Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kızlar
gittim muayene oldum bu sabah.
hem seboreik dermatit olmuşum (sıkıntıdan sanıyorum)
hem de nur topu gibi topuk dikenim olmuş.
spor sadece düşük tempoda yürüyüş yapabilirsin dedi.
tam da gaza gelmiştim...
sizce ayağımı zorlamadan başka hangi sporları yapabilrim?

Ayyyy geçmiş olsun o topuk dikeni tam bir baş belası.
Valla koca karı ilaçları iyi geliyor pul biber falan komik gelicek ama annem de kayınvalidem de öyle geçirdiler. Zaten çok sıkıntılı bir şey insan her şeyi deniyor geçsin diye.

Bence gayet iyi giriyorsun
Öyleyse sevindim
Çok geçmiş olsun canm ya zorlamaman gerekiyor ayağını yani leslie falan değil de belki bölgesel hareketler yapabilirsin karin kol ayakta yapılmayacak hareketlerden

merak ettim ne yaptılar acaba

Öyleyse sevindim

Çok geçmiş olsun canm ya zorlamaman gerekiyor ayağını yani leslie falan değil de belki bölgesel hareketler yapabilirsin karin kol ayakta yapılmayacak hareketlerden
inşallah öyle yapacağım artık. minicik şey insanın canını nasıl bu kadar yakabiliyor anlamadım

Geçmiş olsun canım, çok zorlama ayağını. Bölgesel çalışabilirsin, pilates yapabilirsin, mekik falan. Ayağının üzerine basmayacağın hareketler.

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
O dikenden bende de var
Akşama diyr düdüklüye nohut koydum çocuk da sevmiyor ama nasil yediririm bilmiyorum
Leblebi gibi de yiyebilir aslında canim

Dünkü sporum
700 ic bacak top sıkma (140)•
2 Yan karin mekik 2 taraf 20ser(32)•
4 farklı mekik 25er kez(40)•
30 mekik(12)•
30 dk normal yürüyüş (60)•
Sınav 20(8)•
Kol egzersizi 200 kere(40)•
Kol icin sınav 20 tane(8)•
Kalça bacak sıkılasma 50ser tekrar sag sol bacak(40)•
Kalça sıkılasma 2 taraf 50ser tekrar(40)•
Ayakta bacak yan çalıştırma 20 sağ sol bacak(16)•
Yan çalıştırma 100 tekrar(40)•
Toplam puan 476

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Güzel canım Afiyet olsun

Afiyet olsun canım

O dikenden bende de var

Leblebi gibi de yiyebilir aslında canim
kaptanım geçmiş olsun size de işkence gibi vallahi. iş var ev var çocuklar var nöbet var. geçmezse halim yaman

sağol kaptanım ses tellerin iltihaplanmıştır kısıklık ondan oluyo dedi. bademciklerim de öyleymiş. antibiyotik +sprey verdi.

bilmiyorum ki bir aparat koyuyoruz ayakkabı içine topuklukmuş adı. onunla bir senede geçiyormuş. çok ağrı yapıyor üzerine basamıyorum. inşallah geçer.
Insallah gecer canm Allah acil şifa versin
sağol kaptanım ses tellerin iltihaplanmıştır kısıklık ondan oluyo dedi. bademciklerim de öyleymiş. antibiyotik +sprey verdi.
Anladım canım düzelir inşallah ilaçlarla Allah sana da acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…