Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar mutlu huzurlu hayırlı günler diliyorum
Sabaha kadar kabus gördüm uyandım yatınca devam etti öyle saçma bir ruh hali içindeyim rüyamda ağladım durdum aayy çok kötüydü yaa
Mutlu olmam gerekli birazdan yürüyüşe çıkacağım rahatlamalıyım foto atarım

Memnunusun kreşten ben göndermedim küçük diye
Mecbur gönderdim canım kızla ilgilenemiyorum yoksa çok aktif hareketli ilgi istiyor küçük haliyle.
Kreşe gideli kendi oyun kurup oynamaya başladı eve gelip bize yemek bile yapıyor oyundan ehuheh

Evet ya cok küçükmüş daha üzüldüm

Afiyet olsun şişkolatam
Afiyet olsun
Oyy kıymama pisiciğime
Yürüde kafanı dağıt cnm temiz hava iyi gelir

adamların cocuklardan bi farkı yokki.ona göre hesap etmek lazım.
bizimkinin en büyük derdi benim bir şey istediğimde aaa hadi dışarı çıkalım gibi tekliflerde bulunmam.
dışarı çıkalım değil çıkalım mı olacakmış.harfe takıyor resmen kimse ona emri vaki yapmıyor sadece yaşama heycanı bu,anlatamadım.önce bu fikri sindirmesi lazımmış.birden bi fikre adapte olamazmış.bende düşünüyorum galiba evlenmek için yanlış seçimdi.
buna karşılık diyelim çıkmak istemedi birden sert çıkıyor bu saatde olur mu şimdi bunun sırası mı vs vs tepki sert onda. bende diyorum ki sert olmana gerek yok sadece ben mğsait değilim yada istemeiyorum demen yeterli ozamanda diyorki bu benim yapım sert söylesemde aslında kızmıyorum.
bu ne perhiz bu ne lahana tuşusu.o tersleyecek ben yapısı deyip alttan alacam ama ben sevinçle aklıma gelen fikri 2 harf farkla söyleyince o o benim yapım olmayacak bunu öğrenmem ve aklıma geleni pat diye söylememem lazım.
benimki zararsız onun ki incitici bi anlatamadım. nekadar basit şeyler ama insanın enerjisini sömürüyor.
çünkü ben gerçekten yaşımınn kadını değilim enerjik az çılgın bi tipim.gecen 92li biriyle tanıştım inanamadı yaşıma,ama kocam benden küçük olmasına rağmen keskin sınırlı bi insan.içinmden gelen fikirleri bastırmaktan yaşam enerjim sönüyor.bi süredir bende yanlış bi evlilik miydi diye sorguluyorum çünkü bu sadece bana değil çocuklarımada zarar veriyor.
ben çocukları alıp doğa keşiflerini vs yi cok severim ama eşim hep engel.yaptıklarımı gereksiz bulur.buda insanın yaşam enerjisini söndürüyor.
ay ne çok yazdım sabah sabah.

dünkü menümü yazayım akşamları giremiyorum kusura bakmayın şu adapte süresi geçsin 5dk da olsa uğrarım inşallah.
sabah yok
öğle patlıcan kebabı yedik dışarda lavaş vs yemedinm sadece etinden ve patlıcanından birazda soğan

akşam
semiz otu salatası,1 siyez bugdaylı ev yapımı pohaca
yarım armut 1 erik 2 dilim(çatallık dilimler tadına baktım) kavun parmağın bi boğumu kadar yerli muz biber dolması vardı biberlerini yemez çocuklar onlardan yedim,çiğ badem

benimkide tuhaf oldu.akşam öğünü dediğim eve gidiş 5den 8e kadar ara ara oldu.ondan kalan bundan artan.

En azından tartıda eksi var buda moral oldu bana kalkıp leslie yapayım diyorum çok yorgunum halaa biri çay yapsa çay istedi canım şuan şöyle bi keyif yapayım istiyorum
Kızları yıkıcam daha kahvaltı etcekler ayy ayy ekstra tempo oldu okul işi

misss gibi çayım varrrrrr.

Cnm işte hayatta herkesin bi imtihanı var seninde eşinmiş
Çocuklar birazdaha büyüsün sen biraz daha rahatlıycaksın çıkar tek başına herseyi halledersin ozaman sabır yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…