş
Uzmanlar 1.5 yaş sonrası biraktirmayi öneriyor
Güzel canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım menü güzel
Pilavı listeye girdiğinde persembe tuketmemeye calis siskinlik yapip tartida etkiliyor cunku
Afiyet olsun canım güzel
Sadece kahvaltı öksüz kalmış
Süperiz değil mi ya2den fazla gibi geldi de canm ondan sordum
Çok geçmiş olsun canm zordur kucak istemesi tabi
Harikasın canm
Canım bende bu şekilde yapıyorum zaten her gün tek tek yaptığını yazmak yoruyor insani bilirim.bende kolay olsun diye liste yaptım içlerinden yaptıklarımı işaretliyorum kopyala yapıştır yapıyorum . Hatta 2.listem bile oldu
Afiyet olsun canm cok etkileyeceğini sanmiyorum
İnşaallah kaptanımCanım planlı yapmak en güzeli bu şekilde devam et lütfen
TeşekkürlerGünaydınnnnn, harikasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?