Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun .hasta olmayayım diye düşünmek bile insanın modunu enerjisini düşürüyor umarım tez zamanda ağrı falan kalmaz
Hem de nasıl düşürüyor canm ya sagolasin amin her sabah bugün geçmiş miağrım diye bakarak uyaniyorum
Insallah canm
Pizza saati 18:10

Yürüyüş de parça parça değil gezdik hiç durmadan 2 saat den fazla bile oldu ama ben net olarak 2 saat yazdım
Tamam canm

İyi geceler arkadaşlar menümü yazayım
Sabah standart kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bide çilek reçeli yapmıştım ondan 1 tatlı kaşığı
11 de bir muz
12.30 karnabahar yoğurt
15 gibi bir portakal
17 de tarçınlı süt
19.30 da karnabahar yoğurt yarım dolma
Su 3 lt
Spor yok

iyi geceler hanımlarr,

giremedim malum geç döndüm eve.

boğazım konuştukça daha da tahriş oldu, hala iştahım ağız tadım yok. ne yesem saman yer gibi hissediyorum. yarın doktora gideceğim tekrar.

yine sadece bol limonlu sıcak çorba. ve sürekli çay içtim. ıhlamur bulamadığımdan sıcak bir o vardı alternatif.

sabah krem peynirli ekmek 1 fincan çay

akşama yine çorba+bol bol ton balıklı salata yedim , (gün toplamı 3 kase çorba(kase büyük biraz ama.)

öğlende de omlet yedim dışarıdaydım.

Hayırlı sabahlar kızlar iki gündür sporda yapsam yürüyüşde yapsam içim rahat değil pizza ve lahmacun yüzünden o yüzden Cuma’ya kadar kemerlerimi sıkmam lazım detoks değil ama bir nevi arınma diyeti yapacağım kendimi alıştırmam lazım hemde kaçamak sonrasında toparlanma kuralına sizde böyle oluyo musunuz ya çok huzursuzum bi yanım bişeyler yiyip eski düzene geri dönmek istiyo ama diğer yanımda diyoki senin grubun var düzenli sağlıklı yaşanan için onlara ne cevap vereceksin diyo iyiki bu grup çıktı karşıma dönüm noktam olacak inşaallah seviyorum sizleri

Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn.
Dünkü menüm
Sabah 10.30 dışarıdaydık kahvaltı tabağı aldım. Reçellere ballara kaymaklara dokunmadım bir de menemen. 1 küçük kepek ekmek
Saat 12 - filtre kahve
Saat 19 - porsiyon köfte salata ile
Hepfitim

Aynen öyle oluyorum

Ben normal de yanımda tatlı yada çikolata yendiğinde azıcık da olsa illaki yerdim ama şimdi günlük menü paylaştığım için hiç dokunmuyorum bile bu grubun üzerime yüklediği bir sorumluluk var gibi hissediyorum tabi kilo verme hırsımı da körüklüyor

Günaydın kızlar tabi bana gün 7de ayıyor da işlerimi bitirip anca girebildim eşimi ise gönderdim kv ko köye gönderdim kahvalti yaptık ortaligi toparladim çamaşır attım banyoyu tuvaleti yıkadim simdi camasirlari asicam kuruyanlari katlayacagim sonra cocukla oyun oynarız sonra dışarı çıkma planımız var hava biraz serin ama marketten almam gerekenler var. Alintiladim birazdan onlari da cevaplayacagim sizde durumlar nasıl bakalm

Afiyet olsun canm güzel
Afiyet olsun canm bi geçmedi ya nasil aciyordur kimbilir boğazın
Günaaaayyyyyydııın bol eksili az kalorili ve hareketli günlerimiz olsun
Günaydın canm aminnn
Canım hepimizde oluyor o emin ol ama kacamak sonrası sporu bırakmayıp diyete kaldigin yerden devam ettiğinde ve eksiyi görünce daha cok hırslanıyor insan sende de öyle olacak bizde seni çok seviyoruz
günaydın herkese dün hiç giremedim malum 23 nisan okulda tören vardı sonra çocukları dışarda gezdirdim akşamda misafir derken nasıl yorulmuşum daha yeni çıkıyor yorgunluk
Geçmiş olsun atlattın şükür dinlenmeye çalış biraz
Afiyet olsun canm güzel
Spora gidemedim ama çok yürüdüm
11.280 adım 110 puan
T Titizz1
Harika canm
Guzel geçmesine sevindim canm simiti deyakmissindir zaten kostururken
Acaba tetikleyen ne oldu canım benimde bacağım çekiyor belimde 2 fıtık var ayakta fazla kalınca oluyor genellikle.
Canım mevlide gittim ya pazar günü o daha cok tetikledi cocugun peşinde koşmaktan alip kucaga tasimaktan oldu önce de yanlış bir hareket yaptığım için olmuştu geçmişti tam mevlid denk gelince gene başladı dikkat etmek gerekiyor ama cocukla da cok mümkün olmuyor ki. Normalde bir yere gidince ben yorulunca kv koşardı peşinden bu sefer durmadı kv dede hep beni istedi öyle olunca cok zorlandı belim

Kızlar eskisi gibi yetisemiyor olabilirim siteye çünkü normalde işlerimi bitirip az otururdum o sıra cocuk gelir emerdi hep girebiliyordum 3 gündür gündüz emmeyi bıraksın diye oturmuyorum sürekli kendime iş çıkarıyorum bu yüzden zor giriyorum haberiniz olsun didim

Bu arada gündüzleri alışmaya başladı emmemeye ama öğle uykusunda emiyor gene mecburen bide gece uyandikca emiyor. Acaba diyorum sabır taşı mi denesem acı oluyormuş göğüs almıyormuş çocuk içinizde deneyen oldu mu

Bence gayet iyi giriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…