- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Çocukları ne yaptım kizz
Büyük kreşe gidiyor küçük de bebek arabasında canomm bebek arabasıyla yürüyorum ekstra eforÇocukları ne yaptın kizz
Bana da yazak hergün bi saat arabalı yürüyüş hemide ağırlıklı çanlalar bilemm gitt gell git gel ölücem heraldeBüyük kreşe gidiyor küçük de bebek arabasında canomm bebek arabasıyla yürüyorum ekstra efor
Teşekkür ederim canımCokkk güzel görünüyo afiyet olsun
Afiyet olsun canımEşim acıkmamış ben yiyim yemeğimi
Eki Görüntüle 2306149
Spor vasfında yürüyorsan yazalım canım hızlı tempolu aralıksız duraklamadan hız kesmedenBana da yazak hergün bi saat arabalı yürüyüş hemide ağırlıklı çanlalar bilemm gitt gell git gel ölücem heralde
2. Günden pert
15dk da duruyom boşver benimki spordan sayılmasada haraket berekettir faydasını görürüzSpor vasfında yürüyorsan yazalım canım hızlı tempolu aralıksız duraklamadan hız kesmeden
Boşver salla ya hepsinin ayrı ayrı huyu var napıcanah kaptancım adam geriliyo özel gün deyince ula zaten 12 yıl oldu bi kere kutlamadı değişik bi yöntem denedim,hergün bugün ayın kaçı dedim,bu sefer unutma değil aman neyse yine geçti gitti.
benimde kiloların gizli sebebi o.zira ben sağlıklı beslenirim
bi sebebi hızlı hayat tempomdan hızlı yemem bi sebebi de sürekli stres altında olmam çünkü adama herşey stres yapıyo.dün okul alışverişi yapıcaz tek bi yere girerim alacagını al çıkalımla başladık.ya orda yoksa gerginliği ve ben.ve tabiki 2. bi yer gerekti ve hemen stres oldu girmedi kırtasiye ye deli oldum.3 cocuk kalabalık ortamö dıişarda bekleyen koca.
bende olay çokkkkkkkk.
Fasulye gaz yapabilri ama kahvaltın çok zayıf nasıl dayandınBende yazamadım akşam hemen dünkü menümü ekliyorum
Kahvaltı :bir dilim ekmek
Yoğurt zeytin
Ara incir ve karpuz
Akşam kuru fasulye ve pilav
Aç kalmadım hiç ya tartı kesin sabittir
Süper ozaman çok sevindimTabiki kabul ediyorum kurallarıBugünden itibaren kaçamaksiz başladım artık
Afiyet olsun harikaaEki Görüntüle 2305968
Günaydın hatunlar
Aynen aynen durman hataTAMAM kaptanım ben haber bekledim senden bugünden itibaren başlayım o zaman
Aferin kediciğime
OlmamışşşşşşKaptanım daha belli değil bu ayın sonuna kadar belli olacak inşallah... dünkü menümü de yazayım
Sabah
1 Yumurta
Peynir
Domates
Öğlen
Bir küçük dilim kek
İki içli köfte haşlama
Akşam
Bir kase susuz nohut
Salata
Yarım haşlanmış mısır
Afiyet olsunnnEşim acıkmamış ben yiyim yemeğimi
Eki Görüntüle 2306149
Cnn yağlı kağıtta yap folyodan daha iyiAfiyet olsun canım
Açım bende şimdi girdim balık yapıyorum kendiminkini folyoya sardım tost makinasına koydum inşallah iyi olur
Ne oldu kuzuÇok bunaltıyor bu adam beni çok çıldırıyorum ya nerden buldum bunu diyorum bazen nerden çıkmış karşıma off ooof
Bazen çok bencillik yapıyor kendini düşünüyor. Niye böyle birine iki çocuk verdim ki diyorum ben kendi hayatımdan uzaklaşmışım her şeyi bebeler üzerine kurmuşum elimden gelenin fazlasını yapıyorum o öyle değil işte hala dışarı çıkayım arkadaşlarla takılayım şuraya gideyim buraya gideyim derdindeNe oldu kuzu
Can çıkmayınca huy çıkmıyor kedicikBazen çok bencillik yapıyor kendini düşünüyor. Niye böyle birine iki çocuk verdim ki diyorum ben kendi hayatımdan uzaklaşmışım her şeyi bebeler üzerine kurmuşum elimden gelenin fazlasını yapıyorum o öyle değil işte hala dışarı çıkayım arkadaşlarla takılayım şuraya gideyim buraya gideyim derdinde
Canım benim de zaman zaman ruh halim aynen böyle malesef onlar bizim kadar özverili değil sıkma canınıBazen çok bencillik yapıyor kendini düşünüyor. Niye böyle birine iki çocuk verdim ki diyorum ben kendi hayatımdan uzaklaşmışım her şeyi bebeler üzerine kurmuşum elimden gelenin fazlasını yapıyorum o öyle değil işte hala dışarı çıkayım arkadaşlarla takılayım şuraya gideyim buraya gideyim derdinde
Erkeklerin genel özelliği canımBazen çok bencillik yapıyor kendini düşünüyor. Niye böyle birine iki çocuk verdim ki diyorum ben kendi hayatımdan uzaklaşmışım her şeyi bebeler üzerine kurmuşum elimden gelenin fazlasını yapıyorum o öyle değil işte hala dışarı çıkayım arkadaşlarla takılayım şuraya gideyim buraya gideyim derdinde
Kaptanımm bu senin kedin mi yaa yerim o boncuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?