Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay hava 4 derece buz gibi ya kar bekleniyormuş hatta bugun
Dün akşam baya bi atıştırdı burda da
Şuan da çok soguk
Doğru dedin kuzum
Geçmiş olsun canım cabuk geçer inşallah
Çünkü sınır bozucu sürekli kaşınmak
Çamaşır deterjanları da yapabiliyo canım takip et
Merhabalar herkese iki günlük bir tatile çıktık burası dağın başı telefon çok çekmiyor bildirimde bulunamazsam idare edebilir misiniz pazartesi evde olacağız inşallah
Tamam tatlım iyi eglenceler
Kolay gelsin canım
Buarada kaptanım senin ikizlerin mi var☺ Allah bağışlasın kaç yaşındalar? Hep ikizlerim olsun isterim
Evet canım
Mucizelerim onlar benim ❤❤
21.ayın içindeler
Allah razı olsun
Rabbim sana da nasip etsin
ilk üçe girelim diye meyve suyu yerine maydanoz suyu içiyorum, daha napılır örtmenim T Titizz1 Hepfitim
Otur 100
sabah:
mısır gevreği süt + kaçamak patateeeesss

öğle
ayran kabak yemeği

ara öğün
Türk kahvesi bitter

akşam
yine kabak yemeği ve ayran

aralarda da maydanoz suyu içtim susadıkça
Haftasonu rehaveti
Artık dikkat edelim tatlim
Aksama kadar süpermiş
Neyse toplarsın bugün kuzum
Harika canım Afiyet olsun
Oy oy Oyyy
Afiyet olsun kuymak da
Evet mesela burada yağdı akşama doğru. Şaşırdık kaldık...
Bizde şaşırdık ya lapa lapa yağdı bide
Güzel canım Afiyet olsun

Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel
günaydııııııınnn kızlarr
Tünaydın ❤
Günaydın millet
Tünaydın ❤
Günaydınlaaaarrrrrr
Tünaydın efendim ❤

yine iştahım yok ama açım. yediğimi midem almıyor ama canım sürekli birşeyler istiyor. uyanık kalmak için kahveye dayandıkça bulantım artıyor.

offf. zaten ikide bir ya telefonum çalıyor ya gelen oluyor.

bir arkadaşım tez döneminde eve misafir kabul etmiyorum yoğunum diyip geri çeviriyordu gelenleri ya da arayanları, öyle yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Bugün mevlit tarzı bir yere gideceğiz çocuktan bisey yiyemem diye düşünüyorum yersem d4 peşinde koşmaktan yanar heralde dikkat edeceğim

Bence de öyle yap
Bugün mevlit tarzı bir yere gideceğiz çocuktan bisey yiyemem diye düşünüyorum yersem d4 peşinde koşmaktan yanar heralde dikkat edeceğim
Allah kabul etsin canım

Bence de öyle yap

Allah kabul etsin canım
hak da ediyorlar aslında. bir sürü kağıt kalem serilmiş masaya. görüyorsun saç baş dağılmış. allah aşkına aşk acısı dinlemelik zamanda gibi miyim

evde lahmacun söylentileri dönüyor ama ı ıh tutuvecem kendimi

Herkese iyi Pazar’lar biz bugün kv lere gideceğiz akşama mangal var inşaallah çok geçe bırakmazlar sabah erkenden uyanıp sporumu yaptım çok mutluyum kahvaltımı kaçamaksız bi şekilde bitirdim çok şükür sularımızı ihmal etmeyelim hanımlar Beraber emin adımlarla zafere gidiyoruz Allah’ın izniyle

afiyet şeker olsunn

şu aralar mangal istiyor benim de canım ama çok külfetliiii

Afiyet olsun şimdiden canm enerjin harika böyle devam
afiyet şeker olsunn ❤

şu aralar mangal istiyor benim de canım ama çok külfetliiii
Aynen ya bizde bugün için eltimler kv ler piknik planı yapmıştık kar yağdı suya düştü planlar haftaya insallah bakalm

Ayy gelebildim koştur koştur. Bir yere gidecek olunca cocukla böyle oluyor sabahtan ne giyilecekse hazırlanıp utulenip hazir hale getiriliyor anca bu saat oldu. Şimdi uyutmaya calisiyorum oğlumu o uyurken ben hazirlanirim sonra o uyaninca onu hazırlarım gideriz heralde. Orada giremem büyük ihtimal cocuk peşinde koşmaktan aksama gelirim ama. Hava da bir buz bir buz kar lapa lapa gelse ilinirdi ama az az yağıyor sanki buz yağıyor. Rabbime şükürler olsun her şeyi yaşatıyor

Yap gitsin yaaa ne zorluyorsun kendini

Teşekkür ederim canım

Merhaba arkadaşlar güya kafa dagitalim diye geldigimiz tatili de batırmayı başardım.Buraya bütün aile geldik kardeşim eşi falan ama ben yarım akıllı arabanın anahtarını kaybettim evinizden kilometrelerce ötede tam otelden çıkış yaptığımız anda kalakaldık öylece.Kendimi anlayamıyorum öyle dalgın ve unutkanım ki Allah hayrede sonumu. Diyeti sormayın o da yalan oldu hafta başından itibaren tavizsiz başlıyorum.iyi başlayan ama iyi devam edemeyen bir tatilden hepinize selamlar

Aaa ne aşk acısıymış ayol
Onlar hiç arnavut biberi yemediler zaar
Yesinler unuturlar aşkı falan
Sen okuyo muydun canim
Böyle devam et canım
Harika gidiyosun
Yap gitsin yaaa ne zorluyorsun kendini
Kız girme çocuğun aklına
Zopalarim bak seni
Geçmiş olsun canım yaa
Yok mu bi hal çaresi

bir yandan iş bir yandan eğitimim devam ediyor. çok detay vermeyeyim de öğrenci sayılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…