Afiyet olsungünaydınn kızlaaar
menümü yazamadım dün.
kahvaltıda sadece 2 haşlanmış yumurta, 2 bardak sade çay (3. niyetlendim ama soğumuş çalışırken)
bir de bir lokma ekmeğe nutella sürdüm, affedin ağzımın hiiç tadı yok
öğle
çorba yaptım bahsettiğim çorbadan.
akşam da onu içtim limon sıkıp sıkıp.
bugün sunumum var, boğazım ağrıyor, bademciklerim şişmiiş, sesim kısık dediğimden kimse bir şey anlayamayacak.
off. ara sıra da öksürük var artık. bademciklerim yutkunurken batıyor
Afiyet olsun canım
Canım emziriyosan ödem icin yapilan seyler icemezsinKızlar ya ne yaptıysam ödemden bi türlü kurtulamıyorum bana bi çare diyin lütfen
Oy oy almış başını gitmişSelam eski dostlar, bi kilo guncellemesi yapayim dedim:
68.5
62.8 ile ayrilmistim artik 6 ay dolmadan geri donmem imkansiz. 6 ayi beklemek de istemiyorum zira 28 haziranda doluyor. Bayramdan sonra acilen dukana donmeyi dusunuyorum. Bu sefer de %5 in altina dustugumden giremem listeye
Kuzum başka türlü nasıl katılacaksın. Bence 6 ay beklersen daha da artar kilon. Bence bir an önce başlaman lazım. Kaptanlar da böyle düşünüyordur herhaldeSelam eski dostlar, bi kilo guncellemesi yapayim dedim:
68.5
62.8 ile ayrilmistim artik 6 ay dolmadan geri donmem imkansiz. 6 ayi beklemek de istemiyorum zira 28 haziranda doluyor. Bayramdan sonra acilen dukana donmeyi dusunuyorum. Bu sefer de %5 in altina dustugumden giremem listeye
6 ay sarti var canim ne yazikkiKuzum başka türlü nasıl katılacaksın. Bence 6 ay beklersen daha da artar kilon. Bence bir an önce başlaman lazım. Kaptanlar da böyle düşünüyordur herhalde
Hmmm6 ay sarti var canim ne yazikki
Yada izin kilosuna dönecek kurallar bu sekilde
Çok güzel canm afiyet olsunİyi geceler herkese
Bugün ki menümHepfitim T Titizz1
Sabah 11:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates
Çarliston biber
1 dilim tb ekmek
5 zeytin
1 dilim kuru meyve barı
Akşam18:20
bugün akşam yemeğinde annemler vardı. lahmacun içi hazırladım ve yaptırdım
1 tane lahmacun bol yeşillikle beraber ve 1 bardak az tuzlu ev yoğurdu ayranı içtim
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canm nutella olmasaydı keşke neyse yakarsın insallah. Çok geçmiş olsun canm umarım iyi gecer bugüngünaydınn kızlaaar
menümü yazamadım dün.
kahvaltıda sadece 2 haşlanmış yumurta, 2 bardak sade çay (3. niyetlendim ama soğumuş çalışırken)
bir de bir lokma ekmeğe nutella sürdüm, affedin ağzımın hiiç tadı yok
öğle
çorba yaptım bahsettiğim çorbadan.
akşam da onu içtim limon sıkıp sıkıp.
bugün sunumum var, boğazım ağrıyor, bademciklerim şişmiiş, sesim kısık dediğimden kimse bir şey anlayamayacak.
off. ara sıra da öksürük var artık. bademciklerim yutkunurken batıyor
Uyma canm o şeytanaGünaydın kızlar kahvaltımı yaptım büroda bir iki saatlik işim var onları halledip gelicem akşama misafirim var hazırlık yapıcam ay inşallah şeytana uymam bugün benim için zor geçecek
Harikasın canm Afiyet olsun
Sayın spor bakanım 10 dk bisiklet cevirdim de puanı normal yürüyüşle aynıymış. 10 dk da kan ter içinde kaldım. 10 dk yürüyüşle aynı değil kesinlikle bence. Bu arada ben trainer da çevirdim. Şu bisikletçilerin antrenman için kullandığı zımbırtı var ya onda yaptım. Nasıl hesaplanır sence kaptanın ?Selam kızlar gelemedim sabahtan beri eşim evdeydi kv 'ye falan gittik simdi geldim cocugu uyuturken gireyim dedim hava çok güzel burada tam bir bayram havasi
Sayın spor bakanım 10 dk bisiklet cevirdim de puanı normal yürüyüşle aynıymış. 10 dk da kan ter içinde kaldım. 10 dk yürüyüşle aynı değil kesinlikle bence. Bu arada ben trainer da çevirdim. Şu bisikletçilerin antrenman için kullandığı zımbırtı var ya onda yaptım. Nasıl hesaplanır sence kaptanın ?
Afiyet olsun canımSelam hanımlar, dünkü menümle başlayayım,
Sabah 8:00 1 dilim tb ekmeğiyle peynirli sandviç, sade kahve
Öğle 12:00 ekşili köftenin sadece köfteleri(4-5taneydi) 1 kase yoğurt, salata
Akşam 19:00 döner salata (dışardaydık en masum bunu bulabildim)
Ara 1 avuç leblebi
Su 2,5 litreHepfitim
Canım onu eliptik e göre hesaplaSayın spor bakanım 10 dk bisiklet cevirdim de puanı normal yürüyüşle aynıymış. 10 dk da kan ter içinde kaldım. 10 dk yürüyüşle aynı değil kesinlikle bence. Bu arada ben trainer da çevirdim. Şu bisikletçilerin antrenman için kullandığı zımbırtı var ya onda yaptım. Nasıl hesaplanır sence kaptanın ?
Canım hiç böyle sporlar yapılmayınca düşünülmemiş
Afiyet olsun canmSelam hanımlar, dünkü menümle başlayayım,
Sabah 8:00 1 dilim tb ekmeğiyle peynirli sandviç, sade kahve
Öğle 12:00 ekşili köftenin sadece köfteleri(4-5taneydi) 1 kase yoğurt, salata
Akşam 19:00 döner salata (dışardaydık en masum bunu bulabildim)
Ara 1 avuç leblebi
Su 2,5 litreHepfitim
Eliptik olabilir canm kaptanimiz demişSayın spor bakanım 10 dk bisiklet cevirdim de puanı normal yürüyüşle aynıymış. 10 dk da kan ter içinde kaldım. 10 dk yürüyüşle aynı değil kesinlikle bence. Bu arada ben trainer da çevirdim. Şu bisikletçilerin antrenman için kullandığı zımbırtı var ya onda yaptım. Nasıl hesaplanır sence kaptanın ?
Tamam canm
Ekleriz onu da canm
Bence de öyle diyorum ya 5 dakika zor yapıyorumBoks ciddi kalori yaktırıyormuş bu arada
Nasıl bi stresse artıkBence de öyle diyorum ya 5 dakika zor yapıyorumama çok güzel stres attırıyor
Bir tek ben yapıyorum demekkiAfiyet olsun canım
Canım onu eliptik e göre hesapla
Canım hiç böyle sporlar yapılmayınca düşünülmemiş
Ona da bi puan ayarlariz
Kaç puan yapsak kaptanimNasıl bi stresse artık
Bilemedim ki kalorisi araştırıp karşılaştırmak gerek diğer sporlarlaKaç puan yapsak kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?