Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hepimizi mevsim geçişi de etkiliyor diye düşünüyorum siz nasılsınız bilmiyorum haftaya daha iyi olabiliriz kızlar ben bağırsak sorunu yaşıyorum şu aralar reglime daha çok var ama acayip şişim.

Hepimizi mevsim geçişi de etkiliyor diye düşünüyorum siz nasılsınız bilmiyorum haftaya daha iyi olabiliriz kızlar ben bağırsak sorunu yaşıyorum şu aralar reglime daha çok var ama acayip şişim.
O sıkıntı benim de var canım
Birde kullanmak zorunda olduğum ilaç da etkiliyor beni
Kullanmiyim dedim regl gelmedi şiştim patlama derecesine geldim
Sonra da 3 hafta regl kesilmedi anladım ki mecburum
Rabbim yardımcım olsun ne diyim

inşallah kaptanım

geçmiş olsun kaptanım dikkat kendine... 3 hafta kesilmemesi çok sıkıntı oluşturur.

Tamam canm teşekkür ederim cok
Bozma canm moralini❤
Kaptanım geçici bu ilaçlardan dolayı olmuş bence sıkma canini❤

Kızlar eşim izinli bugün cok işim var spor listesini aksama doğru hazirlayabilirim gibi kusura bakmayin

Güncel kilolar kaç kızlar sleepy angel ben diyetisyene gitmeye karar verdim şimdi anamın evindeyim gittiğim de disiplin bi şekilde başlayacağım ilk önce dolaba stok yapmam lazım et balık tavuk stoğu haftalık da yeşillik alırım yine aynı şekilde başlarım motive için de burada olurum ilk 10 kilo rahat gidiyor da sonrası gitmiyor benden ya

Notayı sildirmek için belli bir puanı yakalamak mı lazım

Olsun canm artı değilsin en azından gitmee gondermicez seni
Aynen tek tesellim artı gelmemek oldu
Ama bi mezun olsaydım iyiydi
Yeni hedefimle devam ederdim
Olsun kuzum canını sıkma
Yoğun haftalar geçirdin
Bugün itibariyle eski düzenine devam
Evet kaptanım baya yoğundu bu ay. :/
Haftaya mezun olurum belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…