Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sahgull geldim canım ❤ beni bilgilendirin emziren anne nasıl zayıflar
Canım hoşgeldin
Takımda çok emziren annemiz var
Lusi ervanazlim sleepy angel
Çokta güzel kilolar verdiler
Sağlıklı beslenince zaten kendiliğinden gidicek
Tatlı tuzlu ve hamurişinden uzak dur
Sağlıklı karbonhidrat al
Bol bol su iç
Ara öğünlü beslen emzirdiğim için sık acıkırsın
Menüleri incele kızların
Zamanla oturtucaksın
Bide psikolojik tamamen hiç düşünme sütüm etkilenicek diye

Güzel canım ben tamamen kısıtlayamıyorum emzirdiğim için birde sonrası da var ben tamamen ekmeksiz yaşayamam

Biz denk gelmemişiz o zaman hatırlayamadım canım mavi kedi ben de
olabilir cnm ben bayadan beri aktif olamadım hamile kalınca bide grup kapalıydı falan memnun oldum bu arada bol bol kilo verirsiniz inş ben alırken

olabilir cnm ben bayadan beri aktif olamadım hamile kalınca bide grup kapalıydı falan memnun oldum bu arada bol bol kilo verirsiniz inş ben alırken
Bende yarım yamalak hatırlıyorum kaptanla adaş biri vardı ama hafıza zayıfladı çocuklarla
Olsun tekrar tanışırız yarışırız hayırlısıyla kucağına al bebişini de

Güzel canım ben tamamen kısıtlayamıyorum emzirdiğim için birde sonrası da var ben tamamen ekmeksiz yaşayamam
Anladım benimde aşırı kilom olduğu için bu kadar kısıtlıyorum kendimi istediğim kiloya düştükten sonra güzel bi beslenme programı uygulamak istiyorum

Anladım benimde aşırı kilom olduğu için bu kadar kısıtlıyorum kendimi istediğim kiloya düştükten sonra güzel bi beslenme programı uygulamak istiyorum
Aslınca yavaş yavaş kısıtlasan da olurdu belli bi süre sonraduraklama oluyo biraz daha kısman gerekiyo

Aslınca yavaş yavaş kısıtlasan da olurdu belli bi süre sonraduraklama oluyo biraz daha kısman gerekiyo
Öyle yaptım sayılır aslında ama 10 kilo gittikten sonra duraksadı o yüzden daha da dikkat etmeye başladım son bir aydır bu şekilde sanırım vücudum buna da alıştı daha ne kadar kısabilirim bilmiyorum

Şaşırt diyolar ya bi araştır bulursak bizde paylaşırız

Ben çok meyve yemek istiy
Şaşırt diyolar ya bi araştır bulursak bizde paylaşırız
evet çok istiyorum öyle birşey yapmayı ama nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum geçen baktım detoks suları falan haftalık öneriyorlar yapsam mı yapmasam mı bilemedim

Ben çok meyve yemek istiy

evet çok istiyorum öyle birşey yapmayı ama nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum geçen baktım detoks suları falan haftalık öneriyorlar yapsam mı yapmasam mı bilemedim
Geçen sene bi arkadaş yapmıştı sıvı detoksu alıp çok güzel kilovermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…