Valla dünden beri pek kimse yok akşam kandil diye giren olmadi galiba dedim ama bugün öğle oldu hala tık yok anlamadim kaptanim sende olmasan kendi kendime konusucam buradaSlm hatunlar kimsecikler yok nerelerdesiniz
Kıyamam canm kolay gelsin bizdekahvaltı yaptık babayı ise gonderdikçamaşır attik ortalik toparlamaca malum. Bide 3-4 gündür bileğim sızlıyor elim bugün iyice arttı ağrısı onu sardım cok feci agriyor anlamadim ne olduğunuKahvalti yaptik
Oğlanın saçlarını kestirdik
Ikizleri banyo yaptırdım şuan uyutmaya çalışıyorum
Suyum cıktı resmen
çok geçmiş olsunValla dünden beri pek kimse yok akşam kandil diye giren olmadi galiba dedim ama bugün öğle oldu hala tık yok anlamadim kaptanim sende olmasan kendi kendime konusucam burada
Kıyamam canm kolay gelsin bizdekahvaltı yaptık babayı ise gonderdikçamaşır attik ortalik toparlamaca malum. Bide 3-4 gündür bileğim sızlıyor elim bugün iyice arttı ağrısı onu sardım cok feci agriyor anlamadim ne olduğunu
ooh bi dünya iş halledilmişKahvalti yaptik
Oğlanın saçlarını kestirdik
Ikizleri banyo yaptırdım şuan uyutmaya çalışıyorum
Suyum cıktı resmen
Ah bu kızlarValla dünden beri pek kimse yok akşam kandil diye giren olmadi galiba dedim ama bugün öğle oldu hala tık yok anlamadim kaptanim sende olmasan kendi kendime konusucam burada
Kıyamam canm kolay gelsin bizdekahvaltı yaptık babayı ise gonderdikçamaşır attik ortalik toparlamaca malum. Bide 3-4 gündür bileğim sızlıyor elim bugün iyice arttı ağrısı onu sardım cok feci agriyor anlamadim ne olduğunu
Valla öyle oldu ama bendebittimooh bi dünya iş halledilmiş
Sağol canmçok geçmiş olsun
Ah bu kızlar
Dikkat et canım ya başka bisey çıkmasın
Ay korkmuyor degilim
Valla öyle oldu ama bendebittim
Bi yorgunluk çayı içip mutfak topluycam
Eşim de bu hafta gündüz evde olunca iş falan bitmiyor
Tamam canm
neredeAy hava 4 derece buz gibi ya kar bekleniyormuş hatta bugun
benim proje dönemim giremiyorum ama esnemiyorum daKızlar katılım olmadan kilo vermeyi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bilginize. He biz katılmadan da kilo veririz diyorsanız takım dağılır bizde boşa emek vermeyiz burada. Defalarca söyledik haftasonu kurallarda esneklik diyebir şey yok burada. Ama bakiyorum ki bizi kimse takmıyor. Üzüldüm açıkçası...
Eskişehir canmnerede
Evet canm kaptan ve benim dışımdabugün aktif olan bir sensin zaten seni tenzih ediyorumbenim proje dönemim giremiyorum ama esnemiyorum da
Canım çok geçmiş olsun ya su an me durumda peki kızarıklıklar canmMerhaba hanımlar,
Ben yoktum çünkü başıma neler geldisabah uyandığımda boynumdan göğsüme kadar olan bölgede kalınmalar vardı, baktım kızarıklıklar da var. İşyerindeyken kaşınma ve kabarmalar oldu, görseniz hem acıyor hem kaşınıyor hem de yanıyor. Kızarıklık da iyice arttı. Moralim çok bozuldu. Bir de dün reel oldum onun da sıkıntısı çöktü üstüme. Eve geldim o kızarıklıklar ve kabarmalar göğsümün altına sırtıma falan yayıldı. Acayip fena haldeyim sinirden ağlıyorum. Acile götürdü eşim. Tam tanı koyamadılar, alerjik bir reaksiyon, bununla birlikte streste tetiklemiş kurdeşen de olabilir dediler önce iğne yaptılar. Bir süre müşade altında tuttular daha sonra damardan kortizon yaptılar yine bir süre beklettiler bakalım nasıl tepki verecek vücut diye, en sonunda gönderdiler. İlaçları birsüre kullan iyileşme olmazsa gel tekrar dediler. Eve geldiğimde saat 1i geçiyordu. İlaçların uyku yapacağını söylediler ama bende extra fazla uyku yaptı sabah 12de dişçi randevum vardı 11.30da zor uyandım dişçi falan derken de yeni eve gelebildim.
Çok sağol canım. Düne göre daha iyi ama yine de baya kızarıkCanım çok geçmiş olsun ya su an me durumda peki kızarıklıklar canm
Insallah canm belki biseye falan cok stres olduysan doktorun dediği gibi o tetiklemiş olabilir. Her şeyin bası stres yahuÇok sağol canım. Düne göre daha iyi ama yine de baya kızarıkkaşıntı da var hala ama kaşımamaya çalışıyorum. Neden böyle oldu hiç bilemiyorum. Kozmetikte bişey değiştirmedim son zamanlarda, yiyecek desem diyet yaptığım için zaten temiz beslenmeye çalışıyorum, anlayamadım. İnşallah bir an önce geçer
Öyle valla stres herşeyi kötü etkiliyor. Şuan birde aklıma geldikçe ve kaşındıkça iyice sinirlerim bozuluyor çok kötü bi durum yaInsallah canm belki biseye falan cok stres olduysan doktorun dediği gibi o tetiklemiş olabilir. Her şeyin bası stres yahu
Eskişehir canm
Evet canm kaptan ve benim dışımdabugün aktif olan bir sensin zaten seni tenzih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?