Önemli olan pes etmemek canımMerhaba pazartesi kilo bildirimi 67.9 cumaya göre +600 biliyorum çok fena ama düzeltecegim tatil ve misafirlerim ( yarın gidiyorlar)birleşince diyet yapamadım.
Kolay gelsin canım ❤❤Yarın 23 Nisan büyük bir program hazırladık bugün çok giremedim ve çok yorgunumayaklarım zonkluyor yarından sonra yine tam gaz buralardayım öpüyorum hepinizi
Yapmadım ama çok tavsiye ediliyor ve popüler olduArkadaşlar hurma diyetini deneyeniniz var mı ender saraçoğlunun sanırım bende yapmayı düşünüyorum da
Canım hayırla sonuçlanır istediğin gibi olur insallah.mutlu haberlerini bekliyorumKızlaaaar ben geldimm.
Kilo bildirimi 64
Bugün tüp bebik tedavim başlamış bulunmakta. Bir çuval hormon ilacı ve iğnesi ile cumaya şimdiden hazır değilim
Sanki deneyen olmuştu aramizda ama kimdi bilmiyorum canmArkadaşlar hurma diyetini deneyeniniz var mı ender saraçoğlunun sanırım bende yapmayı düşünüyorum da
Bu aralar cevremden sıkça duydum yapmayı istiyorum ama dayanbilir miyim bilmiyorumYapmadım ama çok tavsiye ediliyor ve popüler oldu
Aslında uzun süre değil de 3 günlük falan denenebilir canımBu aralar cevremden sıkça duydum yapmayı istiyorum ama dayanbilir miyim bilmiyorum
Yapan varsa dönüş yapar bakalım kimse de yapmadıysa ilk ben denerim sizlede paylaşırımSanki deneyen olmuştu aramizda ama kimdi bilmiyorum canm
Ben de hatırladım o üyeyi ama artık grupta değil deneme süreci sona ermistiYapan varsa dönüş yapar bakalım kimse de yapmadıysa ilk ben denerim sizlede paylaşırım
Afiyet olsun kuzumIyi akşamlar kızlar menüm
Sabah 10.30 3 yk yulaf lapası 1 şekersiz çay 1 dl peynir domates salatalık
Ara 1 neskafe
Spordan sonra süt
Öğle 16.00 3 yk karabuğday haşlama salatalık domates marul salatası yaptım 1 bardak ayran 1 dilim tb ekmekten tost
Akşam 19.00 fırında patates köfteden 3 ince dilim patates 3 köfte
Su 2.5 ltHepfitim
Değişik bir şişlik var canımi sıkan
Yani bencede kaptanim kacamaksiz normal bir gündü ama bilemedim. Alıştım artık ya 2 haftada 1 böyle oluyor sonra diğer haftaya kadar onu atayim diye ugrasiyorumAfiyet olsun kuzum
Aslında güzel Menü
Sanırım yemeyle alakalı değil canım
Baya zorluyormuş ve açlık çekiyormuşsun. Bir de mide bulandırıyormuş. 7 gün dayanmak zor gibiBu aralar cevremden sıkça duydum yapmayı istiyorum ama dayanbilir miyim bilmiyorum
7 gün çok fazla ben en fazla 3 gün yapabilirimBaya zorluyormuş ve açlık çekiyormuşsun. Bir de mide bulandırıyormuş. 7 gün dayanmak zor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?