Biz denk gelmemişiz o zaman hatırlayamadım canım mavi kedi ben deilk gulsahh54 sonra adige psase oldu
Canım hoşgeldinsahgull geldim canım ❤ beni bilgilendirin emziren anne nasıl zayıflar
Güzel canım ben tamamen kısıtlayamıyorum emzirdiğim için birde sonrası da var ben tamamen ekmeksiz yaşayamamAnladım bende iki ana öğün olarak besleniyorum hiçbir ekmek çeşidini yemiyorum sabah kahvaltı öğlen meyve kuruyemiş 4-5 gibi de yeşil çay yanına kayısı kuru incir falan 1 er 2 şer tane son olarakta 6:00-6:30 gibi akşam yemeği daha da birşey yemiyorum
Hoşgeldin canımsahgull geldim canım ❤ beni bilgilendirin emziren anne nasıl zayıflar
olabilir cnm ben bayadan beri aktif olamadım hamile kalınca bide grup kapalıydı falan memnun oldum bu arada bol bol kilo verirsiniz inş ben alırkenBiz denk gelmemişiz o zaman hatırlayamadım canım mavi kedi ben de
Bende yarım yamalak hatırlıyorum kaptanla adaş biri vardı ama hafıza zayıfladı çocuklarlaolabilir cnm ben bayadan beri aktif olamadım hamile kalınca bide grup kapalıydı falan memnun oldum bu arada bol bol kilo verirsiniz inş ben alırken
4 yaşında kızım 3 aylık oğlum var canım hoşbuldumHifaaa hoşgeldin canım emziren anneler takımı burası
Benim 2.5 yaş ve 4.5 aylık iki çocuğum var senin bebiş ne kadarlık?
Oh maşallah Allah'ım acılarını göstermesin benim ki de 4 yaşında kız 3 aylık oğlanHoşgeldin canım
Allah bağışlasın ne kadarlık bebişin
Benim 8 ve 6 yaşlarında iki kızım var 6aylık da bi oğlum var
Anladım benimde aşırı kilom olduğu için bu kadar kısıtlıyorum kendimi istediğim kiloya düştükten sonra güzel bi beslenme programı uygulamak istiyorumGüzel canım ben tamamen kısıtlayamıyorum emzirdiğim için birde sonrası da var ben tamamen ekmeksiz yaşayamam
Maşallah canım Allah bağışlasınOh maşallah Allah'ım acılarını göstermesin benim ki de 4 yaşında kız 3 aylık oğlan ❤
Aslınca yavaş yavaş kısıtlasan da olurdu belli bi süre sonraduraklama oluyo biraz daha kısman gerekiyoAnladım benimde aşırı kilom olduğu için bu kadar kısıtlıyorum kendimi istediğim kiloya düştükten sonra güzel bi beslenme programı uygulamak istiyorum
aynen işte o benim amin inş cnmBende yarım yamalak hatırlıyorum kaptanla adaş biri vardı ama hafıza zayıfladı çocuklarla
Olsun tekrar tanışırız yarışırız hayırlısıyla kucağına al bebişini de
Öyle yaptım sayılır aslında ama 10 kilo gittikten sonra duraksadı o yüzden daha da dikkat etmeye başladım son bir aydır bu şekilde sanırım vücudum buna da alıştı daha ne kadar kısabilirim bilmiyorumAslınca yavaş yavaş kısıtlasan da olurdu belli bi süre sonraduraklama oluyo biraz daha kısman gerekiyo
Şaşırt diyolar ya bi araştır bulursak bizde paylaşırızÖyle yaptım sayılır aslında ama 10 kilo gittikten sonra duraksadı o yüzden daha da dikkat etmeye başladım son bir aydır bu şekilde sanırım vücudum buna da alıştı daha ne kadar kısabilirim bilmiyorum
evet çok istiyorum öyle birşey yapmayı ama nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum geçen baktım detoks suları falan haftalık öneriyorlar yapsam mı yapmasam mı bilemedimŞaşırt diyolar ya bi araştır bulursak bizde paylaşırız
Geçen sene bi arkadaş yapmıştı sıvı detoksu alıp çok güzel kilovermiştiBen çok meyve yemek istiy
evet çok istiyorum öyle birşey yapmayı ama nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum geçen baktım detoks suları falan haftalık öneriyorlar yapsam mı yapmasam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?