Ayakta kalabilmek için yeterli hareket halinde 30 dakikada 325 kalori yakıyormuşBilemedim ki kalorisi araştırıp karşılaştırmak gerek diğer sporlarla
Tamam kaptanıneceboce canm sporun bittiğinde eliptigi de hesaplayıp topluca etiketlersin beni simdi girmedim listeye
Vuhhuu darısı bizim başımızaKızlar ne diyeceğim size ya ben bugün farkettim hic selülitim kalmamış şok oldum eskiden kalça altı dalgalı deniz misali portakal kabuğu misali artik ne derseniz her şekil vardi bir de baktim hic kalmamış şok oldum. Demek ki incelmekle beraber düzelmiş kremler ilaçlar vs faso fiso demek ki
BanA da lazım ondanBir tek ben yapıyorum demekkiben de eşim yaparken heves etmiştim birkaç kez denedim, baktım çok güzel stres attırıyor arada sinirlenince falan yapıyorum
Eldivenle mi çalışıyorsun. Merak ettimBence de öyle diyorum ya 5 dakika zor yapıyorumama çok güzel stres attırıyor
Aminn canm aminnnVuhhuu darısı bizim başımıza
Ay nasıl güzel bi haber çok sevindimKızlar ne diyeceğim size ya ben bugün farkettim hic selülitim kalmamış şok oldum eskiden kalça altı dalgalı deniz misali portakal kabuğu misali artik ne derseniz her şekil vardi bir de baktim hic kalmamış şok oldum. Demek ki incelmekle beraber düzelmiş kremler ilaçlar vs faso fiso demek ki
Aynen kaptanım varis bende de var.Ay nasıl güzel bi haber çok sevindim
Darısı benim de başıma
Selülit var da en çok varis canımı sıkıyor
Tavana kum torbası astık canım. Ben evde spor yaparken eşim de heveslenmişti o zaman alıp taktı ama artık o çok fazla kullanmıyor.BanA da lazım ondannasıl yaptınız. Tavana kum torbası mı astınız. Ev için biraz zor gibi şimdi düşündüm de
Eldivenle yapıyorum canım. Birkez eldivensiz denedim de elim morardıEldivenle mi çalışıyorsun. Merak ettim
AmiiinnnVuhhuu darısı bizim başımıza
Aynen öyle canm katılım buyuzden cok önemli oluyorİyi akşamlar hanımlar nasılsınız diyete ara verince tekrar başlamak çok zor oluyor.Beni motive eden tek yer 3.takım şunu anladım ki buradan ayrılmaya gelmiyor.hemen ipin ucunu kacırıyorum .5 değil günde 10 mesaj falan yazmam gerek kendime gelmem için:)
Canm bende de uzun zamandır olunca gideceğine hic ihtimal vermezdim öyle ki bu kadar zamandır dönüp arkama bakmamışım bile dün görünce bu yüzden şok oldumAmiiinnnselülitsiz düşünemiyorum o kadar uzun zamandır benimle ki
Canm bi tedavisi yok mu onunAy nasıl güzel bi haber çok sevindim
Darısı benim de başıma
Selülit var da en çok varis canımı sıkıyor
Ne güzel canım darısı bizim başımızaKızlar ne diyeceğim size ya ben bugün farkettim hic selülitim kalmamış şok oldum eskiden kalça altı dalgalı deniz misali portakal kabuğu misali artik ne derseniz her şekil vardi bir de baktim hic kalmamış şok oldum. Demek ki incelmekle beraber düzelmiş kremler ilaçlar vs faso fiso demek ki
Süpermiş hemen edinmem lazımEldivenle yapıyorum canım. Birkez eldivensiz denedim de elim morardı
Senin iradene disiplinine hayranım zaten 6 ay kısa bir zaman hem çok kilo vermişsin hem vücudunu şekle sokmuşsun birde selülitler gitmek ohhh kaymaklı ekmek tatlısı ( tebrik cümlem bile tatlılı çok seviyoomm ya )Aynen öyle canm katılım buyuzden cok önemli oluyor
Canm bende de uzun zamandır olunca gideceğine hic ihtimal vermezdim öyle ki bu kadar zamandır dönüp arkama bakmamışım bile dün görünce bu yüzden şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?