Heeebir yandan iş bir yandan eğitimim devam ediyor. çok detay vermeyeyim de öğrenci sayılıyoruz
teşekkürler kaptanıımHeee
Hadi kolay gelsin o zaman
Var kaptanım ama herkesi çok yordum babam yedek anahtar için eve gitti tekrar gelmesi akşamı buluyor ona üzüldüm bu aralar üzerimde bir hal var elimi neye atsam kuruyor sanki .bol bol Ayetel Kürsi okuma kararı aldım.Aaa ne aşk acısıymış ayol
Onlar hiç arnavut biberi yemediler zaar
Yesinler unuturlar aşkı falan
Sen okuyo muydun canim
Böyle devam et canım
Harika gidiyosun
Kız girme çocuğun aklına
Zopalarim bak seni
Geçmiş olsun canım yaa
Yok mu bi hal çaresi
nane limon bardağa 1 tatlı kaşığı da bal varsa şeker yerine tam şifa olur inşaallah veya tylolhot süper ilaç ondan içip yatıp yorganın altına gömül bencehasta oldum. üşütmüşüm. göğsüm pırpır
çorba yapacağım
nefesimi ferahlatacak ne olabilir? nefes alamıyorum ateşim var bir de ne yapayım ne iyi gelir?
Toz halinde varya kaynamış suya karıştırıp içilen o çok iyi geliyo üşütmeyeNane
nane limon bardağa 1 tatlı kaşığı da bal varsa şeker yerine tam şifa olur inşaallah veya tylolhot süper ilaç ondan içip yatıp yorganın altına gömül bence
gömülemem yapmam gerekenler varNane
nane limon bardağa 1 tatlı kaşığı da bal varsa şeker yerine tam şifa olur inşaallah veya tylolhot süper ilaç ondan içip yatıp yorganın altına gömül bence
Geçmiş olsun canım cıkar biryerden üzme kendini. Sağlığınıza birşey olmasın yeter ki ...Merhaba arkadaşlar güya kafa dagitalim diye geldigimiz tatili de batırmayı başardım.Buraya bütün aile geldik kardeşim eşi falan ama ben yarım akıllı arabanın anahtarını kaybettim evinizden kilometrelerce ötede tam otelden çıkış yaptığımız anda kalakaldık öylece.Kendimi anlayamıyorum öyle dalgın ve unutkanım ki Allah hayrede sonumu. Diyeti sormayın o da yalan oldu hafta başından itibaren tavizsiz başlıyorum.iyi başlayan ama iyi devam edemeyen bir tatilden hepinize selamlar
Yok yok öyle değildir o . Pozitif düşün pozitif olsun. Maneviyatı arttırmak her zaman iyidir kuzum. Dikkat et kendineVar kaptanım ama herkesi çok yordum babam yedek anahtar için eve gitti tekrar gelmesi akşamı buluyor ona üzüldüm bu aralar üzerimde bir hal var elimi neye atsam kuruyor sanki .bol bol Ayetel Kürsi okuma kararı aldım.
Geçmiş olsun. Nefes alamıyorsan bir acile git derim. Burnundan nefes alamıyorsan otrivine sprey kullanabilirsin. Grip semptomlarını azaltmak için nurofen cold iyidir. Öksürük balgam varsa taze zencefili sıcak suda bekletip ılıyınca bir kaşık bal katıp içebilirsin.hasta oldum. üşütmüşüm. göğsüm pırpır
çorba yapacağım
nefesimi ferahlatacak ne olabilir? nefes alamıyorum ateşim var bir de ne yapayım ne iyi gelir?
Ne demekgömülemem yapmam gerekenler var
karnım çok aç yemek yiyip yapacağım nane limon çok da severim
sağol bu arada
Kız yok ..."proje zamanında gelmeyin" de dedim ben. Yoksa kaçamak yap der miyim tövbeler olsun
Allah kuru iftiradan saklasın....
Geçmiş olsun. Nefes alamıyorsan bir acile git derim. Burnundan nefes alamıyorsan otrivine sprey kullanabilirsin. Grip semptomlarını azaltmak için nurofen cold iyidir. Öksürük balgam varsa taze zencefili sıcak suda bekletip ılıyınca bir kaşık bal katıp içebilirsin.
afiyet olsun kaptanımIyi akşamlar herkese kaçamaklı bir gün oldu
Sabah 2 dl tb ekmeğinde peynirli tost zeytin peynir domates salatalık 1 şekersiz çay
Ara 1 neskafe
Öğle 15.40 1 küçük haşhaşli poğaça 1 küçük elmali kurabiye 1 şekersiz çay
Akşam 20.30 Yarım lavaş tantuni
Su 2 itHepfitim
Sağol canmafiyet olsun kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?