Aynen ya.. çocuklarım eşim falan "küçücük ye birşey olmaz" dediklerinde tartım sonucu vereceğim yiyemem diyorum. Onlar da ısrar etmiyorlar sağ olsunlar. Eşim akşam kaymaklı ekmek kadayıfı almış . Öyle severim kiiiiİyi akşamlar hanımlar nasılsınız diyete ara verince tekrar başlamak çok zor oluyor.Beni motive eden tek yer 3.takım şunu anladım ki buradan ayrılmaya gelmiyor.hemen ipin ucunu kacırıyorum .5 değil günde 10 mesaj falan yazmam gerek kendime gelmem için:)
Hoc gitmedim canım aşırı olmayıncaCanm bi tedavisi yok mu onun
Afiyet olsun canım :)İyi geceler hanımlar
Menümü şeettiriimmHepfitim
Sabah haslanmış yumurta peynir zeytin çeşitleri bir çimdik poaça
Öğle 3 kuru kayısı 1 ceviz
Akşam 18.00 gibi karışık ızgara salata ayran
Su 2 lt.
Amin canm aminNe güzel canım darısı bizim başımıza
Ya çok güldüm Allah da seni güldürsünSenin iradene disiplinine hayranım zaten 6 ay kısa bir zaman hem çok kilo vermişsin hem vücudunu şekle sokmuşsun birde selülitler gitmek ohhh kaymaklı ekmek tatlısı ( tebrik cümlem bile tatlılı çok seviyoomm ya )
Harikasın canm tebrik ederimAynen ya.. çocuklarım eşim falan "küçücük ye birşey olmaz" dediklerinde tartım sonucu vereceğim yiyemem diyorum. Onlar da ısrar etmiyorlar sağ olsunlar. Eşim akşam kaymaklı ekmek kadayıfı almış . Öyle severim kiiiiama herkese servis ettim kendim ağzıma sürmedim. Neden eksi görmeliyim tartıda çünkü. Ve buraya bildirdiğim için sallanıyorum. Yaşasın 3. Takım
Hadi ya çorabı falan varmış onlar geçiriyor mu acabaHoc gitmedim canım aşırı olmayınca
Ameliyat diyolar genelde
Harikasın canm poğaça cimdik mis biseycik olmazİyi geceler hanımlar
Su 2 lt.
Güzel canm öptüm görüşürüz
Evet hiç olmamış canm bugün ama salivermek yok battı balık yan gitmesin yarin sabah esko düzenle devam afiyet olsunMenüm yazılacak gibi değil ama yazayım
Sabah kahvaltı yapamadan evden çıktım ( yetişemedim)
Öğlen 1 e adar program sürdü sonra da iş güç öğlen 2 de pizza ve patates kızartması yedim
Akşam 19:00 da da köfte ve pilav yedim
( Battı balık yan gider mantığı ile hareket ettim bir de öyle yoruldum ki topuklu ayakkabılarla 3 saati aşkın güneşin altında ayakta bekle .oturunca yorgunluk ve o müthiş açlık hissi ile dalıverdim pizzaya)
Hepfitim T Titizz1
Afiyet olsun canm pizzanin saati kac acaba
Canm bu yürüyüşlerin gittiğin yerlere olan mesafe mi yoksa gün içinde parca parça yuruyuslerin toplam hesabi gibi mi
Çok geçmiş olsun canm ne zordur o ağrı ahBugün regl oldum karnım berbat ağrıyo midem bulanıyor bi yandan
Harikasın karatay fıstık afiyet olsunİyi akşamlar
Bugünkü menüm:
9:30 Karatay kahvaltı
14:00 Türk kahvesi
16:00 1 elma ve az fıstık
19:30 az çorba ve taze fasulye.
2 lt su
Hepfitim @Titizz1 ❤❤
Geçmiş olsun .hasta olmayayım diye düşünmek bile insanın modunu enerjisini düşürüyor umarım tez zamanda ağrı falan kalmazGene bacak ayrımla kivraniyorum cocugu bi uyursam alintiladim gelicem mesajlara ve menüme kizlar
Afiyet olsun canımİyi geceler hanımlar
Su 2 lt.
Kahvaltı yapmamak tetiklemiş canımMenüm yazılacak gibi değil ama yazayım
Sabah kahvaltı yapamadan evden çıktım ( yetişemedim)
Öğlen 1 e adar program sürdü sonra da iş güç öğlen 2 de pizza ve patates kızartması yedim
Akşam 19:00 da da köfte ve pilav yedim
( Battı balık yan gider mantığı ile hareket ettim bir de öyle yoruldum ki topuklu ayakkabılarla 3 saati aşkın güneşin altında ayakta bekle .oturunca yorgunluk ve o müthiş açlık hissi ile dalıverdim pizzaya)
Hepfitim T Titizz1
Oy oy
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Bugünkü menüm:
9:30 Karatay kahvaltı
14:00 Türk kahvesi
16:00 1 elma ve az fıstık
19:30 az çorba ve taze fasulye.
2 lt su
Hepfitim @Titizz1 ❤❤
Sanmam canım fayda olacağınıAmin canm amin
Ya çok güldüm Allah da seni güldürsüninan başlarken umudum yoktu veremem zaten diyerek 57 hedeflemistim ama simdi 2.hedefime ulaşmak üzereyim. Hayırlısıyla hepimiz mezun olalim insallah canm
Harikasın canm tebrik ederim
Hadi ya çorabı falan varmış onlar geçiriyor mu acaba
Harikasın canm poğaça cimdik mis biseycik olmaz
Evet hiç olmamış canm bugün ama salivermek yok battı balık yan gitmesin yarin sabah esko düzenle devam afiyet olsun
Afiyet olsun canm pizzanin saati kac acabaiyi olmamış sporla telafi etmissindir insallah
Canm bu yürüyüşlerin gittiğin yerlere olan mesafe mi yoksa gün içinde parca parça yuruyuslerin toplam hesabi gibi mi
Çok geçmiş olsun canm ne zordur o ağrı ah
Harikasın karatay fıstık afiyet olsun
Erken yemek ve spor dengeler inşallah canimGeleyim menüme kizlar
Sabah 10.30 1 parca simit domates peynir salatalık 1 şekersiz çay
Ara 1 neskafe
Spordan sonra 1 bardak süt
Öğle 16.00 3 yk yulaf lapası
Akşam 18.30 2 ince dilim ıspanaklı börek hamuru cok inceydi ispanagi çoktu kv dede yedim abartmamakta çalışarak1 şekersiz çay
20.00 1 fincan yeşil çay
Su 2 lt olurHepfitim
Pizza saati 18:10Amin canm amin
Ya çok güldüm Allah da seni güldürsüninan başlarken umudum yoktu veremem zaten diyerek 57 hedeflemistim ama simdi 2.hedefime ulaşmak üzereyim. Hayırlısıyla hepimiz mezun olalim insallah canm
Harikasın canm tebrik ederim
Hadi ya çorabı falan varmış onlar geçiriyor mu acaba
Harikasın canm poğaça cimdik mis biseycik olmaz
Evet hiç olmamış canm bugün ama salivermek yok battı balık yan gitmesin yarin sabah esko düzenle devam afiyet olsun
Afiyet olsun canm pizzanin saati kac acabaiyi olmamış sporla telafi etmissindir insallah
Çok geçmiş olsun canm ne zordur o ağrı ah
Harikasın karatay fıstık afiyet olsun
İnşaallah ya yemin ederim çok aptallık ediyorum eltimin fitliği beni hasta ediyor kendime kızıyorum ben de onun gibi fit olucam ama yavaş ilerliyorumAfiyet olsun canım
Kahvaltı yapmamak tetiklemiş canım
O yüzden hep diyorum kahvaltısız olmaz diye
Elinde değilmiş senin de yapacak biseyyok
Oy oy
Yarından itibaren daha dikkat et canim
Afiyet olsun canım
Sanmam canım fayda olacağını
Erken yemek ve spor dengeler inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?