- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Haftaya giriyoruz kaptanım hepimiz canlanırsak olur bu isIlk 3 e girmek lazım takımlar arasında canim
Biri bana da dur dese keşke aset olmadım Doğumdan sonra 25 gün sürdü kesildi daha da olmadım tatlı diye ölüyorum bende70 varımdır o motivasyonu hissedersem başlarım inşallah bende inam bu ara yemekde gözüm yok çok yemiyorum da amma inanılmaz tatlı aşeriyorum resmen durduk yere ayy tatlı olsa diye başlıyorum hece bile eşim gitmek zorunda kalıyo öyle böyle değil anlatamam ya çok yoruluyorum enerjim düşünce istiyo yada ilk kez 40ım çıkınca regl olmadım onunda etkisi vardır belki bilmiyorum ya biri beni dövsün şişmansın çirkinsin desin moralimi bozsun belki gaza gelirim gören aynısın ne güzel almadın hiç diyo tabi ben kilo verip hamile kalınca eski halİme döndüm onlar aynı sanıyo
Aman canm meşgale bul da kaşımamak için uğraş Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçerÖyle valla stres herşeyi kötü etkiliyor. Şuan birde aklıma geldikçe ve kaşındıkça iyice sinirlerim bozuluyor çok kötü bi durum ya
Tamam canım iyi tatiller size❤Merhabalar herkese iki günlük bir tatile çıktık burası dağın başı telefon çok çekmiyor bildirimde bulunamazsam idare edebilir misiniz pazartesi evde olacağız inşallah
Kolay gelsin canm tamamdır ekliyorum bunları bu güne
Çok sağol canım inşallah.Aman canm meşgale bul da kaşımamak için uğraş Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer
Tamam canım iyi tatiller size❤
Kolay gelsin canm tamamdır ekliyorum bunları bu güne
Allah nasip etsin inşallah canmBuarada kaptanım senin ikizlerin mi var☺ Allah bağışlasın kaç yaşındalar? Hep ikizlerim olsun isterim
hehehh teşekkür ederimHarikasın kuzum masallah
Hayırlısıysa inşallahAllah nasip etsin inşallah canm
Afiyet olsun canmsabah:
mısır gevreği süt + kaçamak patateeeesss
öğle
ayran kabak yemeği
ara öğün
Türk kahvesi bitter
akşam
yine kabak yemeği ve ayran
aralarda da maydanoz suyu içtim susadıkça
Olsun canım sen sporla o pizzaları telafi edersinSelam kızlar menüm
Sabah 2 yk yulaf lapası 1 şekersiz çay peynir salatalık az
Ara 1 neskafe
Öğle 16.30 3 yk karabuğday haşlama marul salatalık domates 1 tb ekmekle tost
Akşam 20.30 3 dl pizza( elimden dolayı bir şey yapamadim eşimde pizza söylemiş cok açtım dayanamadim.biraz da moral bozukluğu ile yedim)
Şu 1.5 ltHepfitim
Insallah canm sagolOlsun canım sen sporla o pizzaları telafi edersin
afiyet olsunSelam kızlar menüm
Sabah 2 yk yulaf lapası 1 şekersiz çay peynir salatalık az
Ara 1 neskafe
Öğle 16.30 3 yk karabuğday haşlama marul salatalık domates 1 tb ekmekle tost
Akşam 20.30 3 dl pizza( elimden dolayı bir şey yapamadim eşimde pizza söylemiş cok açtım dayanamadim.biraz da moral bozukluğu ile yedim)
Şu 1.5 ltHepfitim
Sagol canmafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?