Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya kötü anlamda takmıyorum öyle takıntı halinde değil ama heyecanlanıyorum. Stresli değil mutluyum.
Rahim filmi bir önceki tedavimde çekildi onu incelediler. Problem polikistik + troid+ insülin direnci
Ama olacak inanıyorum. Çok teşekkür ederim.

Kızlaaaar ben geldimm.
Kilo bildirimi 64

Bugün tüp bebik tedavim başlamış bulunmakta. Bir çuval hormon ilacı ve iğnesi ile cumaya şimdiden hazır değilim
Insallah güzel sonuçlar alırsın canm hayırlı olsun
Ellerine saglik canm cok güzel gözüküyor

Susam yağı deneyen arkadaşım vardı hem uzamış hemde dökülmesi azalmıştı

rahim filminde kanallar açılıyor canım. şansı arttırıyor diye biliyorum inşallah çok güzel olacak

Cocugu uyuttum işleri bitirdim akşama yemeğe de karar verdim simdi de halıya meyve suyu dökülmüştü onu sildim geri kusmazsa cıktı leke insallah. Belki spor yaparım ders yapasım yok

Kızlaaaar ben geldimm.
Kilo bildirimi 64

Bugün tüp bebik tedavim başlamış bulunmakta. Bir çuval hormon ilacı ve iğnesi ile cumaya şimdiden hazır değilim
Kuzum dert etme izin yazarım ben sana cumaya
Cuma günü tartı sonucunu yaz sağlık sorunları nedeniyle izinli yazarım tamam
Inşallah nasip etsin Rabbim hayırlısıyla belki ikiz olur
Süper elime sağlık canim
Bi uygulama var bende değişik bilgiler veriyo özelden atayım ismini
Cocugu uyuttum işleri bitirdim akşama yemeğe de karar verdim simdi de halıya meyve suyu dökülmüştü onu sildim geri kusmazsa cıktı leke insallah. Belki spor yaparım ders yapasım yok
Ay niye kusuyo kuzum

Kuzum dert etme izin yazarım ben sana cumaya
Cuma günü tartı sonucunu yaz sağlık sorunları nedeniyle izinli yazarım tamam
Inşallah nasip etsin Rabbim hayırlısıyla belki ikiz olur

Yaa kaptanım teşekkür ederim bakalım duruma göre izin yazarız ben spora devam çünkü belki çok etkilemez.
Bir tane tutsun sağlıkla doğsunda ikizde gözüm yok valla. Olsa iyi olur ama

Çocuk kusuyo anlaşıldı galiba canm halıdan bahsettim kuruyunca lekeyi geri kusuyor ya onu demistim

çok sevinirim, bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…