- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Meyveyi yanında süt veye yoğurtla kefir de olabilir yanında biriyle öneriyolar şeker içermesinden dolayıBide çok aşırı meyve çekiyor canım ama aşırıya kaçmadan yiyorum az az fakat mesela kahvaltı yerine meyve yesem kilo yapar mı yada sağlıklı olur mu?
Hazır mı aldı? Ben kendim hazırlasam evde her hangi bir detoks suyuGeçen sene bi arkadaş yapmıştı sıvı detoksu alıp çok güzel kilovermişti
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim dikkat ederim bundan sonraMeyveyi yanında süt veye yoğurtla kefir de olabilir yanında biriyle öneriyolar şeker içermesinden dolayı
tamam dikkat ederimFazlası zarar sen yinede çok yeme
Canım meyveyi ara öğün yiyebilirsin sıkıntı yokBide çok aşırı meyve çekiyor canım ama aşırıya kaçmadan yiyorum az az fakat mesela kahvaltı yerine meyve yesem kilo yapar mı yada sağlıklı olur mu?
Mrb benide alirmisiniz
O hazır almıştı imkanın varsa hazırlaHazır mı aldı? Ben kendim hazırlasam evde her hangi bir detoks suyu
İlk mezun benim diyosun kaptaniçemBende hazırlığıma başladım
Listeye giricem diye cumaya kadar çok sıkmıyorum
Cuma itibari ile siz görün beni
Bugün 1 saatte yürümdüm geldim
Bende if başladım bugün hadi hayırlısı artık şu cuma bi gelsin de yarışlar başlasınSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben ıf yapacağım sanırımödemlerimi vermiyorum Cuma’dan sonra vereyim de iyi eksi gelsin bir sonra ki hafta
İf nedir?Bende if başladım bugün hadi hayırlısı artık şu cuma bi gelsin de yarışlar başlasın
Canım belli saat aralıklarında yiyorsun bi nevi gece orucuİf nedir?
Aralıklı oruç diyeti varya 8saat yiyip 16 saat aç kalmak işte oİf nedir?
Kaptanım yaa bu yengeçlerde gelmiycek galibaCanım belli saat aralıklarında yiyorsun bi nevi gece orucu
Mesela kahvaltı yaptın akşam yemeği arası en az 5 saat olucak
Akşam yedin bi sonraki öğün yani kahvaltı srasında en az 16 saat olucak
Ara öğünsüz 2 öğün
Canım belli saat aralıklarında yiyorsun bi nevi gece orucu
Mesela kahvaltı yaptın akşam yemeği arası en az 5 saat olucak
Akşam yedin bi sonraki öğün yani kahvaltı srasında en az 16 saat olucak
Ara öğünsüz 2 öğün
Sanırım farkında olmadan ben bunu yapıyorum sabah 10-11 gibi yiyorum tek ara öğünüm var o da kahvaltıdan 5 saat sonra falan bide akşam yemeğiden sonra hiçbir şey yemiyorum yeşil çay içiyorum sadece eğer oda akşam yemeğinden sonraysa yanına sağlıklı atıştırmalık bile koymuyorumAralıklı oruç diyeti varya 8saat yiyip 16 saat aç kalmak işte o
İri kemikli, elma tipli fakat doğum yapmayan bir göbek.Bilmiyorum canım ama şu son zamanlarda hani ipince bel koca yuvarlak bi popo kalın üst bacaklar böyle bi görüntü var benim hoşuma gitmiyo orantılı vücut ölçüsü en iyi
Spor la sıkılaşırsan incelir bence
Tabi vücudun nasıl bilmiyorum ben gibi iri kemikli ve 3sezeryanla sarılmamış bi göbek varsa incelmez galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?