Teşekkürler canım senin de çok güzel tebriklerGünaydın güncel kilom 67.3 geçen cuma 68.0 fark -700 gr
Muhteşem gidiyorsun hiç umutsuzluğa kapılma. Tebrik ederim.Hedefime 17 kilo var daha umutsuzluğa kapılıyorum becerebilir miyim beceremez miyim diye kara kara düşünüyorum
canım benim geçmiş olsun . inşallah gelip geçici bir şeydir. üzme kendini elimden bir şey gelirse yapmaya çalışayım. hangi şehirde oturuyordun kuzum?İyi akşamlar dünkü menüyü yazmadım daha doğrusu yazamadım elim varmadi çünkü dün bazı şeyler oldu hem menüyü yazayım hem anlatayım biraz uzun olacak kusura bakmayın
Sabah 07:30 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara 1 kayısı 2 çiğ badem
12:30 öğlen 1 kase kesme çorba ( daha çok nohutlarından yedim eristilerini ayıklamaya çalıştım )4 kaşık nohutlu sulu köfte + didiklenmiş tavuk göğsünden 2 çatal+ yarım dilim kek
Akşamişte dananın kuyruğunun koptuğu an.İkindiden sonra önce oğlumla ilgili sonra isimle ilgili üst üste 2 olumsuz olay yaşadım eve gittim yemek hazırdı ne olduğunu anlamadan kendimi ha bire yemek yerken buldum hem ağlıyor hem yiyordum resmen doyamadım midem bulanana kadar yedim sonrada yedigime üzüldüm mutsuzlugum iki kat ertti.hemen uyudum. Şok diyetten sonra tartıda müthiş şeyler görmüştüm çarşamba günü .4 günde 1 kilo 300 Gr vermiştim.ama bu sabah tartıldıgimda yine eksi vardı ama azdı.tabiki midem bir önceki akşamdan hala dopdoluydu hala da dolu.yarin ne olur bilemiyorum ama resmen kendi kendimi sabote ettim.şu an iyiyim moralim yerinde ama kendime çok kızıyorum.sabah o kadar tok uyandım ki Kahvaltı edemedim.İşte böyle arkadaşlar uzun uzun yazdım dertleşmek için
@Hepfitim T Titizz1
mikkemmmelGünaydınnn kızlar 61,5 geçn hafta şimdi 61,00 -500 gram hedefe az kaldı çok az
maşallah böyle gidersen 3 aya hepsi gider kuzum hadi olsun 4 ay. 4 ay dediğin nedir ki pat diye geçer gider. bu zaman yiyerek ve daha da kilo alarak da geçebilir ya da fit mi fit çıpçıtır olarak da .....hangisini seçeceğin senin elinde yılmak yol yola devam. bak benim gıdım gıdım gidiyor... ama sabrediyorum...Hedefime 17 kilo var daha umutsuzluğa kapılıyorum becerebilir miyim beceremez miyim diye kara kara düşünüyorum
canım bende aynı senin gibi düşündüğüm için kestim bir de dolu dolu emzirdim şimdiye kadar gözün korkmasın ilk gün biraz zor oluyor sonrası rahat oyalıyorsun bi şekilde ben bolca salatalık havuç gibi şeyler aldım sever onları bir de normal sütü seviyorsa işin daha rahat olur bir hafta oldu bizim atlattık şükür@olvidos canım nasıl gidiyor memeden ayırma işleri. Ya bende ramazan gelecek bu sene tutayım diye kessem mi diyorum ya da kesmesem 24 aya tamamlasam zaten süt olmayacaktır geceleri gündüzleri kendime mi eziyet etmiş olurum. Su an 22 aylık olacak ne yapacagimi bilmiyorum gözüm korkuyor geceleri emmeden uyumuyor kıyameti koparıyor vallahi cok sıkıntılı ya.
Teşekkür ederim fırsatım olmadı hesaplamaya bi dahaki sefere hesaplarımM Misslina_1 canm bu seferlik ben hesapladım puanını 151 bundan sonrakileri hesaplayarak yazarsin
Tebrikler kaptanımmmmGünaydın kızlar kilomu paylaşayım alıntıladım gelicem kahvaltidan sonra
Geçen hafta 52.9
Güncel 52.5
-400
Aşırı mutluyumHepfitim ❤
Teşekkür ederim arkadaşımMuhteşem gidiyorsun hiç umutsuzluğa kapılma. Tebrik ederim.
Ayy süpersin ya darısı başıma inşaallahGünaydın kızlar kilomu paylaşayım alıntıladım gelicem kahvaltidan sonra
Geçen hafta 52.9
Güncel 52.5
-400
Aşırı mutluyumHepfitim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?