Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yok canm hicbisey yapamadim hala hem fıtığımin ağrısı hem bilek ağrısı mahvetti bu hafta beni gücüm kalmadi gözüm korkuyor su durumda sizde durumlar nasil
geçmiş olsun biz unuttuk artık benim sütüm de azaldı iyice bitecek herhalde gerçi hala akıyo 10 gün oldu emzirmedim ne kadar devam ederki bilemedim

geçmiş olsun biz unuttuk artık benim sütüm de azaldı iyice bitecek herhalde gerçi hala akıyo 10 gün oldu emzirmedim ne kadar devam ederki bilemedim
Hic bilmiyorum canm ben hala uzun süre emmeyince cok birikiyor cocuk emerken nefes nefese kalıyor ya o kadar mutlu oluyorum ki biraktirinca göğsüm doldukça vermemek için kendimi nasil tutucambilmiyirum
Gidecek inşallah tatlim
Evet kaptanm

Meraba kızlaaar size bir tarifle geldim
Kaç gündür niyetim vardı cesaretimi topladım ve bugün yaptım en nihayetinde

Kuru meyve, kuru yemiş ve yulaf ezmesiyle yaptım
Tahminimce 1 dilimi 150-180 kalori arası olabilir.
Her gün 1 tane tatlı niyetine ya kahvaltıma yada akşam yemeğime sıkıştırcam malum ara öğün yapmıyorum

Uyum sayesinde meyvesini alıyorsun canım
Tek başına grup faydasi olmaz
Senin azmin de önemli

Neyse hadi bakalım cumaya çok var
kesinlikle öyle. yediklerimden spordan ben sorumluyum. ben önüme geleni yersem grup ne fayda etsin

saç uzatma ile ilgili kür vs yapıyor musunuz? uzatma ve gürleştirme?

madem zayıflıyorum saçlarım da güzelleşsin

hmmmmm mmmmmmmhhhh güzel görünüyor nasıl yaptın bakemm

Kızlaaaar ben geldimm.
Kilo bildirimi 64

Bugün tüp bebik tedavim başlamış bulunmakta. Bir çuval hormon ilacı ve iğnesi ile cumaya şimdiden hazır değilim
hadi inşallah yeğen geliyor sakın stres yapma olur mu. amaaan olursa olur diye düşünmeye çalış.

bir araştırmada evlat edinildikten sonra sıklıkla hamile kalındığı görülmüş.
bunu da bilim adamları, evlat edinen çiftlerin dikkatini edindikleri evlada verip stresi kesmelerine bağlamış.
yani daha önceleri stresten etkilenmiş hamile kalma çalışmaları.

korkma ve kendini sıkma, çok güzel olacak inşallah.

rahim filmi çektirdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…