Ayyyy geçmiş olsun o topuk dikeni tam bir baş belası.merhaba kızlar
gittim muayene oldum bu sabah.
hem seboreik dermatit olmuşum (sıkıntıdan sanıyorum)
hem de nur topu gibi topuk dikenim olmuş.
spor sadece düşük tempoda yürüyüş yapabilirsin dedi.
tam da gaza gelmiştim...
sizce ayağımı zorlamadan başka hangi sporları yapabilrim?
Öyleyse sevindimBence gayet iyi giriyorsun
Çok geçmiş olsun canm ya zorlamaman gerekiyor ayağını yani leslie falan değil de belki bölgesel hareketler yapabilirsin karin kol ayakta yapılmayacak hareketlerdenmerhaba kızlar
tam da gaza gelmiştim...
merak ettim ne yaptılar acabaAyyyy geçmiş olsun o topuk dikeni tam bir baş belası.
Valla koca karı ilaçları iyi geliyor pul biber falan komik gelicek ama annem de kayınvalidem de öyle geçirdiler. Zaten çok sıkıntılı bir şey insan her şeyi deniyor geçsin diye.
bizim bir arkadaş nohut köftesi yapmış. onun da oğlu yemiyordu sevmiş yemişAkşama diyr düdüklüye nohut koydum çocuk da sevmiyor ama nasil yediririm bilmiyorum
inşallah öyle yapacağım artık. minicik şey insanın canını nasıl bu kadar yakabiliyor anlamadımÖyleyse sevindim
Çok geçmiş olsun canm ya zorlamaman gerekiyor ayağını yani leslie falan değil de belki bölgesel hareketler yapabilirsin karin kol ayakta yapılmayacak hareketlerden
Geçmiş olsun canım, çok zorlama ayağını. Bölgesel çalışabilirsin, pilates yapabilirsin, mekik falan. Ayağının üzerine basmayacağın hareketler.merhaba kızlar
tam da gaza gelmiştim...
sağol canım öyle yapacağım artıkGeçmiş olsun canım, çok zorlama ayağını. Bölgesel çalışabilirsin, pilates yapabilirsin, mekik falan. Ayağının üzerine basmayacağın hareketler.
Bir bakayim canm belki sever insallah aminbizim bir arkadaş nohut köftesi yapmış. onun da oğlu yemiyordu sevmiş yemiş
Geçiyor muymuş zamanla canm tedavisi nasilinşallah öyle yapacağım artık. minicik şey insanın canını nasıl bu kadar yakabiliyor anlamadım
Afiyet olsun canımİyi geceler arkadaşlar menümü yazayım
Sabah standart kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bide çilek reçeli yapmıştım ondan 1 tatlı kaşığı
11 de bir muz
12.30 karnabahar yoğurt
15 gibi bir portakal
17 de tarçınlı süt
19.30 da karnabahar yoğurt yarım dolma
Su 3 lt
Spor yok
Afiyet olsun canımiyi geceler hanımlarr,
giremedim malum geç döndüm eve.
boğazım konuştukça daha da tahriş oldu, hala iştahım ağız tadım yok. ne yesem saman yer gibi hissediyorum. yarın doktora gideceğim tekrar.
yine sadece bol limonlu sıcak çorba. ve sürekli çay içtim. ıhlamur bulamadığımdan sıcak bir o vardı alternatif.
sabah krem peynirli ekmek 1 fincan çay
akşama yine çorba+bol bol ton balıklı salata yedim , (gün toplamı 3 kase çorba(kase büyük biraz ama.)
öğlende de omlet yedim dışarıdaydım.
Güzel canım Afiyet olsunGünaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn.
Dünkü menüm
Sabah 10.30 dışarıdaydık kahvaltı tabağı aldım. Reçellere ballara kaymaklara dokunmadım bir de menemen. 1 küçük kepek ekmek
Saat 12 - filtre kahve
Saat 19 - porsiyon köfte salata ile
Hepfitim
Afiyet olsun canım
O dikenden bende de varmerhaba kızlar
tam da gaza gelmiştim...
Leblebi gibi de yiyebilir aslında canimAkşama diyr düdüklüye nohut koydum çocuk da sevmiyor ama nasil yediririm bilmiyorum
Olabilir öyle de canm denicem bakalmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
O dikenden bende de var
Leblebi gibi de yiyebilir aslında canim
bilmiyorum ki bir aparat koyuyoruz ayakkabı içine topuklukmuş adı. onunla bir senede geçiyormuş. çok ağrı yapıyor üzerine basamıyorum. inşallah geçer.Bir bakayim canm belki sever insallah amin
Geçiyor muymuş zamanla canm tedavisi nasil
kaptanım geçmiş olsun size de işkence gibi vallahi. iş var ev var çocuklar var nöbet var. geçmezse halim yamanAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
O dikenden bende de var
Leblebi gibi de yiyebilir aslında canim
Saraçoğlunun tarifiymiş. Şu videoda var.merak ettim ne yaptılar acaba
sağol kaptanımAfiyet olsun canm güzel
Afiyet olsun canm bi geçmedi ya nasil aciyordur kimbilir boğazın
Günaydın canm aminnn
Canım hepimizde oluyor o emin ol ama kacamak sonrası sporu bırakmayıp diyete kaldigin yerden devam ettiğinde ve eksiyi görünce daha cok hırslanıyor insan sende de öyle olacak bizde seni çok seviyoruz
Geçmiş olsun atlattın şükür dinlenmeye çalış biraz
Afiyet olsun canm güzel
Harika canm
Guzel geçmesine sevindim canm simiti deyakmissindir zaten kostururken
Canım mevlide gittim ya pazar günü o daha cok tetikledi cocugun peşinde koşmaktan alip kucaga tasimaktan oldu önce de yanlış bir hareket yaptığım için olmuştu geçmişti tam mevlid denk gelince gene başladıdikkat etmek gerekiyor ama cocukla da cok mümkün olmuyor ki. Normalde bir yere gidince ben yorulunca kv koşardı peşinden bu sefer durmadı kv dede hep beni istedi öyle olunca cok zorlandı belim
canımmm çok teşekkür ederimSaraçoğlunun tarifiymiş. Şu videoda var.
Insallah gecer canm Allah acil şifa versinbilmiyorum ki bir aparat koyuyoruz ayakkabı içine topuklukmuş adı. onunla bir senede geçiyormuş. çok ağrı yapıyor üzerine basamıyorum. inşallah geçer.
Anladım canım düzelir inşallah ilaçlarla Allah sana da acil şifalar versinsağol kaptanımses tellerin iltihaplanmıştır kısıklık ondan oluyo dedi. bademciklerim de öyleymiş. antibiyotik +sprey verdi.
çok geçmiş olsun canımsağol kaptanımses tellerin iltihaplanmıştır kısıklık ondan oluyo dedi. bademciklerim de öyleymiş. antibiyotik +sprey verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?