Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlaaaar ben geldimm.
Kilo bildirimi 64

Bugün tüp bebik tedavim başlamış bulunmakta. Bir çuval hormon ilacı ve iğnesi ile cumaya şimdiden hazır değilim
Canım hayırla sonuçlanır istediğin gibi olur insallah.mutlu haberlerini bekliyorum

Iyi akşamlar kızlar menüm
Sabah 10.30 3 yk yulaf lapası 1 şekersiz çay 1 dl peynir domates salatalık
Ara 1 neskafe
Spordan sonra süt
Öğle 16.00 3 yk karabuğday haşlama salatalık domates marul salatası yaptım 1 bardak ayran 1 dilim tb ekmekten tost
Akşam 19.00 fırında patates köfteden 3 ince dilim patates 3 köfte
Su 2.5 lt Hepfitim
Değişik bir şişlik var canımi sıkan

Afiyet olsun kuzum
Aslında güzel Menü
Sanırım yemeyle alakalı değil canım

Afiyet olsun kuzum
Aslında güzel Menü
Sanırım yemeyle alakalı değil canım
Yani bencede kaptanim kacamaksiz normal bir gündü ama bilemedim. Alıştım artık ya 2 haftada 1 böyle oluyor sonra diğer haftaya kadar onu atayim diye ugrasiyorum

Bu arada kızlar bugün aslında emzirmeyecegim diye planım yoktu ama islerden dolayı cocugun yanina pek oturamadım onun da aklina gelmedi pek ara ara istedi ama bende vermedim öğlen emdi uyurken sadece bide sabah. Normalde gün içinde 15-20 sefer emiyordu bence bu bize göre büyük basari gece uyuturken emzireceğim ama mecburen

İyi akşamlar hanımlar
Menüm Hepfitim
Sabah haslanmış yumurta peynir zeytin
Öğle fırın köfte salata
Ara peynir zeytin iki lokma tb ekmek
Akşam sulu köfte yoğurt bir kaşık yeşil mercimek
Su 1.5 lt 20 dk tempolu yürüyüş 60 puan T Titizz1
O kadar koşturdum ki bugün ayaklarımın altı acıyor şu an yarın dinleniriz inşallah

Menüm
Sabah 8.30 da 2 haşlanmış yumurta
11 de bir kase yoğurt bir elma
12. 30 da buranın yöresel bi yemeği var yarpuz otuyla yapılıyor aşurelik buğday ve nohut da var içinde 4-5 kaşık ondan yedim bir bardak ayran
15 de bir kase yoğurt bir elma
19 da bir tabak karnabahr yemeği yanında yoğurt
Şimdi de yoğurt kürü yapıyorum
Su 3 lt
Bugün baya yoğurt tüketmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…