Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok güzel bi haber
Kızlar ya ne yaptıysam ödemden bi türlü kurtulamıyorum bana bi çare diyin lütfen
Canım emziriyosan ödem icin yapilan seyler icemezsin
Sadece bol su
Oy oy almış başını gitmiş
Toparlan kuzum bian önce

Kuzum başka türlü nasıl katılacaksın. Bence 6 ay beklersen daha da artar kilon. Bence bir an önce başlaman lazım. Kaptanlar da böyle düşünüyordur herhalde

Selam kızlar gelemedim sabahtan beri eşim evdeydi kv 'ye falan gittik simdi geldim cocugu uyuturken gireyim dedim hava çok güzel burada tam bir bayram havasi

Çok güzel canm afiyet olsun
Afiyet olsun canm nutella olmasaydı keşke neyse yakarsın insallah. Çok geçmiş olsun canm umarım iyi gecer bugün
Günaydın kızlar kahvaltımı yaptım büroda bir iki saatlik işim var onları halledip gelicem akşama misafirim var hazırlık yapıcam ay inşallah şeytana uymam bugün benim için zor geçecek
Uyma canm o şeytana kolay gelsin
Harikasın canm Afiyet olsun

Selam hanımlar, dünkü menümle başlayayım,

Sabah 8:00 1 dilim tb ekmeğiyle peynirli sandviç, sade kahve
Öğle 12:00 ekşili köftenin sadece köfteleri(4-5taneydi) 1 kase yoğurt, salata
Akşam 19:00 döner salata (dışardaydık en masum bunu bulabildim)
Ara 1 avuç leblebi
Su 2,5 litre Hepfitim

Selam kızlar gelemedim sabahtan beri eşim evdeydi kv 'ye falan gittik simdi geldim cocugu uyuturken gireyim dedim hava çok güzel burada tam bir bayram havasi
Sayın spor bakanım 10 dk bisiklet cevirdim de puanı normal yürüyüşle aynıymış. 10 dk da kan ter içinde kaldım. 10 dk yürüyüşle aynı değil kesinlikle bence. Bu arada ben trainer da çevirdim. Şu bisikletçilerin antrenman için kullandığı zımbırtı var ya onda yaptım. Nasıl hesaplanır sence kaptanın ?

Ben de bazen boks yapıyorum ama 5 dk zor dayanıyorum baya nefes nefese kalıyorum, onun da karşılığı yok ilk sayfada boks kaç puandır acaba kaptanım? T Titizz1

Afiyet olsun canım
Canım onu eliptik e göre hesapla
Ben de bazen boks yapıyorum ama 5 dk zor dayanıyorum baya nefes nefese kalıyorum, onun da karşılığı yok ilk sayfada boks kaç puandır acaba kaptanım? T Titizz1
Canım hiç böyle sporlar yapılmayınca düşünülmemiş
Ona da bi puan ayarlariz

Afiyet olsun canm
Eliptik olabilir canm kaptanimiz demiş
Dünkü sporum,

1 saat yürüyüş: 120 puan T Titizz1
Tamam canm
Ekleriz onu da canm

Afiyet olsun canım

Canım onu eliptik e göre hesapla

Canım hiç böyle sporlar yapılmayınca düşünülmemiş
Ona da bi puan ayarlariz
Bir tek ben yapıyorum demekki ben de eşim yaparken heves etmiştim birkaç kez denedim, baktım çok güzel stres attırıyor arada sinirlenince falan yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…