Mecbur gönderdim canım kızla ilgilenemiyorum yoksa çok aktif hareketli ilgi istiyor küçük haliyle.Memnunusun kreşten ben göndermedim küçük diye
Evet ya cok küçükmüş daha üzüldümÇocuk sahibi olma kararı gibi aynen uzun uzun düşünüyo insan ama o minnoş eve gelince ben daha önce napiyomuşum diyo. Bende çok erken kaybettim 1.5 yaşındaydı daha 2 aylıktan beri bizimleydi evladım gibi olmuştu. 2 seneyi geçiyo gideli ama bi daha o üzüntüyü yaşamaya cesaretim olmadığı için yeni bir can sahiplenemiyorum...
Afiyet olsun şişkolatamdun
sabah
1 yumurta 5 zeytin 1 kk b peynir domates salatalik yarim dilim ekmek
sutlu kahve
1 armut
1 protein bar
4 kofte salata
sutlu kahve
aksam
3 parca tavuk
3 kasik pilav
cacik
spor yarim saat tempolu yuruyusLusi
bugunku menum
sabah 1 dlm kiymali borek
2 dlm firinda patates
3 dlm sucuk azar azar zeytin peynir
1 ince dlm kasar
domates salatalik
ogle
2 kofte yarim dlm ekmek
salata
yarim muz
1 armut
aksam
kakaolu sut
su 2 lt
spor yarim saat aletli pilates cezasiLusi
Afiyet olsunSlm hatunlar menüyü bi toparliyim
Kahvaltı (11 civarı)
Eki Görüntüle 2306298
Öğle (15:00)
3 kaşık bezelye
2 kaşık tb makarna
Ayaküstü atıştırdım
Aksam(18/18:30 civarı)
Eki Görüntüle 2306297
Su 2 litresahgull
30 dk yürüyüşLusi
Oyy kıymama pisiciğimeGünaydın kızlar mutlu huzurlu hayırlı günler diliyorum
Sabaha kadar kabus gördüm uyandım yatınca devam etti öyle saçma bir ruh hali içindeyim rüyamda ağladım durdum aayy çok kötüydü yaa
Mutlu olmam gerekli birazdan yürüyüşe çıkacağım rahatlamalıyım foto atarım
kamu kuruluşunda memurum.Özlemişim ben de vallahi
Topla tasin yerleş derken bir de eşim izin aldi vs 1 ayı geçti böyle kahvaltı yapmayali
Sizin meslek neydi yoğunluktan yeni kafama dank etti
koççum ol benim aylık mayışa bağlayım dürt beni yemeee deee koş deee kaldır totonu sandalyeden de.Her kedi kendi bacağından asılır
Sen bana mayışından hisse verürsen niden olmasın hehuhehe
evet büyüdüler,her dönemin farklı sorumlulukları oluyor.keşkee sormayaydınnnn 40 oldum ama sen 26 de.Büyütmüşsün işte kiz maşallah. yaş kaç
Öne gidemiyo şimdilik ama yuvarlanıyo geri geri gidiyo her an öne gidebilir popo sürekli havada ellerini atsa öne gitcekEmekliyor mu tospik yaa yerim onu
misss gibi çayım varrrrrr.En azından tartıda eksi var buda moral oldu bana kalkıp leslie yapayım diyorum çok yorgunum halaa biri çay yapsa çay istedi canım şuan şöyle bi keyif yapayım istiyorum
Kızları yıkıcam daha kahvaltı etcekler ayy ayy ekstra tempo oldu okul işi
Ben alırım vallamisss gibi çayım varrrrrr.
Cnm işte hayatta herkesin bi imtihanı var seninde eşinmişadamların cocuklardan bi farkı yokki.ona göre hesap etmek lazım.
bizimkinin en büyük derdi benim bir şey istediğimde aaa hadi dışarı çıkalım gibi tekliflerde bulunmam.
dışarı çıkalım değil çıkalım mı olacakmış.harfe takıyor resmen kimse ona emri vaki yapmıyor sadece yaşama heycanı bu,anlatamadım.önce bu fikri sindirmesi lazımmış.birden bi fikre adapte olamazmış.bende düşünüyorum galiba evlenmek için yanlış seçimdi.
buna karşılık diyelim çıkmak istemedi birden sert çıkıyor bu saatde olur mu şimdi bunun sırası mı vs vs tepki sert onda. bende diyorum ki sert olmana gerek yok sadece ben mğsait değilim yada istemeiyorum demen yeterli ozamanda diyorki bu benim yapım sert söylesemde aslında kızmıyorum.
bu ne perhiz bu ne lahana tuşusu.o tersleyecek ben yapısı deyip alttan alacam ama ben sevinçle aklıma gelen fikri 2 harf farkla söyleyince o o benim yapım olmayacak bunu öğrenmem ve aklıma geleni pat diye söylememem lazım.
benimki zararsız onun ki incitici bi anlatamadım. nekadar basit şeyler ama insanın enerjisini sömürüyor.
çünkü ben gerçekten yaşımınn kadını değilim enerjik az çılgın bi tipim.gecen 92li biriyle tanıştım inanamadı yaşıma,ama kocam benden küçük olmasına rağmen keskin sınırlı bi insan.içinmden gelen fikirleri bastırmaktan yaşam enerjim sönüyor.bi süredir bende yanlış bi evlilik miydi diye sorguluyorum çünkü bu sadece bana değil çocuklarımada zarar veriyor.
ben çocukları alıp doğa keşiflerini vs yi cok severim ama eşim hep engel.yaptıklarımı gereksiz bulur.buda insanın yaşam enerjisini söndürüyor.
ay ne çok yazdım sabah sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?