Evet mesela burada yağdı akşama doğru. Şaşırdık kaldık...Ay hava 4 derece buz gibi ya kar bekleniyormuş hatta bugun
Canım çok geçmiş olsun. Alerji olsun da geçer inşallah... Benim de kulaklarım ve ellerimde dediğin reaksiyondan oldu geçmesini bekliyorum. Anti histaminik almıyorum hepten yatağa yapışırım diye..zaten bugün gün boyu uyudum neredeyse..acayip yorgun ve halsiz hissediyorum..Merhaba hanımlar,
Ben yoktum çünkü başıma neler geldisabah uyandığımda boynumdan göğsüme kadar olan bölgede kalınmalar vardı, baktım kızarıklıklar da var. İşyerindeyken kaşınma ve kabarmalar oldu, görseniz hem acıyor hem kaşınıyor hem de yanıyor. Kızarıklık da iyice arttı. Moralim çok bozuldu. Bir de dün reel oldum onun da sıkıntısı çöktü üstüme. Eve geldim o kızarıklıklar ve kabarmalar göğsümün altına sırtıma falan yayıldı. Acayip fena haldeyim sinirden ağlıyorum. Acile götürdü eşim. Tam tanı koyamadılar, alerjik bir reaksiyon, bununla birlikte streste tetiklemiş kurdeşen de olabilir dediler önce iğne yaptılar. Bir süre müşade altında tuttular daha sonra damardan kortizon yaptılar yine bir süre beklettiler bakalım nasıl tepki verecek vücut diye, en sonunda gönderdiler. İlaçları birsüre kullan iyileşme olmazsa gel tekrar dediler. Eve geldiğimde saat 1i geçiyordu. İlaçların uyku yapacağını söylediler ama bende extra fazla uyku yaptı sabah 12de dişçi randevum vardı 11.30da zor uyandım dişçi falan derken de yeni eve gelebildim.
Afiyet olsun :)sabah:
mısır gevreği süt + kaçamak patateeeesss
öğle
ayran kabak yemeği
ara öğün
Türk kahvesi bitter
akşam
yine kabak yemeği ve ayran
aralarda da maydanoz suyu içtim susadıkça
Selam kaptanım, afiyet olsun.Selam kızlar menüm
Sabah 2 yk yulaf lapası 1 şekersiz çay peynir salatalık az
Ara 1 neskafe
Öğle 16.30 3 yk karabuğday haşlama marul salatalık domates 1 tb ekmekle tost
Akşam 20.30 3 dl pizza( elimden dolayı bir şey yapamadim eşimde pizza söylemiş cok açtım dayanamadim.biraz da moral bozukluğu ile yedim)
Şu 1.5 ltHepfitim
Uuuuuuuu kuymakkkBen de bugünkü menümü yazayım,
Çok geç kalktığım için 13:00 peynir çeşitleri 1 dilim tb ekmek 1yumurtadan omlet salatalık domates biraz da kuymak
Ara-1 avuç leblebi
19:00 ızgara köfte 1 dilim ekmek salata turşuHepfitim
Çok geçmiş olsun canım ya spor yaparken fln mı incittin acabaValla dünden beri pek kimse yok akşam kandil diye giren olmadi galiba dedim ama bugün öğle oldu hala tık yok anlamadim kaptanim sende olmasan kendi kendime konusucam burada
Kıyamam canm kolay gelsin bizdekahvaltı yaptık babayı ise gonderdikçamaşır attik ortalik toparlamaca malum. Bide 3-4 gündür bileğim sızlıyor elim bugün iyice arttı ağrısı onu sardım cok feci agriyor anlamadim ne olduğunu
Çok teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. Benim almayacak gibi değil, ben de öyle sürekli uyku modundayımCanım çok geçmiş olsun. Alerji olsun da geçer inşallah... Benim de kulaklarım ve ellerimde dediğin reaksiyondan oldu geçmesini bekliyorum. Anti histaminik almıyorum hepten yatağa yapışırım diye..zaten bugün gün boyu uyudum neredeyse..acayip yorgun ve halsiz hissediyorum..
O kadar hastane macerasından sonra kendime ödül olsunduUuuuuuuu kuymakkkafiyet olsun kuzum
Burada da yağıyor canm baya sogukEvet mesela burada yağdı akşama doğru. Şaşırdık kaldık...
Afiyet olsun canm güzel
Geçmiş olsun canmCanım çok geçmiş olsun. Alerji olsun da geçer inşallah... Benim de kulaklarım ve ellerimde dediğin reaksiyondan oldu geçmesini bekliyorum. Anti histaminik almıyorum hepten yatağa yapışırım diye..zaten bugün gün boyu uyudum neredeyse..acayip yorgun ve halsiz hissediyorum..
Sağol canm valla bende kaçırdım galiba ne olduğunu bilmiyorjmAfiyet olsun :)
Selam kaptanım, afiyet olsun.
Geçmiş oldun Eline ne oldu kaçırdım ben
Olabilir canm bende bilmiyorum geçmezse gidecegim doktoraÇok geçmiş olsun canım ya spor yaparken fln mı incittin acaba
Afiyet olsun canmMenumu yazayımHepfitim
Geçen gece birsürü kabus görünce uyuyamadım. Sonra da öğlen bir sızmışım bir uyandım saat 16.00 ...
giriştiim işe güce. Coluk çocuk acıkmış beni bekler. Yemek hazırla evi süpür. Çocukları banyo yaptır derken bu saat oldu. Giremedim hiç...... kızma hemen kaptanım T Titizz1
sabah 10.30 sucuklu yumurta peynir zeytin bol yeşillik yukepek
16.30 zeytinyağlı pırasa hindi sote salata
akşam 3 adet kuru kayısı bir lokma pestil
su 2 lt spor 4 saat ev işi bu bir spor değil ama hareket ettim diye belirtmek istedim
Spordadır inşallah, başka bişey olmasındaSağol canm valla bende kaçırdım galiba ne olduğunu bilmiyorjmya sporda incittim ya da başka bisey var bilmiyorum canm kaç gündür baya bisey denedim ama yok hep sizi halinde cocugun altını zor alır oldum
Insallah canm bende öyle diyorumSpordadır inşallah, başka bişey olmasında
Günaydın millet
Günaydınlaaaarrrrrrgünaydııııııınnn kızlarr
GünaydııınnnnGünaydınlaaaarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?