- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
19 aylık benim bebeğimSenin bebek kaç aylık canim
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın tatlım ❤
Afiyet olsun çok güzel
Canım şimdi söyle bisey var
Bu tarz yersen de ölçülü olmak şartıyla verirsin
Ama bian önce bitirip rahat etmek istemez misin
Ben baslayali 1 seneyi gecti ve hâlâ 10 kilom var doğal olarak çok sıkıldım
O yüzden sizler cabuk kurtulun istiyorum
Birde 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor
Pilav desen zaten buğday dan ondan pay biç
Günaydın tatlım ❤
Harika canım Afiyet olsun
Süpersin valla ben de kahvaltımı yeni yedim birazdan kalkıp başlıycam işlereÇamaşırları katladım yenileri asicam banyoyu yıkadim mutfağım tamam bi süpürge kaldi o da cocugun uykusu gelecek gibi uyaninca yaparim belki. Tek eksiğim öğle ne yiyecegim kaldı hic fikrim yok bugün için gene. Akşama kısır yapicam eşime ama benim öğlene bisey bulmam lazım. Karabuğday geldi aklima simdi yanina da ton balığı mi açsamcocuk uyurken bisey yapamıyorum mutfakta uyanıyor hemen o yüzden uyanana kadar yaptığım kar
Ben sabah ac karnına hayatta yapamam sporumu canm zaten çocuktan dolayı imkansız o bende öğlen uyudugunda yapıyorum:)
Afiyet olsum canm güzel menü:)
Harikasın masallah canm
Süpersin canm bu hafta mezuniyet geliyor galiba
bu fazla spor ödem yaptı galiba banaBen sabah ac karnına hayatta yapamam sporumu canm zaten çocuktan dolayı imkansız o bende öğlen uyudugunda yapıyorum:)
Afiyet olsum canm güzel menü:)
Harikasın masallah canm
Süpersin canm bu hafta mezuniyet geliyor galiba
Oo baya geç yapmışsın kahvaltiyi canmSüpersin valla ben de kahvaltımı yeni yedim birazdan kalkıp başlıycam işlere
O zaman bugün kuru kayısı falan ye canm yarına düzelir belkiİnşallah ağzından bal akıyor balll ama kabızım ya gelmez heralde.
Canım sporla o kadar artı gelmesi zor biraz da acaba suyu mu fazla içtin akşam?bu fazla spor ödem yaptı galiba bana...sabah bir önceki güne göre +800 ile uyandım
evet normale göre fazla içtim suyu... ama su bu neticede yaaaCanım sporla o kadar artı gelmesi zor biraz da acaba suyu mu fazla içtin akşam?
Canım illaki suyun etkisi varbu fazla spor ödem yaptı galiba bana...sabah bir önceki güne göre +800 ile uyandım
Canım karbon işlenmiş gıda kızartma fast food aşırı şekerden uzak tut yeterkızlar bir kaç gündür 15 yaşındaki kızım da diyete başladı. göbeği poposu kocaman olmuş diye canı sıkıldı. beraber spor ve diyet yapacağız. tabi o gelişme çağında olduğundan sadece abur cubur ve karbonhidratı azaltıyoruz.
sizin önerileriniz olur mu bana bu konuda?
kızım 15 yaşında 163 cm ve 73 kiloetli butlu bir tosun paşa
Akşam saatlerinde cok içmek sabah arto gösteriyor epey canm ama ertesi güne anlarsın sudansa gider zatenevet normale göre fazla içtim suyu... ama su bu neticede yaaa
Evet kaptanım. Bugün spora gideceğim.Merhaba canm afiyet olsun börek olmamış sporla telafi erebilirsin bugün yapabilirsen
Harika o zama canmEvet kaptanım. Bugün spora gideceğim.
Ya spordu çocukdu derken o saate kalıyo hep benim içinde iyi oluyo iki öğün yediğim için ara öğüne bulaşmıyorum hiç yani Karatay diyeti gibi yapmaya çalışıyorumOo baya geç yapmışsın kahvaltiyi canm
O zaman bugün kuru kayısı falan ye canm yarına düzelir belki
tamam inşaallah teşekkür ederimTabi ki paylaş canım
Ama akşam yine hepsini toptan yükle
sağol kaptanım bakalım bakalım....Canım illaki suyun etkisi var
Ödem de olabilir
Canım karbon işlenmiş gıda kızartma fast food aşırı şekerden uzak tut yeter
Ekmegi tb yesin
inşallah canım ya gitsin yarın tartım vereceğizAkşam saatlerinde cok içmek sabah arto gösteriyor epey canm ama ertesi güne anlarsın sudansa gider zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?