Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Var kaptanım ama herkesi çok yordum babam yedek anahtar için eve gitti tekrar gelmesi akşamı buluyor ona üzüldüm bu aralar üzerimde bir hal var elimi neye atsam kuruyor sanki .bol bol Ayetel Kürsi okuma kararı aldım.

Nane
hasta oldum. üşütmüşüm. göğsüm pırpır

çorba yapacağım

nefesimi ferahlatacak ne olabilir? nefes alamıyorum ateşim var bir de ne yapayım ne iyi gelir?
nane limon bardağa 1 tatlı kaşığı da bal varsa şeker yerine tam şifa olur inşaallah veya tylolhot süper ilaç ondan içip yatıp yorganın altına gömül bence

Nane

nane limon bardağa 1 tatlı kaşığı da bal varsa şeker yerine tam şifa olur inşaallah veya tylolhot süper ilaç ondan içip yatıp yorganın altına gömül bence
gömülemem yapmam gerekenler var

karnım çok aç yemek yiyip yapacağım nane limon çok da severim

sağol bu arada

bizde mangal olursa kaçamağı bol olur seni kaptanlara şikayet ediyorum bittin sen

kaptanıııım ece beni dolduruyoo Hepfitim T Titizz1
Kız yok ... "proje zamanında gelmeyin" de dedim ben. Yoksa kaçamak yap der miyim tövbeler olsun
Allah kuru iftiradan saklasın....

Geçmiş olsun canım cıkar biryerden üzme kendini. Sağlığınıza birşey olmasın yeter ki ...

Yok yok öyle değildir o . Pozitif düşün pozitif olsun. Maneviyatı arttırmak her zaman iyidir kuzum. Dikkat et kendine

hasta oldum. üşütmüşüm. göğsüm pırpır

çorba yapacağım

nefesimi ferahlatacak ne olabilir? nefes alamıyorum ateşim var bir de ne yapayım ne iyi gelir?
Geçmiş olsun. Nefes alamıyorsan bir acile git derim. Burnundan nefes alamıyorsan otrivine sprey kullanabilirsin. Grip semptomlarını azaltmak için nurofen cold iyidir. Öksürük balgam varsa taze zencefili sıcak suda bekletip ılıyınca bir kaşık bal katıp içebilirsin.

Kız yok ... "proje zamanında gelmeyin" de dedim ben. Yoksa kaçamak yap der miyim tövbeler olsun
Allah kuru iftiradan saklasın....

ben bilmem

theraflu vardı. içtim. ağzımın tadı yok açlıktan ölüyorum. canım hiçbir şey istemiyor.

balgam var çok afedersiniz. öksürük şimdilik yok.

Iyi akşamlar herkese kaçamaklı bir gün oldu
Sabah 2 dl tb ekmeğinde peynirli tost zeytin peynir domates salatalık 1 şekersiz çay
Ara 1 neskafe
Öğle 15.40 1 küçük haşhaşli poğaça 1 küçük elmali kurabiye 1 şekersiz çay
Akşam 20.30 Yarım lavaş tantuni
Su 2 it Hepfitim

menüm

sabah

2 bardak sade çay, pekmez(demirim düşük çıktı ilaç almak istemiyorum pekmez yiycem)
kibrit kutusu kadar bile olmayan bi beyaz peynir ekmeğin kuyruk kısmına koydum peyniri

öğle
hiçbir şey. birkaç dilim elma anca yiyebildim

akşam
1 pide.

açlıktan elim ayağım titriyo ama yiyemiyorum. ağzımda hiç tat yok zehir gibi ne yesem lokmam büyüyo

pide ve pekmez diyete uygun değil ama pekmez mecburi, pide de hazırlayacak kimse yok sabahtan beri masadayım. bir de regl geliyor sinyal verdi heryerim sızlıyor kendisi yok.

offff.

su 1 litre. (2 tane yarım litre bitirdim)

afiyet olsun kaptanım

İyi geceler kızlar
Menüm Hepfitim
Sabah 10.30 sucuklu yumurta bol yeşillik peynir zeytin yukepek
Öğle 3 kuru kayısı bir hurma 2 ceviz sütlü fitre kahve
Akşam köfte salata yoğurt yeşil mercimek çorbası yarım kepçe
Su 2 lt spor 30 dk tempolu yürüyüş 90 puan T Titizz1
Hafta sonu hiçbir kaçamak yapmadım ama şiş hissediyorum bakalım sabah kaç çıkacağım . Kaşınıyorum ayağım ağrıyor .bana bir cildiye bir ortopedi yolu görünüyor.

İyi geceler kızlaaaaar
Düğün nişan dolu bir haftasonunun sonuna geldim
Menülerim
Cumartesi
Saat 10 peynirli omlet
Saat 15 1 orta muz
Saat 22 işkembe çorbası

Pazar
Saat 11 peynirli biber kavurma ve sucuklu yumurta
Saat 18 mercimek yemeği
Hepfitim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…