Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım benim geçmiş olsun . inşallah gelip geçici bir şeydir. üzme kendini elimden bir şey gelirse yapmaya çalışayım. hangi şehirde oturuyordun kuzum?

Hedefime 17 kilo var daha umutsuzluğa kapılıyorum becerebilir miyim beceremez miyim diye kara kara düşünüyorum
maşallah böyle gidersen 3 aya hepsi gider kuzum hadi olsun 4 ay. 4 ay dediğin nedir ki pat diye geçer gider. bu zaman yiyerek ve daha da kilo alarak da geçebilir ya da fit mi fit çıpçıtır olarak da .....hangisini seçeceğin senin elinde yılmak yol yola devam. bak benim gıdım gıdım gidiyor... ama sabrediyorum...

canım bende aynı senin gibi düşündüğüm için kestim bir de dolu dolu emzirdim şimdiye kadar gözün korkmasın ilk gün biraz zor oluyor sonrası rahat oyalıyorsun bi şekilde ben bolca salatalık havuç gibi şeyler aldım sever onları bir de normal sütü seviyorsa işin daha rahat olur bir hafta oldu bizim atlattık şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…