- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
Dün akşam baya bi atıştırdı burda daAy hava 4 derece buz gibi ya kar bekleniyormuş hatta bugun
Şuan da çok soguk
Doğru dedin kuzumKızlar katılım olmadan kilo vermeyi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bilginize. He biz katılmadan da kilo veririz diyorsanız takım dağılır bizde boşa emek vermeyiz burada. Defalarca söyledik haftasonu kurallarda esneklik diyebir şey yok burada. Ama bakiyorum ki bizi kimse takmıyor. Üzüldüm açıkçası...
Geçmiş olsun canım cabuk geçer inşallahMerhaba hanımlar,
Ben yoktum çünkü başıma neler geldisabah uyandığımda boynumdan göğsüme kadar olan bölgede kalınmalar vardı, baktım kızarıklıklar da var. İşyerindeyken kaşınma ve kabarmalar oldu, görseniz hem acıyor hem kaşınıyor hem de yanıyor. Kızarıklık da iyice arttı. Moralim çok bozuldu. Bir de dün reel oldum onun da sıkıntısı çöktü üstüme. Eve geldim o kızarıklıklar ve kabarmalar göğsümün altına sırtıma falan yayıldı. Acayip fena haldeyim sinirden ağlıyorum. Acile götürdü eşim. Tam tanı koyamadılar, alerjik bir reaksiyon, bununla birlikte streste tetiklemiş kurdeşen de olabilir dediler önce iğne yaptılar. Bir süre müşade altında tuttular daha sonra damardan kortizon yaptılar yine bir süre beklettiler bakalım nasıl tepki verecek vücut diye, en sonunda gönderdiler. İlaçları birsüre kullan iyileşme olmazsa gel tekrar dediler. Eve geldiğimde saat 1i geçiyordu. İlaçların uyku yapacağını söylediler ama bende extra fazla uyku yaptı sabah 12de dişçi randevum vardı 11.30da zor uyandım dişçi falan derken de yeni eve gelebildim.
Çünkü sınır bozucu sürekli kaşınmak
Çamaşır deterjanları da yapabiliyo canım takip etÇok sağol canım. Düne göre daha iyi ama yine de baya kızarıkkaşıntı da var hala ama kaşımamaya çalışıyorum. Neden böyle oldu hiç bilemiyorum. Kozmetikte bişey değiştirmedim son zamanlarda, yiyecek desem diyet yaptığım için zaten temiz beslenmeye çalışıyorum, anlayamadım. İnşallah bir an önce geçer
Tamam tatlım iyi eglencelerMerhabalar herkese iki günlük bir tatile çıktık burası dağın başı telefon çok çekmiyor bildirimde bulunamazsam idare edebilir misiniz pazartesi evde olacağız inşallah
Kolay gelsin canım
Evet canımBuarada kaptanım senin ikizlerin mi var☺ Allah bağışlasın kaç yaşındalar? Hep ikizlerim olsun isterim
Mucizelerim onlar benim ❤❤
21.ayın içindeler
Allah razı olsun
Rabbim sana da nasip etsin
Otur 100
Haftasonu rehavetisabah:
mısır gevreği süt + kaçamak patateeeesss
öğle
ayran kabak yemeği
ara öğün
Türk kahvesi bitter
akşam
yine kabak yemeği ve ayran
aralarda da maydanoz suyu içtim susadıkça
Artık dikkat edelim tatlim
Aksama kadar süpermişSelam kızlar menüm
Sabah 2 yk yulaf lapası 1 şekersiz çay peynir salatalık az
Ara 1 neskafe
Öğle 16.30 3 yk karabuğday haşlama marul salatalık domates 1 tb ekmekle tost
Akşam 20.30 3 dl pizza( elimden dolayı bir şey yapamadim eşimde pizza söylemiş cok açtım dayanamadim.biraz da moral bozukluğu ile yedim)
Şu 1.5 ltHepfitim
Neyse toplarsın bugün kuzum
Harika canım Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar iki gündür yoğundum bende giremedim bugün arkadaşa oturmaya gittim diyetteyim diye kendime kereviz salatası yapıp götürdüm arkadaş da sağolsun salata türü şeyler yapmış kaçamak yapmadan misafirliği atlattım
Oy oy OyyyBen de bugünkü menümü yazayım,
Çok geç kalktığım için 13:00 peynir çeşitleri 1 dilim tb ekmek 1yumurtadan omlet salatalık domates biraz da kuymak
Ara-1 avuç leblebi
19:00 ızgara köfte 1 dilim ekmek salata turşuHepfitim
Afiyet olsun kuymak da
Bizde şaşırdık ya lapa lapa yağdı bideEvet mesela burada yağdı akşama doğru. Şaşırdık kaldık...
Güzel canım Afiyet olsun
Menumu yazayımHepfitim
Geçen gece birsürü kabus görünce uyuyamadım. Sonra da öğlen bir sızmışım bir uyandım saat 16.00 ...
giriştiim işe güce. Coluk çocuk acıkmış beni bekler. Yemek hazırla evi süpür. Çocukları banyo yaptır derken bu saat oldu. Giremedim hiç...... kızma hemen kaptanım T Titizz1
sabah 10.30 sucuklu yumurta peynir zeytin bol yeşillik yukepek
16.30 zeytinyağlı pırasa hindi sote salata
akşam 3 adet kuru kayısı bir lokma pestil
su 2 lt spor 4 saat ev işi bu bir spor değil ama hareket ettim diye belirtmek istedim
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel
Tünaydın ❤günaydııııııınnn kızlarr
Tünaydın ❤Günaydın millet
Tünaydın efendim ❤Günaydınlaaaarrrrrr