Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun

Kolay gelsin canm nefis bugün sınavda desene
Arkadaşlar Amasraya bi kaç günlüğe tatile gitmeyi düşünüyoruz da oraya tatile giden varmı bide hangi oteli tavsiye eder kaç gündür otel aramaktan gına geldi
Hic gitmedim fikrim de yok o yüzden canm şimdiden iyi tatiller

Kolay gelsin canım aynı durum benimde başımda yarın arkadaşlar gelecek daha doğrusu okuldan çıkıp birlikte eve geleceğiz herşeyi akşamdan yapmam lazım temizlik pasta börek ama coook üşeniyorum bir girsem mutfağa gerisi gelecek ama yatıyorum şu an

Arkadaşlar Amasraya bi kaç günlüğe tatile gitmeyi düşünüyoruz da oraya tatile giden varmı bide hangi oteli tavsiye eder kaç gündür otel aramaktan gına geldi
Bungalov evleri güzel oluyor ahşap küçük otelden daha çok hoşuma gidiyor benim Karadeniz'de çok var orda da vardır

Spor niyetine temizlik ve hazırlık yapmış olursun canım çalışan kadının işi zor Allah yardımcımız olsun

Oyyy kolay gelsin okurken yoruldum. Hem çalışıp hem bunları yapmak her yiğidin harcı değil. Maşallah enerjine

Kızlar resmen midem genişlemiş doymuyorum ve çok açım .2 aydır az yemeğe alıstirdigim midemi bir haftada bidona döndürebiliyormuşum demekki .Neyse ki diyetimi bozmadım ama doymadım da böyle devam edelim de mideciğimi büzüştüreyim

Bugünkü menüm
07:30 Kahvaltı:1 yumurta 4 zeytin 1 dilim TB ekmek,1 dilim peynir
Ara 10:30 : Kayısı 2 tane
12:30 yulaflı yoğurt
16:00 2 ceviz
18:30 4 ızgara köfte ve 1 ızgara tavuk (incik)+ salata
20:00 Çay + 1 hanimeller bisküvi ( burda bozdum)
Şu çok az içtim sürekli çay içtiğim için su icemiyorum Hepfitim T Titizz1

Tavuk resmini nereden buldun siyez ekmek nedir ilk defa duydum.afiyet olsun bu arada

Afiyet olsun canm güzel
Afiyet olsun canm hanimeller olmasaydı oh ne güzel olmuştu günün

Iyi akşamlar kızlar menüm
Sabah 10 1 dl tb ekmek zeytin peynir domates salatalık 1 şekersiz çay
Ara 1 yeşilçay
Öğle 16.10 3 yk karabuğday haşlama bir tutam roka bit tutam marul salatalık domates karıştırdım salata yaptım 2 kaşık nohut yemeği
Akşam 19.00 2 kaşık nohut yemeği 2 yk karabuğday haşlama 3yk yoğurtla karıştırıp yedim üzerine pulbiber. 3 çatal da mercimek mezesi yedim
Su 2 lt Hepfitim

Tavuk resmini nereden buldun siyez ekmek nedir ilk defa duydum.afiyet olsun bu arada
Telefondan yazıyorum ya tavuk yazınca öneriyor.
Siyez ekmeği siyez unundan yapılmış ekşi mayalı ekmek. Normalde ekmeğin hiçbir çeşidini yemiyorum lakin eşimin iş yerine getirmişler tadına baktım.

Nam nam hanımeller bisküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…