Hem de nasıl düşürüyor canm ya sagolasin amin her sabah bugün geçmiş miağrım diye bakarak uyaniyorumGeçmiş olsun .hasta olmayayım diye düşünmek bile insanın modunu enerjisini düşürüyor umarım tez zamanda ağrı falan kalmaz
Insallah canmAfiyet olsun canım
Kahvaltı yapmamak tetiklemiş canım
O yüzden hep diyorum kahvaltısız olmaz diye
Elinde değilmiş senin de yapacak biseyyok
Oy oy
Yarından itibaren daha dikkat et canim
Afiyet olsun canım
Sanmam canım fayda olacağını
Erken yemek ve spor dengeler inşallah canim
Tamam canmPizza saati 18:10
Yürüyüş de parça parça değil gezdik hiç durmadan 2 saat den fazla bile oldu ama ben net olarak 2 saat yazdım
Aynen öyle oluyorumHayırlı sabahlar kızlar iki gündür sporda yapsam yürüyüşde yapsam içim rahat değil pizza ve lahmacun yüzünden o yüzden Cuma’ya kadar kemerlerimi sıkmam lazım detoks değil ama bir nevi arınma diyeti yapacağım kendimi alıştırmam lazım hemde kaçamak sonrasında toparlanma kuralınasizde böyle oluyo musunuz ya çok huzursuzum bi yanım bişeyler yiyip eski düzene geri dönmek istiyo ama diğer yanımda diyoki senin grubun var düzenli sağlıklı yaşanan için onlara ne cevap vereceksin diyo iyiki bu grup çıktı karşıma dönüm noktam olacak inşaallah seviyorum sizleri
Gene bacak ayrımla kivraniyorum cocugu bi uyursam alintiladim gelicem mesajlara ve menüme kizlar
Ben normal de yanımda tatlı yada çikolata yendiğinde azıcık da olsa illaki yerdim ama şimdi günlük menü paylaştığım için hiç dokunmuyorum bile bu grubun üzerime yüklediği bir sorumluluk var gibi hissediyorum tabi kilo verme hırsımı da körüklüyorHayırlı sabahlar kızlar iki gündür sporda yapsam yürüyüşde yapsam içim rahat değil pizza ve lahmacun yüzünden o yüzden Cuma’ya kadar kemerlerimi sıkmam lazım detoks değil ama bir nevi arınma diyeti yapacağım kendimi alıştırmam lazım hemde kaçamak sonrasında toparlanma kuralınasizde böyle oluyo musunuz ya çok huzursuzum bi yanım bişeyler yiyip eski düzene geri dönmek istiyo ama diğer yanımda diyoki senin grubun var düzenli sağlıklı yaşanan için onlara ne cevap vereceksin diyo iyiki bu grup çıktı karşıma dönüm noktam olacak inşaallah seviyorum sizleri
Ben normal de yanımda tatlı yada çikolata yendiğinde azıcık da olsa illaki yerdim ama şimdi günlük menü paylaştığım için hiç dokunmuyorum bile bu grubun üzerime yüklediği bir sorumluluk var gibi hissediyorum tabi kilo verme hırsımı da körüklüyor
Afiyet olsun canm güzelİyi geceler arkadaşlar menümü yazayım
Sabah standart kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bide çilek reçeli yapmıştım ondan 1 tatlı kaşığı
11 de bir muz
12.30 karnabahar yoğurt
15 gibi bir portakal
17 de tarçınlı süt
19.30 da karnabahar yoğurt yarım dolma
Su 3 lt
Spor yok
Afiyet olsun canm bi geçmedi ya nasil aciyordur kimbilir boğazıniyi geceler hanımlarr,
giremedim malum geç döndüm eve.
boğazım konuştukça daha da tahriş oldu, hala iştahım ağız tadım yok. ne yesem saman yer gibi hissediyorum. yarın doktora gideceğim tekrar.
yine sadece bol limonlu sıcak çorba. ve sürekli çay içtim. ıhlamur bulamadığımdan sıcak bir o vardı alternatif.
sabah krem peynirli ekmek 1 fincan çay
akşama yine çorba+bol bol ton balıklı salata yedim , (gün toplamı 3 kase çorba(kase büyük biraz ama.)
öğlende de omlet yedim dışarıdaydım.
Günaydın canm aminnnGünaaaayyyyyydııın bol eksili az kalorili ve hareketli günlerimiz olsun
Canım hepimizde oluyor o emin ol ama kacamak sonrası sporu bırakmayıp diyete kaldigin yerden devam ettiğinde ve eksiyi görünce daha cok hırslanıyor insan sende de öyle olacak bizde seni çok seviyoruzHayırlı sabahlar kızlar iki gündür sporda yapsam yürüyüşde yapsam içim rahat değil pizza ve lahmacun yüzünden o yüzden Cuma’ya kadar kemerlerimi sıkmam lazım detoks değil ama bir nevi arınma diyeti yapacağım kendimi alıştırmam lazım hemde kaçamak sonrasında toparlanma kuralınasizde böyle oluyo musunuz ya çok huzursuzum bi yanım bişeyler yiyip eski düzene geri dönmek istiyo ama diğer yanımda diyoki senin grubun var düzenli sağlıklı yaşanan için onlara ne cevap vereceksin diyo iyiki bu grup çıktı karşıma dönüm noktam olacak inşaallah seviyorum sizleri
Geçmiş olsun atlattın şükür dinlenmeye çalış birazgünaydın herkese dün hiç giremedim malum 23 nisan okulda tören vardı sonra çocukları dışarda gezdirdim akşamda misafir derken nasıl yorulmuşum daha yeni çıkıyor yorgunluk
Afiyet olsun canm güzelGünaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn.
Dünkü menüm
Sabah 10.30 dışarıdaydık kahvaltı tabağı aldım. Reçellere ballara kaymaklara dokunmadım bir de menemen. 1 küçük kepek ekmek
Saat 12 - filtre kahve
Saat 19 - porsiyon köfte salata ile
Hepfitim
Harika canm
Guzel geçmesine sevindim canm simiti deyakmissindir zaten kostururken
Canım mevlide gittim ya pazar günü o daha cok tetikledi cocugun peşinde koşmaktan alip kucaga tasimaktan oldu önce de yanlış bir hareket yaptığım için olmuştu geçmişti tam mevlid denk gelince gene başladıAcaba tetikleyen ne oldu canım benimde bacağım çekiyor belimde 2 fıtık var ayakta fazla kalınca oluyor genellikle.
Bence gayet iyi giriyorsunKızlar eskisi gibi yetisemiyor olabilirim siteye çünkü normalde işlerimi bitirip az otururdum o sıra cocuk gelir emerdi hep girebiliyordum 3 gündür gündüz emmeyi bıraksın diye oturmuyorum sürekli kendime iş çıkarıyorum bu yüzden zor giriyorum haberiniz olsun didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?