Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen ya.. çocuklarım eşim falan "küçücük ye birşey olmaz" dediklerinde tartım sonucu vereceğim yiyemem diyorum. Onlar da ısrar etmiyorlar sağ olsunlar. Eşim akşam kaymaklı ekmek kadayıfı almış . Öyle severim kiiii ama herkese servis ettim kendim ağzıma sürmedim. Neden eksi görmeliyim tartıda çünkü. Ve buraya bildirdiğim için sallanıyorum. Yaşasın 3. Takım

Menüm yazılacak gibi değil ama yazayım
Sabah kahvaltı yapamadan evden çıktım ( yetişemedim)
Öğlen 1 e adar program sürdü sonra da iş güç öğlen 2 de pizza ve patates kızartması yedim
Akşam 19:00 da da köfte ve pilav yedim
( Battı balık yan gider mantığı ile hareket ettim bir de öyle yoruldum ki topuklu ayakkabılarla 3 saati aşkın güneşin altında ayakta bekle .oturunca yorgunluk ve o müthiş açlık hissi ile dalıverdim pizzaya)
Hepfitim T Titizz1

Ne güzel canım darısı bizim başımıza
Amin canm amin
Ya çok güldüm Allah da seni güldürsün inan başlarken umudum yoktu veremem zaten diyerek 57 hedeflemistim ama simdi 2.hedefime ulaşmak üzereyim. Hayırlısıyla hepimiz mezun olalim insallah canm
Harikasın canm tebrik ederim
Hoc gitmedim canım aşırı olmayınca
Ameliyat diyolar genelde
Hadi ya çorabı falan varmış onlar geçiriyor mu acaba
Harikasın canm poğaça cimdik mis biseycik olmaz
Sporum T Titizz1
10 dk elptk 40 puan
Bir saat tempolu yürüyüş 180 puan
Toplam 220 puan
Öptüm hepinizi canlar yarın görüşmek üzere
Güzel canm öptüm görüşürüz
Evet hiç olmamış canm bugün ama salivermek yok battı balık yan gitmesin yarin sabah esko düzenle devam afiyet olsun
Afiyet olsun canm pizzanin saati kac acaba iyi olmamış sporla telafi etmissindir insallah
Sporum T Titizz1 Hepfitim

2 saat boyunca yürüyüş

240 puan
Canm bu yürüyüşlerin gittiğin yerlere olan mesafe mi yoksa gün içinde parca parça yuruyuslerin toplam hesabi gibi mi
Bugün regl oldum karnım berbat ağrıyo midem bulanıyor bi yandan
Çok geçmiş olsun canm ne zordur o ağrı ah
İyi akşamlar
Bugünkü menüm:

9:30 Karatay kahvaltı
14:00 Türk kahvesi
16:00 1 elma ve az fıstık
19:30 az çorba ve taze fasulye.
2 lt su
Hepfitim @Titizz1 ❤❤
Harikasın karatay fıstık afiyet olsun

Geleyim menüme kizlar
Sabah 10.30 1 parca simit domates peynir salatalık 1 şekersiz çay
Ara 1 neskafe
Spordan sonra 1 bardak süt
Öğle 16.00 3 yk yulaf lapası
Akşam 18.30 2 ince dilim ıspanaklı börek hamuru cok inceydi ispanagi çoktu kv dede yedim abartmamakta çalışarak 1 şekersiz çay
20.00 1 fincan yeşil çay
Su 2 lt olur Hepfitim

Afiyet olsun canım
Kahvaltı yapmamak tetiklemiş canım
O yüzden hep diyorum kahvaltısız olmaz diye
Elinde değilmiş senin de yapacak biseyyok
Oy oy
Yarından itibaren daha dikkat et canim
İyi akşamlar
Bugünkü menüm:

9:30 Karatay kahvaltı
14:00 Türk kahvesi
16:00 1 elma ve az fıstık
19:30 az çorba ve taze fasulye.
2 lt su
Hepfitim @Titizz1 ❤❤
Afiyet olsun canım
Sanmam canım fayda olacağını
Erken yemek ve spor dengeler inşallah canim

Pizza saati 18:10

Yürüyüş de parça parça değil gezdik hiç durmadan 2 saat den fazla bile oldu ama ben net olarak 2 saat yazdım

İnşaallah ya yemin ederim çok aptallık ediyorum eltimin fitliği beni hasta ediyor kendime kızıyorum ben de onun gibi fit olucam ama yavaş ilerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…