- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Çok teşekkür ederim bana moral oldu yazdıkların inşaalllah pes etmiycem Allah’ın izniyle hep beraber bu yolda başarıya yürüyecezmaşallah böyle gidersen 3 aya hepsi gider kuzum hadi olsun 4 ay. 4 ay dediğin nedir ki pat diye geçer gider. bu zaman yiyerek ve daha da kilo alarak da geçebilir ya da fit mi fit çıpçıtır olarak da .....hangisini seçeceğin senin elinde yılmak yol yola devam. bak benim gıdım gıdım gidiyor... ama sabrediyorum...
Afiyet olsun canımSelammmm, iyi akşamlar herkese
Bugün pek gelemedim, çocukluk arkadaşımın kına gecesi vardı
Bol kurt dökmeli bi geceydi
Hemen menümü yazayım;
9:30 Karatay kahvaltı
14:00 1 kupa kahve, fıstık
20:30 kavurma ve salata( pilav yemedim)
2 lt su
Kına yemekliydi. Bunları yiyebildim. İnşallah kavurma yarın artı gelmez
Hepfitim T Titizz1
Harika canım
Harika canım Tebrik ederim ❤Günaydın güncel kilom 67.3 geçen cuma 68.0 fark -700 gr
Reglin şişlik etkisi olabilir canım
Aynen öyle canım ödem gidiyor
Canım istedikten sonra zor değil yapabilirsin kesinlikleHedefime 17 kilo var daha umutsuzluğa kapılıyorum becerebilir miyim beceremez miyim diye kara kara düşünüyorum
Harikasın canım Tebrik ederim ❤❤Günaydınnn kızlar 61,5 geçn hafta şimdi 61,00 -500 gram hedefe az kaldı çok az
Çok güzel canım Afiyet olsun
Tebrik ederim canımKilo bildirimimi de yapayım 85 kg 400 gram gitmiş sadece
Kesinlikle öyle canım önemli olan kurtulmak artıdan ❤❤❤cuma tartım sonucumu da yazayımHepfitim
geçen cuma 65,4
güncel 65,2
sadece -200
gitsin de dimi kaptanım
bu arada salıdan beri wc yok
Harikasın canım Tebrik ederim ❤❤❤❤Günaydın kızlar kilomu paylaşayım alıntıladım gelicem kahvaltidan sonra
Geçen hafta 52.9
Güncel 52.5
-400
Aşırı mutluyumHepfitim ❤
Niye ümitsizliğe kapılıyorsun müthişsin benceHedefime 17 kilo var daha umutsuzluğa kapılıyorum becerebilir miyim beceremez miyim diye kara kara düşünüyorum
Aynen canmSüperiz değil mi ya
Harika canm tebrikler
Harika canm tebrik ederimGünaydın güncel kilom 67.3 geçen cuma 68.0 fark -700 gr
Regliden kaynaklıdır canm olsun
Afiyet olsun at yemi gibi negüldüm ya
Çok iyi canm maşallah tebrik ederim
Elbette becereceksin canm umudunu yitirmeye sebep yok masallah ne güzel eksiler geldi bakHedefime 17 kilo var daha umutsuzluğa kapılıyorum becerebilir miyim beceremez miyim diye kara kara düşünüyorum
Oo harikasın canm tebriklerGünaydınnn kızlar 61,5 geçn hafta şimdi 61,00 -500 gram hedefe az kaldı çok az
Süt peynir yoğurt bu 3nden tiksiniyor canm nasil farkediyor bilmiyorum hicbir şekilde içeremiyorum o yüzden zor olacak benimki sankicanım bende aynı senin gibi düşündüğüm için kestim bir de dolu dolu emzirdim şimdiye kadar gözün korkmasın ilk gün biraz zor oluyor sonrası rahat oyalıyorsun bi şekilde ben bolca salatalık havuç gibi şeyler aldım sever onları bir de normal sütü seviyorsa işin daha rahat olur bir hafta oldu bizim atlattık şükür
Afiyet olsun canm spor da güzel menü de
Tamam canmTeşekkür ederim fırsatım olmadı hesaplamaya bi dahaki sefere hesaplarım
Olsun canm artı olmaktan iyidir tebrik ederimKilo bildirimimi de yapayım 85 kg 400 gram gitmiş sadece
Tebrikler canm olsuncuma tartım sonucumu da yazayımHepfitim
geçen cuma 65,4
güncel 65,2
sadece -200
gitsin de dimi kaptanım
bu arada salıdan beri wc yok
Teşekkür ederim canmTebrikler kaptanımmmm
Amin amin canm insallahAyy süpersin ya darısı başıma inşaallah
Olsun canm artı değilsin en azından
Afiyet olsun canım
Bence artı yapcak bir menü değil saatten dolayı biraz fark edebilir tabi
Harika canım
Hadi bakalım güzel eksiyle gelirsen haftaya listedesin ❤
Harika canım Tebrik ederim ❤
Reglin şişlik etkisi olabilir canım
Moral bozmak yok devam
Ay ne güldüm at yemi deyince
At gibi güçlü ve fit olucaz insallah ondan
Aynen öyle canım ödem gidiyor
Ama bu da bi başarı tebrik ederim ❤
Canım istedikten sonra zor değil yapabilirsin kesinlikle
Harikasın canım Tebrik ederim ❤❤
Çok güzel canım Afiyet olsun
Tebrik ederim canım
Hadi güzel bi eksiyle gir haftaya listeye
Kesinlikle öyle canım önemli olan kurtulmak artıdan ❤❤❤
Harikasın canım Tebrik ederim ❤❤❤❤
3.cuma giriyosun canımBu hafta girmem gerekmiyor kaptanım, bugün 2.cumam da☺
canım 1. gün biraz zor oluyor ama kararlı olacaksın sürekli oyunla oyala birde babası yada çevrende müsait birisi varsa dışarı gezmeye parka gönder iyice yorulsun evin içinde kalmayın sende dışarı çıkarabilirsinSüt peynir yoğurt bu 3nden tiksiniyor canm nasil farkediyor bilmiyorum hicbir şekilde içeremiyorum o yüzden zor olacak benimki sanki
Sıkıntı yok canımişten anca vakit buldum kilom 64.9
kaptanım sabah kalktım regl olmuşum bugün şişliğimi kendim bile farkediyorum pantolonumun düğmesi rahatsız ediyor aslında böyle değildi özür dilerim sabah çok bişey yememe rağmen hala karnım tıka basa tokmuş gibi şişkinlik hissediyorum
Sende öyle ama ben pes etmeye meyledersem diye korkuyorumNiye ümitsizliğe kapılıyorsun müthişsin bence
Tehlikeli açlıkBu saat oldu halen kahvaltı yapmadımalışverişe çıktım kahvaltılık kalmamıştı ve acayip acıktım
offf gazaa geldimmm ben hazırım. Biz de seni seviyoruz kaptanımmmKızlar artı olanimiz var ama herkes gayet azimliydi..
Ben sizin gayretinizi görüyorum o yüzden hepinizi tebrik ediyorum..
Haftaya güzel eksiler geleceğine kalpten inanıyorum..
Eksi olan arkadaşlarıma ayrıca sevgi ve tebriklerimi iletiyorum
Nota almadık çok şükür ama geçen haftaki notamızı da sildiremiyoruz
Hadi bol katılım ve bol eksi olsun
Şuan motivasyon için en çok ihtiyacımız olan paylaşımda bulunmak
Hadi kızlar Haftaya bombayı patlatalım inşallah
Hepinizi çok seviyorum ❤❤❤
offf gazaa geldimmm ben hazırım. Biz de seni seviyorum kaptanımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?