Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar ne diyeceğim size ya ben bugün farkettim hic selülitim kalmamış şok oldum eskiden kalça altı dalgalı deniz misali portakal kabuğu misali artik ne derseniz her şekil vardi bir de baktim hic kalmamış şok oldum. Demek ki incelmekle beraber düzelmiş kremler ilaçlar vs faso fiso demek ki

Vuhhuu darısı bizim başımıza

Bir tek ben yapıyorum demekki ben de eşim yaparken heves etmiştim birkaç kez denedim, baktım çok güzel stres attırıyor arada sinirlenince falan yapıyorum
BanA da lazım ondan nasıl yaptınız. Tavana kum torbası mı astınız. Ev için biraz zor gibi şimdi düşündüm de

Ay nasıl güzel bi haber çok sevindim
Darısı benim de başıma
Selülit var da en çok varis canımı sıkıyor

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız diyete ara verince tekrar başlamak çok zor oluyor.Beni motive eden tek yer 3.takım şunu anladım ki buradan ayrılmaya gelmiyor.hemen ipin ucunu kacırıyorum .5 değil günde 10 mesaj falan yazmam gerek kendime gelmem için:)

Kizlar cocugu anneme biraktim ders çalışayım diye kapı önünde gene düğün var davul midemde çalıyor sanki oynayasın geliyor calisamiyorum

Aynen öyle canm katılım buyuzden cok önemli oluyor
Amiiinnn selülitsiz düşünemiyorum o kadar uzun zamandır benimle ki
Canm bende de uzun zamandır olunca gideceğine hic ihtimal vermezdim öyle ki bu kadar zamandır dönüp arkama bakmamışım bile dün görünce bu yüzden şok oldum

Ne güzel canım darısı bizim başımıza

Senin iradene disiplinine hayranım zaten 6 ay kısa bir zaman hem çok kilo vermişsin hem vücudunu şekle sokmuşsun birde selülitler gitmek ohhh kaymaklı ekmek tatlısı ( tebrik cümlem bile tatlılı çok seviyoomm ya )

Okulda 4 arkadaş diyetteyiz(ciddi olarak) ikisi diyetisyene gidiyor ben ve bir arkadaşım kendimiz diyet yapıyoruz haliyle sohbet muhabbet hep bunun üzerine dönüyor.Bugun şöyle bir konu geçti .Diyet bittikten sonra yiyeceğimiz şeylerin hayalini kuruyoruz bu diyet mantığıyla ters yani nefsi nasıl köreltecegiz yeme isteğini nasıl azaltıp sağlıklı besinlere çikolata muamelesi yapacağız ayrıca çok komik karikatürler göndermişler onları da sizinle paylaşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…