Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba.kizlar yarin misafirim var hazırlık yapiyorum börek.temizlik tatli vs.börekleri sardim yarın pişireceğim.
Sporumu yaptim dün didemle 7. Gunu yapamadım bugun 2 gun üst uste yaptim kalça bacak ve kol çalıştım üzerine 25 dk.leslie ile yürüdüm.
125 dk toplam puanım 375 T Titizz1

Biri bana da dur dese keşke aset olmadım Doğumdan sonra 25 gün sürdü kesildi daha da olmadım tatlı diye ölüyorum bende

Öyle valla stres herşeyi kötü etkiliyor. Şuan birde aklıma geldikçe ve kaşındıkça iyice sinirlerim bozuluyor çok kötü bi durum ya
Aman canm meşgale bul da kaşımamak için uğraş Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer
Merhabalar herkese iki günlük bir tatile çıktık burası dağın başı telefon çok çekmiyor bildirimde bulunamazsam idare edebilir misiniz pazartesi evde olacağız inşallah
Tamam canım iyi tatiller size❤
Kolay gelsin canm tamamdır ekliyorum bunları bu güne

Selam kızlar menüm
Sabah 2 yk yulaf lapası 1 şekersiz çay peynir salatalık az
Ara 1 neskafe
Öğle 16.30 3 yk karabuğday haşlama marul salatalık domates 1 tb ekmekle tost
Akşam 20.30 3 dl pizza( elimden dolayı bir şey yapamadim eşimde pizza söylemiş cok açtım dayanamadim.biraz da moral bozukluğu ile yedim)
Şu 1.5 lt Hepfitim

Olsun canım sen sporla o pizzaları telafi edersin

afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…