Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

19 aylık benim bebeğim

Çamaşırları katladım yenileri asicam banyoyu yıkadim mutfağım tamam bi süpürge kaldi o da cocugun uykusu gelecek gibi uyaninca yaparim belki. Tek eksiğim öğle ne yiyecegim kaldı hic fikrim yok bugün için gene. Akşama kısır yapicam eşime ama benim öğlene bisey bulmam lazım. Karabuğday geldi aklima simdi yanina da ton balığı mi açsam cocuk uyurken bisey yapamıyorum mutfakta uyanıyor hemen o yüzden uyanana kadar yaptığım kar

Süpersin valla ben de kahvaltımı yeni yedim birazdan kalkıp başlıycam işlere

İnşallah ağzından bal akıyor balll ama kabızım ya gelmez heralde.

bu fazla spor ödem yaptı galiba bana ...sabah bir önceki güne göre +800 ile uyandım

kızlar bir kaç gündür 15 yaşındaki kızım da diyete başladı. göbeği poposu kocaman olmuş diye canı sıkıldı. beraber spor ve diyet yapacağız. tabi o gelişme çağında olduğundan sadece abur cubur ve karbonhidratı azaltıyoruz.
sizin önerileriniz olur mu bana bu konuda?
kızım 15 yaşında 163 cm ve 73 kilo etli butlu bir tosun paşa

bu fazla spor ödem yaptı galiba bana ...sabah bir önceki güne göre +800 ile uyandım
Canım illaki suyun etkisi var
Ödem de olabilir
Canım karbon işlenmiş gıda kızartma fast food aşırı şekerden uzak tut yeter
Ekmegi tb yesin

Merhaba canm afiyet olsun börek olmamış sporla telafi erebilirsin bugün yapabilirsen

Canım illaki suyun etkisi var
Ödem de olabilir

Canım karbon işlenmiş gıda kızartma fast food aşırı şekerden uzak tut yeter
Ekmegi tb yesin
sağol kaptanım bakalım bakalım....
Akşam saatlerinde cok içmek sabah arto gösteriyor epey canm ama ertesi güne anlarsın sudansa gider zaten
inşallah canım ya gitsin yarın tartım vereceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…