Gidecek inşallah tatlim
tamam sabah gideceğimTamam canım alana kadar sadece cuma tartil
Ama biraz erken olsun tamam mı
Canım yeter ki mazeret bildir çözülmeyecek sıkıntı yok ❤tamam sabah gideceğimçok teşekkürler anlayışınız için
iyi ki katılmışımCanım yeter ki mazeret bildir çözülmeyecek sıkıntı yok ❤
geçmiş olsun biz unuttuk artık benim sütüm de azaldı iyice bitecek herhalde gerçi hala akıyo 10 gün oldu emzirmedim ne kadar devam ederki bilemedimYok canm hicbisey yapamadim hala hem fıtığımin ağrısı hem bilek ağrısı mahvetti bu hafta beni gücüm kalmadi gözüm korkuyor su durumdasizde durumlar nasil
Evet kaptanım, haftasonlarına bi çare bulmam lazım.Ay kuzum haftasonu sana yaramıyor
Hic bilmiyorum canm ben hala uzun süre emmeyince cok birikiyor cocuk emerken nefes nefese kalıyor ya o kadar mutlu oluyorum ki biraktirinca göğsüm doldukça vermemek için kendimi nasil tutucambilmiyirumgeçmiş olsun biz unuttuk artık benim sütüm de azaldı iyice bitecek herhalde gerçi hala akıyo 10 gün oldu emzirmedim ne kadar devam ederki bilemedim
Evet kaptanmGidecek inşallah tatlim
Uyum sayesinde meyvesini alıyorsun canımiyi ki katılmışım❤ tok olsam bile canımın istediğini yerdim. şimdi sorumluluk aldım diye elim gitmiyo
Neyse hadi bakalım cumaya çok varEvet kaptanım, haftasonlarına bi çare bulmam lazım.
Bu Arada kontrol tartım 56,0
İnşaallah ilk deneme de hayırlı sonuç alırsınKızlaaaar ben geldimm.
Kilo bildirimi 64
Bugün tüp bebik tedavim başlamış bulunmakta. Bir çuval hormon ilacı ve iğnesi ile cumaya şimdiden hazır değilim
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim.İnşaallah ilk deneme de hayırlı sonuç alırsın
İnşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsın canımKızlaaaar ben geldimm.
Kilo bildirimi 64
Bugün tüp bebik tedavim başlamış bulunmakta. Bir çuval hormon ilacı ve iğnesi ile cumaya şimdiden hazır değilim
güzel sonuçlar alırsın inşallahKızlaaaar ben geldimm.
Kilo bildirimi 64
kesinlikle öyle. yediklerimden spordan ben sorumluyum. ben önüme geleni yersem grup ne fayda etsinUyum sayesinde meyvesini alıyorsun canım
Tek başına grup faydasi olmaz
Senin azmin de önemli
Neyse hadi bakalım cumaya çok var
hmmmmm mmmmmmmhhhh güzel görünüyor nasıl yaptın bakemmMeraba kızlaaar size bir tarifle geldim
Kaç gündür niyetim vardı cesaretimi topladım ve bugün yaptım en nihayetinde
Eki Görüntüle 2261150
Kuru meyve, kuru yemiş ve yulaf ezmesiyle yaptım
Tahminimce 1 dilimi 150-180 kalori arası olabilir.
Her gün 1 tane tatlı niyetine ya kahvaltıma yada akşam yemeğime sıkıştırcam malum ara öğün yapmıyorum
İnşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsın canım
BenimKemiklerimiri inşallah güzel sonuçlanır Rabbim gönlüne göre versin
Sağolun beybilerrr Amin inşallah güzel sonuçlar alırımgüzel sonuçlar alırsın inşallah
hadi inşallah yeğen geliyorKızlaaaar ben geldimm.
Kilo bildirimi 64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?