- 9 Nisan 2019
- 81
- 252
- 8
- 36
Geçmiş olsunmerhaba kızlar
gittim muayene oldum bu sabah.
hem seboreik dermatit olmuşum (sıkıntıdan sanıyorum)
hem de nur topu gibi topuk dikenim olmuş.
spor sadece düşük tempoda yürüyüş yapabilirsin dedi.
tam da gaza gelmiştim...
sizce ayağımı zorlamadan başka hangi sporları yapabilrim?
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Proje olayı çıktıktan sonra mı başladı bu durum hep mi vardı
Insallah gecer canm Allah acil şifa versin
Anladım canım düzelir inşallah ilaçlarla Allah sana da acil şifalar versin
Kolay gelsin canm nefis bugün sınavda deseneİyi akşamlar arkadaşlar bu hafta denetlememiz var çok yoğun ve yorgunum dün misafirlerim gelmedi ama ben bugüne pasta börek yapıcam aldığım malzemeleri kullanmak için hem de nefsimi terbiye etmek için bakalım m inşallah başarırım
Hic gitmedim fikrim de yok o yüzden canm şimdiden iyi tatillerArkadaşlar Amasraya bi kaç günlüğe tatile gitmeyi düşünüyoruz da oraya tatile giden varmı bide hangi oteli tavsiye eder kaç gündür otel aramaktan gına geldi
Kolay gelsin canım aynı durum benimde başımda yarın arkadaşlar gelecek daha doğrusu okuldan çıkıp birlikte eve geleceğiz herşeyi akşamdan yapmam lazım temizlik pasta börek ama coook üşeniyorum bir girsem mutfağa gerisi gelecek ama yatıyorum şu anİyi akşamlar arkadaşlar bu hafta denetlememiz var çok yoğun ve yorgunum dün misafirlerim gelmedi ama ben bugüne pasta börek yapıcam aldığım malzemeleri kullanmak için hem de nefsimi terbiye etmek için bakalım m inşallah başarırım
Bungalov evleri güzel oluyor ahşap küçük otelden daha çok hoşuma gidiyor benim Karadeniz'de çok var orda da vardırArkadaşlar Amasraya bi kaç günlüğe tatile gitmeyi düşünüyoruz da oraya tatile giden varmı bide hangi oteli tavsiye eder kaç gündür otel aramaktan gına geldi
Bungalovları bende seviyorum bakalım araştırıyoruz dahaBungalov evleri güzel oluyor ahşap küçük otelden daha çok hoşuma gidiyor benim Karadeniz'de çok var orda da vardır
Spor niyetine temizlik ve hazırlık yapmış olursun canım çalışan kadının işi zor Allah yardımcımız olsunKolay gelsin canım aynı durum benimde başımda yarın arkadaşlar gelecek daha doğrusu okuldan çıkıp birlikte eve geleceğiz herşeyi akşamdan yapmam lazım temizlik pasta börek ama coook üşeniyorum bir girsem mutfağa gerisi gelecek ama yatıyorum şu an
Oyyy kolay gelsin okurken yoruldum. Hem çalışıp hem bunları yapmak her yiğidin harcı değil. Maşallah enerjineKolay gelsin canım aynı durum benimde başımda yarın arkadaşlar gelecek daha doğrusu okuldan çıkıp birlikte eve geleceğiz herşeyi akşamdan yapmam lazım temizlik pasta börek ama coook üşeniyorum bir girsem mutfağa gerisi gelecek ama yatıyorum şu an
Enerji nerdeee benimki mecburiyetten sürünerek iş yapmaOyyy kolay gelsin okurken yoruldum. Hem çalışıp hem bunları yapmak her yiğidin harcı değil. Maşallah enerjine
Tavuk resmini nereden buldun
Afiyet olsun canm güzel
Afiyet olsun canm hanimeller olmasaydı oh ne güzel olmuştu gününBugünkü menüm
07:30 Kahvaltı:1 yumurta 4 zeytin 1 dilim TB ekmek,1 dilim peynir
Ara 10:30 : Kayısı 2 tane
12:30 yulaflı yoğurt
16:00 2 ceviz
18:30 4 ızgara köfte ve 1 ızgara tavuk (incik)+ salata
20:00 Çay + 1 hanimeller bisküvi ( burda bozdum)
Şu çok az içtim sürekli çay içtiğim için su icemiyorumHepfitim T Titizz1
Telefondan yazıyorum ya tavuk yazınca öneriyor.Tavuk resmini nereden buldunsiyez ekmek nedir ilk defa duydum.afiyet olsun bu arada
Nam nam hanımeller bisküviBugünkü menüm
07:30 Kahvaltı:1 yumurta 4 zeytin 1 dilim TB ekmek,1 dilim peynir
Ara 10:30 : Kayısı 2 tane
12:30 yulaflı yoğurt
16:00 2 ceviz
18:30 4 ızgara köfte ve 1 ızgara tavuk (incik)+ salata
20:00 Çay + 1 hanimeller bisküvi ( burda bozdum)
Şu çok az içtim sürekli çay içtiğim için su icemiyorumHepfitim T Titizz1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?