Bilmoyordum canm iyi ki söyledin zaten birden kesemem gibi baya bağlı memeye sadece gündüzleri keserim gece devam ederim belki. O zaman simdi başlasam ramazana kadar alışır belki dimiBu arada canım kesersen mutlaka yavaş yavaş kes.bana hep birden kesmem söylendi pek arastirmadım da kahve sürdüm göğüslerime çocuk tiksindi ama doğru yapmamışım.Meme sağlığı açısından zamana yayarak bırakmak daha doğruymuş.İlerleyen zamanlarda kist vb.oluşuyormus .Benim şu an iki göğsümde de kist var sebebi bu olmayabilir ama yine de tedbirli olmak lazım.
Mantıklı canm yapabilirim böyleBen de yemek yemiyor diye kesmistim .O kadar çok bağlıysa yavaş yavaş bırak o zaman sadece gündüzleri ya da sadece geceleri şeklinde
Afiyetolsun canm güzel ❤İyi akşamlar hanımlar, bugünkü menüm,
Sabah 8.30-1 dilim tb ekmeği ile beyaz peynirli sandviç, şekersiz kahve
10.30- yeşilçay, 1 fındık 1 ceviz
12:00-işyerinde kase güveçte buğdaylı tavuklu bi yemek vardı onun üçtebirini yedim, zeytinyağlı ayvalı kereviz,salata ve elmalı çilekli yoğurt(hazır değil)
16:00 yoğurtlu semizotu haşlanmış yeşil mercimek
21:00 sade soda
Su 2,5 litreyi geçti.Hepfitim
Afiyet olsun canm çikolata ve pilav bugün olmasaymış daha iyi olabilirmiş ama çikolata neyse ki az bitterdir insallah❤iyi akşamlar
sabag
yulaf süt tarçın, azıcık kakao serptim
öğle
ton balıklı salata
ara
sade türk kahvesi 2 parça çikolata
akşam sulu köfte+ yarım pilav
bide sonra sade çay içtim
Çok güzel canm ❤
İyi akşamlar dünkü menüyü yazmadım daha doğrusu yazamadım elim varmadi çünkü dün bazı şeyler oldu hem menüyü yazayım hem anlatayım biraz uzun olacak kusura bakmayın
Sabah 07:30 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara 1 kayısı 2 çiğ badem
12:30 öğlen 1 kase kesme çorba ( daha çok nohutlarından yedim eristilerini ayıklamaya çalıştım )4 kaşık nohutlu sulu köfte + didiklenmiş tavuk göğsünden 2 çatal+ yarım dilim kek
Akşamişte dananın kuyruğunun koptuğu an.İkindiden sonra önce oğlumla ilgili sonra isimle ilgili üst üste 2 olumsuz olay yaşadım eve gittim yemek hazırdı ne olduğunu anlamadan kendimi ha bire yemek yerken buldum hem ağlıyor hem yiyordum resmen doyamadım midem bulanana kadar yedim sonrada yedigime üzüldüm mutsuzlugum iki kat ertti.hemen uyudum. Şok diyetten sonra tartıda müthiş şeyler görmüştüm çarşamba günü .4 günde 1 kilo 300 Gr vermiştim.ama bu sabah tartıldıgimda yine eksi vardı ama azdı.tabiki midem bir önceki akşamdan hala dopdoluydu hala da dolu.yarin ne olur bilemiyorum ama resmen kendi kendimi sabote ettim.şu an iyiyim moralim yerinde ama kendime çok kızıyorum.sabah o kadar tok uyandım ki Kahvaltı edemedim.İşte böyle arkadaşlar uzun uzun yazdım dertleşmek için
@Hepfitim T Titizz1
Sağol canımBilmoyordum canm iyi ki söyledin zaten birden kesemem gibi baya bağlı memeye sadece gündüzleri keserim gece devam ederim belki. O zaman simdi başlasam ramazana kadar alışır belki dimi
Mantıklı canm yapabilirim böyle
Afiyetolsun canm güzel ❤
Afiyet olsun canm çikolata ve pilav bugün olmasaymış daha iyi olabilirmiş ama çikolata neyse ki az bitterdir insallah❤
Çok güzel canm ❤
bitter değildi valla sütlüydüBilmoyordum canm iyi ki söyledin zaten birden kesemem gibi baya bağlı memeye sadece gündüzleri keserim gece devam ederim belki. O zaman simdi başlasam ramazana kadar alışır belki dimi
Mantıklı canm yapabilirim böyle
Afiyetolsun canm güzel ❤
Afiyet olsun canm çikolata ve pilav bugün olmasaymış daha iyi olabilirmiş ama çikolata neyse ki az bitterdir insallah❤
Çok güzel canm ❤
amin inşallah allah arkadaşımızın da bizim de gönlümüze ferahlık verir.Canım işte bu duygusal açlık oluyor, canını sıkan durum karşısında yiyerek mutlu olma çabası ya da hırsını yiyerek çıkartma da diyebiliriz. Seni çok iyi anlıyorum. Ama farkına varmış olman çok iyi bundan sonra bu gibi durumlarda mutfağa girmek yapacağın en son şey olsun. Zihnini başka şeye yöneltmeye çalış, kitap okumak olabilir, müzik dinlemek ya da spor yapma imkanın varsa ya da seni mevcut sorundan uzaklaştıracak herhangi bişey. Çok iyi anlıyorum çünkü evlendikten sonra tüm kilomu bu şekilde aldım benartık öyle yapmamaya çalışıyorum, sen de dikkat et. Üzüldüğün şeyler inşallah düzelir ve herşey yoluna girer
Anladım canm hurma ya da kayısı alabilirsin bu durumlarda ya da tarçınlı sütbitter değildi valla sütlüydüama regl olucam bastıramıyorum canım tatlı istiyo.
Edelim edelim ne güzelamin inşallah allah arkadaşımızın da bizim de gönlümüze ferahlık verir.
yarın kandil birbirimize dua edelim mi :kalp:
Teşekkür ederim ne güzel ifade ettin duygusal açlık diye evet bedenim gerçekten ihtiyacı yoktu ilk lokmalarda doymustum bile sanki yerken hırsını cikarıyordum.üniversitedeyken bir sınavdan kötü alınca hemen markete gider çantamı çeşit çeşit çikolatalarla doldururdum ama bu seferki daha iğrencti. Dediğin gibi farkına vardım hatamın çok şükürCanım işte bu duygusal açlık oluyor, canını sıkan durum karşısında yiyerek mutlu olma çabası ya da hırsını yiyerek çıkartma da diyebiliriz. Seni çok iyi anlıyorum. Ama farkına varmış olman çok iyi bundan sonra bu gibi durumlarda mutfağa girmek yapacağın en son şey olsun. Zihnini başka şeye yöneltmeye çalış, kitap okumak olabilir, müzik dinlemek ya da spor yapma imkanın varsa ya da seni mevcut sorundan uzaklaştıracak herhangi bişey. Çok iyi anlıyorum çünkü evlendikten sonra tüm kilomu bu şekilde aldım benartık öyle yapmamaya çalışıyorum, sen de dikkat et. Üzüldüğün şeyler inşallah düzelir ve herşey yoluna girer
Edelim tabi çok güzel oluramin inşallah allah arkadaşımızın da bizim de gönlümüze ferahlık verir.
yarın kandil birbirimize dua edelim mi :kalp:
En önemlisi bu, farkında olmakTeşekkür ederim ne güzel ifade ettin duygusal açlık diye evet bedenim gerçekten ihtiyacı yoktu ilk lokmalarda doymustum bile sanki yerken hırsını cikarıyordum.üniversitedeyken bir sınavdan kötü alınca hemen markete gider çantamı çeşit çeşit çikolatalarla doldururdum ama bu seferki daha iğrencti. Dediğin gibi farkına vardım hatamın çok şükür
Afiyet olsun canmBugünkü menüm
Kahvaltı 07:30 yarım yumurta ( birşey yiyemedim canım istemedi)
10:30 ara : 1 kayısı yeşil çay
12:30 1 ( küçük) tonbalıgi + 3 kaşık kabaklı maş fasülyeli salata
18:00 akşam yemeği : 5 tane lahana sarması ( boyutları ufaktı)+ 3 kaşık yoğurt
1 litre su ama buçuk daha içecegim
Hepfitim T Titizz1
( Tatlı yaparken eski alışkanlıktan kaynaklanıyor muhalkebinin dibini sıyırdım 2 defa ama gerçekten unutuyorum oruçta oluyor ya hani )
Aman Allahım bu ne ya kanım fazla demiştin değil mi ondan bu enerji benceHanımlar sporun dibine vurmaya çalıştığım bir günden selam
Sınav 20(8)•
Kol egzersizi 100 kere(20)•
Kol icin sınav 20 tane(8)•
4 kalca hareketi 1i 20 tekrar(8)•
1i 20ser sag sol bacak tekrar(16)•
1i 40ar sağ sol bacak tekrar(36)•
Kalça bacak squat 20 tekrar(8)•
Kalça sıkılasma 2 taraf 100ser tekrar(40)•
Oturarak bacak çalıştırma 100 tekrar(40)•
Ayakta bacak yan çalıştırma 20 sağ sol bacak(16)•
Yan çalıştırma 100 tekrar(40)•
Russian twist 100 kere (40)•
500 ic bacak top sıkma (100)•
2 Yan karin mekik 2 taraf 20ser(32)•
20 sag sol squat (8)•
4 farklı mekik 25er kez(40)•
30 mekik(12)•
45 dk tempolu yürüyüş (135)•
10 dk normal yürüyüş (20)•
3 alt karin mekik 50ser tekrar(60)•
Toplam puan:687 T Titizz1
Anladım canm hurma ya da kayısı alabilirsin bu durumlarda ya da tarçınlı süt
Edelim edelim ne güzel
Edelim tabi çok güzel olur
tamamdır deneyeceğim
tamammm :) yarın özelden grup açarım dua için :kk200:
tamamdır aklımdasınn
Maşallah canımHanımlar sporun dibine vurmaya çalıştığım bir günden selam
Sınav 20(8)•
Kol egzersizi 100 kere(20)•
Kol icin sınav 20 tane(8)•
4 kalca hareketi 1i 20 tekrar(8)•
1i 20ser sag sol bacak tekrar(16)•
1i 40ar sağ sol bacak tekrar(36)•
Kalça bacak squat 20 tekrar(8)•
Kalça sıkılasma 2 taraf 100ser tekrar(40)•
Oturarak bacak çalıştırma 100 tekrar(40)•
Ayakta bacak yan çalıştırma 20 sağ sol bacak(16)•
Yan çalıştırma 100 tekrar(40)•
Russian twist 100 kere (40)•
500 ic bacak top sıkma (100)•
2 Yan karin mekik 2 taraf 20ser(32)•
20 sag sol squat (8)•
4 farklı mekik 25er kez(40)•
30 mekik(12)•
45 dk tempolu yürüyüş (135)•
10 dk normal yürüyüş (20)•
3 alt karin mekik 50ser tekrar(60)•
Toplam puan:687 T Titizz1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?